Våre annonser

Skogvegen 19 2413 Elverum Norge

Kort om eiendommen

Velkommen til Øverleiret og Skogvegen 19!

Her kan vi presentere en påkostet og modernisert to-roms leilighet, med sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i høy 1.etasje og har blant annet stue, kjøkken, soverom og bad. Leiligheten gjennomgikk en modernisering i 2021, med blant annet ny kjøkkeninnredning, nytt gulv og nytt bad, samt generell overflatebehandling. Innglasset balkong. Felles tomt rundt blokka. Muligheter for leie av garasjeplass.

Til sentrum er det en liten rusletur på ca. 1 km, og her finner man det meste av det en skulle trenge i det hverdagslige, som dagligvare, kjøpesentre, småforretninger, restauranter, kino, bibliotek med mer.

Velkommen til visning!

Meld deg på via påmeldingsknappen, eller kontakt Hans Petter Carlsson, eiendomsmegler MNEF på tlf. 911 25 518.

Beliggenhet

Trivelig og hyggelig leilighet, sentrumsnært og rolig området. Nyoppusset leilighet. Nær naturen og tur- og skiløyper.

Adkomst

Kjør ut av rundkjøringen på Rv25 ved bruen over Glomma og mot Kongsvinger. Ta til venstre inn på Kirkevegen etter ca. 600 meter og kjør rett frem i begge rundkjøringene. Ta til venstre inn på Skogvegen etter ca. 800 meter. Leilighetsblokken ligger på høyre side etter ca. 550 meter.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Østlandets visningsskilter ved annonserte fellesvisninger.

Standard

Her kan vi presentere en leilighet i boligblokk med god standard som gjennomgikk oppgradering og modernisering i 2021. Det er blant annet nytt laminatgulv i 2021, malt tredetaljer i stuen i 2021, montert del med eikespiler på soverom i 2021, ny sjøbodpanel i 2021, montert del med fasadeskifer i stue i 2021 og montert innfelt downlights i kasse over stue. Tilhørende romslige boder i kjelleren.

Stue & kjøkken
Romslig stue med god plass til spisebord og sofakrok. Adkomst til innglasset balkong. Stuen har malte treutskjæringer montert på ene veggen og grå fasadeskifer på en annen vegg.
Ikea kjøkkeninnredning fra 2021, med laminert benkeplate og over- og underskap med glatte fronter. Kitchenboard over kjøkkenbenk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og micro. Åpen løsning for kjøleskap. Det er montert lekkasjevakt under kjøkkenbenk.

Soverom
Leiligheten har et soverom, som er av god størrelse. Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap og har eikespiler på vegg og i taket.

Bad
Bad med overflater og installasjoner fra 2021. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Baderomspanel på vegger. Badet har åpen dusjløsning med glassvegg og er ellers innredet med toalett og servant på innredning samt skap. Speil over servant med lys. Mekanisk avtrekk, med tilluftsspalte under døren. Nytt blandebatteri til vegghengt dusj i 2022.

EL-anlegg & VVS
Stoppekran plassert i innredning på badet. Vann- og avløpsledninger av kobber, rør i rør og PVC. Nytt røropplegg i 2021. Varmtvannsbereder fra 2007 med kapasitet på 120 liter plassert i innredning på badet. Kobling på varmtvannsbereder ble byttet i 2023. Ventilasjon generelt gjennom vindusventiler.
Elskap med automatsikringer montert på vegg i fellesgang. Merkede kurser. Strømmåler. Det er både åpent og skjult ledningsnett i leiligheten. Opplyst at det er nytt ledningsnett med stikkontakter fra 2021.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer medfølger.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter avtale

Bebyggelse

Eiendommen ligger i et etablert boligområde i Øverleiret, ca. 1 km fra sentrum. I Elverum sentrum finnes det meste av det du måtte trenge til dagligdagse gjøremål. Ta en shoppingrunde på en av byens to kjøpesentre, rusle gjennom Storgata eller langs Glomma, ta en matbit på en av de mange spisestedene, gå på kino og mye annet. Elverum har to museer, Skogmuseet og Glomdalsmuseet, som ligger på hver sin side av elven Glomma. Man kan gå fra det ene museets uteområde til det andre, også på kveldstid etter museenes stengetid.
I mars arrangeres Grundsetmart`n. Da fylles byen opp med tivoli, salgsboder og underholdning for både små og store. Elverumsdagene arrangeres i august, sammen med de kjente jakt- og fiskedagene, Landsskytterstevne og Festspillene.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra eiendommen.

Elverum har et bredt utvalg innenfor skole og idrett. Høyskolen i Innlandet avdeling Elverum holder til på Terningen Arena, som ligger ca. 4,8 km. fra eiendommen. De har fokus på å utdanne elever innen folkehelse, idrett og sykepleie. I Terningen Arena finnes i tillegg en håndballhall, som blant annet er hjemmebanen til Elverum Håndball herrer. Arenaen har også turn- og klatrehall, bibliotek, treningssenter og kantine. Av og til avholdes det konserter og teater i arenaen, og da gjøres håndballhallen om til en konsert/teaterarena. Terningmoen militærleir ligger i tilknytning til arenaen.
Elverum har i tillegg til Høyskolen, en folkehøyskole beliggende på Søbakken. Elverum videregående skole ligger i gangavstand fra eiendommen og det finnes et større utvalg innen barne- og ungdomsskoler, samt barnehager.
Ellers har Elverum et rikt utvalg av ulike lag og foreninger innenfor fotball, håndball, ski, svømming, turn, klatring mm.

Starmoen fritidspark ligger ca. 8 km øst for Elverum sentrum. Her finnes en flyplass med rikssenter for seilflyvning, en 18-hulls golfbane, et Go-kart senter, et motorsenter og en travbane, for å nevne noe.

Et av Nordens største alpinanlegg, Trysilfjellet, ligger en kjøretur på en time fra Elverum. Trysilfjellet kan i tillegg til vintersportsaktiviteter, by på en bikearena med både naturlige og maskinbygde sykkelstier på sommerstid samt sommer-skiskole.

Byggemåte

Se vedlagte verditakst fra Sørlie Takst AS v/ Erik Sørlie datert 29.08.2023, der byggemåte er nærmere beskrevet.

Leilighet i boligblokk oppført i 1990. Flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp eller folie. Yttervegger kledd med metallplater, pusset betong og tømmermannpanel. Fundamenter, kjelleryttervegger, seksjoneringsvegger og dekker av betong. Antatt at seksjoneringsveggene er utført etter datidens gjeldende krav til brann- og lydskille. Leilighetsskillende vegger av betong. Enkelte boligyttervegger i bindingsverk som er isolert med mineralull. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1989. Vindu med 2-lags isolerglass fra 2022 på soverom. Elektrisk peis i stuen av type Heidenfeld.
Det er påvist fuktsvelling i baderomsinnredning. Vrider til terrassedør er montert feil vei.

Overbygget, innglasset balkong på ca. 7 kvm med gulvflater av betong og veggflater med tømmermannpanel. Malt betong i himling. Skyvbare glassfelt. Rekkverk av metall.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene dekkes av felleskostnadene.

Tomten

Felles tomt og bruksområder i møblert hage med gressplen og variert beplantning. Asfalterte stier og parkeringsplass.

Vilkår fellesgjeld

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenummer: OBBKO1-98207391654 S
Restsaldo: kr. 3 810 412,-
Restløpetid: 6 år og 1 mnd.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 5,49%
OBOS gjør oppmerksom på at de kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato da opplysningene ble innhentet, dvs. 15.08.2023.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Muligheter for leie av motorvarmer og garasjeplass. Borettslaget disponerer 10 garasjeplasser som leies ut etter søknad. Det er etablert egne bruksregler for garasjene.

Energibruk/kostnader

Opplyst fra selger at årlig strømforbruk utgjør en kostnad på ca. kr. 10 000,- i året.

Radonmåling

Radonmålinger gjennomføres kontinuerlig i borettslaget, ref. rapporten fra årsmøtet i 2023.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med strøm. Elektriske varmekabler i gulv på badet.

Dyrehold

Det er bare tillatt å holde èn hund eller katt etter forhåndsgodkjenning fra styret og under forutsetning av at andre andelseiere ikke sjeneres.

Barnehage/skole/fritid

Avstand til nærmeste skole/barnehage:
Bryggeriet barnehage, ca. 600 meter.
Frydenlund skole, ca. 750 meter.
Elverum ungdomsskole, ca. 2 km.
Elverum videregående skole, ca. 1,2 km.
Høyskolen i Innlandet Campus Elverum, ca. 4,8 km.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Vedtekter
Husordensregler
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling
Ferdigattest

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger fra e-verk eller feiervesen.

Avregning av strøm foretas av BKK Energitjenester.

Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

Visningsliste og visningspåmelding er et hjelpemiddel i salgsprosessen, og det gis ingen garanti for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen eller melde seg på visning. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om blant annet bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Servitutter

Eiendommen selges fri for tinglyste heftelser og rettigheter.

Vederlag

Tilrettelegging kr. 13 900,-
Oppgjørkostnad kr. 6 900,-
Markedsføringspakke kr. 15 800,-
Kommunale opplysninger kr. 9 500,-
Visning pr. stk. kr. 2 000,-
Meglerhonorar kr. 40 000,-
Eierskiftegebyr kr. 6 215,-

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse og omfattes av reguleringsplanene "Øverleiret", planid 199604, "St. Hanshaugen - Loken", planid 198302-1, "St. Hanshaugen - Loken", planid 198302-05, "St. Hanshaugen - Loken", planid198302-02 og "St. Hanshaugen - Loken", planid 198302. For øvrig gjelder Kommunedelplan for Elverum byområde, planid 2018006.
Det foreligger ikke igangsatte reguleringsplaner/planforslag på eiendommen i kommunens arkiver.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra disponible rom til ny boenhet, datert 03.12.2019.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg via felles, privat fordelingsnett.

Ansvarlig megler

Hans Petter Carlsson

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 29
 • Bruksnr: 46
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Totalpris: 1 851 000,-
 • Fellesgjeld: 101 000,-
 • Fellesutgifter: 4 939,-
 • Ligningsverdi: 422 823,-
 • Primærrom: 50 m2
 • Bruksareal: 57 m2
 • Bruttoareal: 63 m2
 • Tomteareal: 7796 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Skogvegen 19 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder

Hans Petter Carlsson
Mobil: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 317705630

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle