Våre annonser

Skytterveien 6 2450 Rena Norge

Kort om eiendommen

Velkommen til Rena og Skytterveien 6!

Her kan vi presentere en enebolig over et plan med sokkeletasje. Boligen inneholder blant annet stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og fire soverom. Garasje og boder i sokkeletasjen. Badet ble modernisert i 2018 og har elektriske varmekabler i gulvet. Luft/luft varmepumpe i stuen og vedovn. Romslig tomt med blant annet en lav tømmerkoie.

Eiendommen ligger kun 3 minutters kjøretur fra Rena sentrum, som kan by på det meste av det en trenger i det hverdagslige, som dagligvare, forretninger, restauranter og puber.

Velkommen til visning!

Benytt egen knapp for visningspåmelding eller kontakt Hans Petter Carlsson, Eiendomsmegler MNEF på tlf. 911 25 518.

Beliggenhet

Enebolig med sentral beliggenhet, ca. 3 minutters kjøretur fra Rena sentrum. Rena sentrum har det meste man skulle trenge av fasiliteter, som dagligvare, restauranter, kirke, småforretninger, bensinstasjon, skoler og barnehager, og det er gangavstand til det meste fra leiligheten. Området i og rundt eiendommen kan by på et variert tilbud av opplevelser gjennom hele året, for eksempel jakt- og fiske og turer både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Glomma og Prestsjøen er fine mål for både fiske og bading. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet, som går fra Rena til Lillehammer. Kort vei til jernbanestasjon/busstasjon.

Rena Alpin- og skisenter ligger ca. et kvarters kjøretur fra eiendommen. Her finnes oppkjørte langrennsløyper og et alpinanlegg med 6 nedfarter og 2 heistrekk. Anlegget har en terrengpark beliggende ved den nedre delen av den midtre nedfarten og den har flere rails og hopp. Deler av anlegget er flombelyst, slik at man kan kjøre også etter mørkets frembrudd. Rena har også Renabakken, et hoppanlegg med to bakker beliggende i Heienberget.

Rena er et læringssted for høyere utdanning. Høyskolen i Innlandet, Campus Rena, som ligger i gangavstand fra eiendommen, kan by på flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier, på både bachelor- og mastergradnivå. I tillegg har Forsvaret sin base på Rena leir, med blant annet befalsskole for hæren.

Skulle det være behov for et ytterligere større servicetilbud, er det kun en liten halvtimes kjøretur til Elverum. Elverum kan by på 2 store kjøpesentre, 2 flotte museer, flere sentrumsforretninger, et bredt utvalg innen spisesteder og puber, samt Høyskolen i Innlandet Campus Elverum. Elverum har også en militærleir, Terningmoen, som ligger i tilknytning til Terningen Arena.

Adkomst

Fra Rena sentrum, kjør mot vest på Fv215 og sving til høyre inn på Fv601 etter 160 meter. Kjør 550 meter og ta til venstre inn på Nyveien og til venstre igjen inn på Kirkebergstien etter 850 meter. Ta til høyre inn på Skytterveien og eiendommen ligger på venstre side etter 140 meter.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Østlandets visningsskilter ved annonserte fellesvisninger.

Standard

Her kan vi presentere en enebolig over en etasje, med sokkeletasje. Garasje i sokkeletasjen og inntilbygget bod i 1.etasje. Øvrige bygg på eiendommen er en lav koie i laftet tømmer. Modernisert med blant annet nytt bad i underetasjen i 2018. Eiendommen holder normal standard byggeåret tatt i betraktning og er holdt jevnlig vedlike.

Stue & kjøkken
Koselig stue med god plass til sofakrok og tv-bord. Oppvarming med blant annet vedfyring og varmepumpe. Nivåtrinn ned til spisestue.
Kjøkken med innredning av glatte fronter. Fliser på vegg mellom benkeplater og overskap. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, kjøleskap/frys, komfyr og koketopp.

Soverom
Boligen har til sammen fire romslige soverom, hvorav to er i underetasjen og to er i 1.etasje.

Bad & vaskerom
Flislagt bad fra 2018 med elektriske varmekabler i gulvet. Badet er innredet med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett. Elektrisk styrt vifte.
Vaskerom med vegger av malte plater og malt tak. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon.

EL-anlegg & VVS
Innvendige vannledninger av kobber, avløpsrør av plast. Luft/luft varmepumpe. Varmtvannstank med kapasitet på ca. 120 liter.
40A hovedsikring og ni kurser med automatsikringer. Brannslukningsapparat og røykvarslere.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer medfølger salget, samt vaskemaskin og tørketrommel.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter avtale.

Bebyggelse

Bebyggelsen består av en enebolig over et plan med sokkeletasje. Garasje og uteboder i sokkeletasjen. Lav koie av laftet tømmer.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport fra Takstrådet Harald Juliussen AS datert 16.01.2023, der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer.

Enebolig: Oppført i 1958, med tilbygg og moderniseringer fra 1984 og 1985. Betonggrunnmur. Sannsynligvis stripefundamenter av betong under grunnmuren. Ukjente dreneringsforhold, ingen tegn til utvendig fuktsikring. Taktekking av stål/aluminiumsplater. Takkonstruksjon av sperrekonstruksjon, sannsynligvis isolert etter gjeldende bestemmelser for byggeåret. Takrenner med forkantbeslag og med nedløpsrør til terreng. Yttervegger i bindingsverk med stående utvendig kledning. Etasjeskiller av trebjelkelag. Støpt gulv i underetasje, i vaskerom og i soverom i 1.etasje. Malte trevinduer med 3-lags glass av forskjellig alder. Mursteinspipe.

Overbygget veranda på ca. 18 kvm med gulv av impregnerte terrassebord og med malt rekkverk.
Overbygget inngangsparti med platting og et trinn.

Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til et definert referansenivå. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Følgende bygningsdeler på denne eiendommen har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Nedløp og beslag, da det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier og det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. Det var dog ikke et krav om snøfangere på byggetidspunktet.
Utvendige dører, da det er påvist dører som er vanskelige å åpne eller lukke. Terrassedør uten døråpner.
Balkonger, terrasser og rom under balkonger, da rekkverket på terrassen er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Radon, da det ikke er foretatt radonmålinger og bygget heller ikke er utført med radonsperre.
Rom under terreng, da det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
Innvendige trapper, da det mangler håndløper på vegg i trappeløpet og rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Overflater gulv på bad i underetasje, da det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Drenering, da det ikke er tegn til utvendig fuktsikring.

Følgende bygningsdeler på denne eiendommen har fått TG IU (ikke undersøkt): Taktekking grunnet snø, og takkonstruksjon/loft da konstruksjonen er gjenbygget.

Øvrige bygningsdeler på denne eiendommen har fått TG1 (mindre eller moderate avvik).

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene inkluderer feiing, renovasjon og vann- og avløp.

Tomten

Pent opparbeidet tomt med plen og beplantninger. Innkjøring og parkering på gruset areal. Det står en lav koie i laftet tømmer på tomten.

Parkering

Parkering i garasje i sokkeldelen, samt på gruset areal foran eiendommen.

Energibruk/kostnader

Selger har ikke oppgitt strømforbruk. Strømforbruket vil variere avhengig av bruk og antall personer i husstanden.

Radonmåling

sendt mail om strøm og vann

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektriske varmekabler i gulv på badet. Luft/luft varmepumpe i stuen.

Barnehage/skole/fritid

Avstand til nærmeste barnehager og skoler:
Skyssveien barnehage, ca. 600 meter.
Birkebeineren barnehage, ca. 2 km.
Rena skole, ca. 1,5 km.
Åmot ungdomsskole, ca. 1,7 km.
Elverum videregående skole, ca. 35 km.
Høyskolen i Innlandet, Campus Rena, ca. 2,6 km.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport.
Selgers egenerklæring.
Reguleringsbestemmelser.
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse og byggetegninger.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom).

Diverse

Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

Visningsliste og visningspåmelding er et hjelpemiddel i salgsprosessen, og det gis ingen garanti for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen eller melde seg på visning. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om blant annet bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Vederlag

Tilrettelegging kr. 10 800,-
Oppgjørkostnad kr. 6 900,-
Markedsføringspakke kr. 15 800,-
Kommunale opplysninger kr. 9 800,-
Visning pr. stk. kr. 2 500,-
Meglerhonorar kr. 40 000,-

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boliger, og hører inn under reguleringsplan for Søndre Kirkeberget, planID 198135. For øvrig gjelder Kommuneplan 2016-2030, planID 20150300 og Kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2016-2030, planID 20130500.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.12.1958, samt ferdigattest på tak over terrasse datert 04.10.1985 og ferdigattest på tilbygget datert 15.10.1984. Det foreligger godkjente byggetegninger av eiendommen, garasjen med terrasse og tilbygget.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg. Det er i følge kommunen registrert vannmåler på eiendommen.

Servitutter

Eiendommen selges fri for heftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnboksblad.

Ansvarlig megler

Hans Petter Carlsson

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 9
 • Bruksnr: 175
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 899,-
 • Ligningsverdi: 414 181,-
 • Primærrom: 110 m2
 • Bruksareal: 147 m2
 • Bruttoareal: 158 m2
 • Tomteareal: 1251 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Skytterveien 6 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder

Hans Petter Carlsson
Mobil: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 330477496

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle