Kjøpe bolig

Vi kan hjelpe deg i jakten på den perfekte boligen

Boligjakten

Før du begynner boligjakten så kan det være lurt å kontakte banken å få et finansieringsbevis så du vet hvor mye du kan låne og hvor mye du kan by i tilfelle det rette objektet dukker opp.  

Hvis du er på utkikk etter en ny privat eller fritidsbolig i et område som du ikke er kjent med så kan det være lurt å engasjere en megler som kjenner området og markedet godt. Vi kan hjelpe deg med å finne det riktige objektet som passer for deg og din familie.

Visning:

Når det rette objektet dukker opp kan vi hjelpe deg med å avtale en visning dersom det ikke er satt noe visningsdato for boligen.

Før du går på visning så anbefaler vi at du laster ned salgsoppgaven og leser den nøye. Er det noe du lurer på, still gjerne spørsmål til megleren når du er på visning. Du kan også kontakte megleren etter visning å stille han spørsmål før du legger inn et bud på boligen.

Budrunden:

Før du legger inn et bud så er det viktig å ha finansieringen i orden og sette en maks grense for hvor mye som du er villig til å gi for boligen.

Dersom vi ikke er hoved megleren til selger, så kan vi stille opp som fjerde part i en budrunde. Vi kan hjelpe deg med hvilken taktikk du skal bruke i en budrunde og hvor mye du bør by per runde. Det første budet må være skriftlig. Under fanen kjøpe i menylinjen finner du et bud skjema som du kan laste ned. Etter det første budet fortsetter budrunden på SMS. Budet kan bli avvist av selger dersom budet ikke står til verdien som selger ønsker for boligen. Dersom selger ikke får inn noen andre bud kan det hende at megler kontakter deg og hører om din interesse i etterkant. Kanskje kjøper og selger kan bli enige om en verdi likevel.

Etter kjøpet av boligen:

Etter kjøpet sender vi over kjøpskontrakten for digital signering til både kjøper og selger. Før overtagelsesdagen skal dokumentene være signet og kjøpesummen skal være inne selges konto.

På overtagelsesdagen skal kjøper gå over boligen og se om nedvasken står til kjøpers forventninger. Megleren leser av strømmen, Overtagelsesprotokoll signeres av begge parter og nøklene overleveres.

KONTAKT OSS

Vi realiserer din boligdrøm!

Ring oss

(+47) 624 14 450

Send en melding

post@megler-huset.no

Vårt kontor

St. Olavs gate 1, 2414 Elverum

Åpningstider

Mandag - Fredag: Kl 09:00-16:00

Send en henvendelse

Fyll inn vårt kontaktskjema

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle