Våre annonser

Hestehagen 42A 2407 Elverum Norge

Kort om eiendommen

Velkommen til Hanstad og Hestehagen 42A!

Her kan vi presentere en lys og arealeffektiv leilighet på et plan beliggende i 1.etasje med egen hageflekk. Leiligheten har stue/kjøkken, teknisk rom, bod, bad/vaskerom og to soverom.
Stor, solrik terrasse. Parkering i carport og på felles parkeringsplass.

Gangavstand til Elverum sentrum, samt dagligvare, skoler og barnehager. Kort vei til nærmeste bussholdeplass og det er godt tilrettelagt med gang- og sykkelstier. Skogmuseet og Glomma ligger like i nærheten, samt Svartholtet, som kan by på fine turmuligheter både sommer som vinter.

Velkommen til visning!

Benytt egen knapp for visningspåmelding, eller kontakt Hans Petter Carlsson, eiendomsmegler MNEF på tlf. 911 25 518.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Hanstad, ca. 2 km. sør for Elverum sentrum. Det er ca. 950m til nærmeste dagligvare med post i butikk. Hanstad barne- og ungdomsskole samt Solkroken barnehage ligger i samme område som dagligvarebutikkene. I Elverum sentrum finnes det meste av det du måtte trenge til dagligdagse gjøremål. Ta en shoppingrunde på en av byens to kjøpesentre, rusle gjennom Storgata eller langs Glomma, ta en matbit på en av de mange spisestedene, gå på kino og mye annet. Elverum har to museer, Skogmuseet og Glomdalsmuseet, som ligger på hver sin side av elven Glomma. Skogmuseet ligger bare et steinkast fra eiendommen, og man kan gå fra det ene museets uteområde til det andre, også på kveldstid etter museenes stengetid.
I mars arrangeres Grundsetmart`n. Da fylles byen opp med tivoli, salgsboder og underholdning for både små og store. Elverumsdagene arrangeres i august, sammen med de kjente jakt- og fiskedagene, Landsskytterstevne og Festspillene.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra eiendommen.

Elverum har et bredt utvalg innenfor skole og idrett. Høyskolen i Innlandet avdeling Elverum holder til på Terningen Arena, som ligger ca. 5 km. fra eiendommen. De har fokus på å utdanne elever innen folkehelse, idrett og sykepleie. I Terningen Arena finnes i tillegg en håndballhall, som blant annet er hjemmebanen til Elverum Håndball herrer. Arenaen har også turn- og klatrehall, bibliotek, treningssenter og kantine. Av og til avholdes det konserter og teater i arenaen, og da gjøres håndballhallen om til en konsert/teaterarena. Terningmoen militærleir ligger i tilknytning til arenaen.
Elverum har i tillegg til Høyskolen, en folkehøyskole beliggende på Søbakken. Elverum videregående skole ligger i gangavstand fra eiendommen og det finnes et større utvalg innen barne- og ungdomsskoler, samt barnehager.
Ellers har Elverum et rikt utvalg av ulike lag og foreninger innenfor fotball, håndball, ski, svømming, turn, klatring mm.

Starmoen fritidspark ligger ca. 8 km øst for Elverum sentrum. Her finnes en flyplass med rikssenter for seilflyvning, en 18-hulls golfbane, et Go-kart senter, et motorsenter og en travbane, for å nevne noe.

Et av Nordens største alpinanlegg, Trysilfjellet, ligger en kjøretur på en time fra Elverum. Trysilfjellet kan i tillegg til vintersportsaktiviteter, by på en bikearena med både naturlige og maskinbygde sykkelstier på sommerstid samt sommer-skiskole.

Adkomst

Fra Elverum sentrum, følg Storgata sørover og ta 2. avkjøring i rundkjøringen. Følg vegen ned til krysset for å svinge ut på Rv2. Ta til venstre ut på Rv2, i retning Våler. og ta til venstre inn på Henrik Ibsens veg etter ca. 550 meter. Ta deretter til venstre inn på Hestehagen og så til høyre etter ca. 250 meter. Eiendommen ligger på høyre side ganske umiddelbart.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Østlandets visningsskilter ved annonserte fellesvisninger.

Standard

Her kan vi presentere en lys og arealeffektiv leilighet på bakkeplan med tilhørende carport. Leiligheten fremstår med normal standard og har gjennomgått flere moderniseringer og oppgraderinger i senere tid.
Carport med bygningsmessig enkel standard, som fremstår for det meste som normalt løpende vedlikeholdt.

Stue & kjøkken
Koselig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Adkomst til solrik terrasse og hage. God plass til sofakrok og tv-bord i stuen. Oppvarming med blant annet vedfyring og varmepumpe.
Kjøkkeninnredning med over- og underskap av laminerte skrog og mdf-plater. Laminerte benkeplater. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin og kjøleskap. åpen løsning for komfyr. Ventilator over komfyr med utluft. Kjøkkenet ble oppgradert med nye fronter i 2016.

Soverom
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng og har god plass til garderobeskap og eventuelle kommoder. Det andre soverommet er av litt mindre størrelse, med fortsatt med god plass. Her har man blant annet muligheter for innredning av kontor dersom man ikke har behov for to soverom.

Bad/vaskerom
Bad med keramiske fliser på vegger og vinylbelegg med oppbrett på gulv. Elektriske varmekabler i gulvet. Badet er innredet med heldekkende servant, toalett og dusjhjørne med glassdører. Skap over servant med speil og lys. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk med tilluft via spalte over/under dørblad og ventil på yttervegg.

EL-anlegg & VVS
Vannrør av kobber/forkrommet kobber. Noe rør-i-rør. Rørene er av varierende alder, dels noe eldre installasjoner. Dels skjulte og dels åpne rørføringer. Stoppekran/inntak i teknisk rom. Samlestokk for rør-i-rør på vegg i teknisk rom. Synlige avløpsrør av plast, for det meste skjulte rørføringer. Staking og spyling av avløpsrør via stakeluke. Naturlig ventilasjon i boligen med tilluft via veggventiler og spalter i vinduskarmer. Periodisk avtrekk på kjøkken og bad. Luft/luft varmepumpe fra 2019 montert i stuen. Varmtvannsbereder med kapasitet på 198 liter fra 2005.
230V elektrisk skjult anlegg. Sikringsskap på vegg i teknisk bod, med innmat av 11 kurser inkludert 40A hovedbryter og overspenningsvern. Kurser med automatsikringer, hvorav enkelte med integrerte jordfeilbrytere. Automatisk strømmåler. Det foreligger kursfortegnelse.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer medfølger.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter avtale.

Bebyggelse

Leilighet i rekkehus i et borettslag bestående av 24 andelsleiligheter.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport fra TakstPlan AS v/ Christian Ryberg AS datert 30.05.2023, der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer.

Leilighet i 6-mannsbolig, oppført i 2004. Tilstandsrapporten omhandler kun leiligheten, ikke fellesdeler og bygningsdeler hvor ansvar for tilstand, vedlikehold og tiltak påhviler borettslaget. Leiligheten har malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeåret. Støpt gulv på grunn. Elementpipe. Sørvendt terrasse med levegger av trekonstruksjoner. Bjelkelag på punktfundamenter på terreng.

Carport: Oppført omtrent samtidig med 6-mannsboligen, rundt 2004. Carport i felles rekke, oppført på antatt kantforsterket plate med oppkant av betong. Yttervegger av bindingsverk med spilekledning. Saltak av trekonstruksjoner med samme tekking som boligen. Innlagt strøm og opplegg for el-billader.

De bygningsdeler som har fått TG0 (ingen avvik) på denne eiendommen er: Radon, resultat etter hulltaking på badet og branntekniske forhold.

De bygningsdeler som har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak) på denne eiendommen er:
Balkonger, terrasser og rom under balkonger, da det er noe forhøyet slitasjepreg på terrassegulv.
Overflater på gulv på badet, da det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det presiseres at rommet fungerer med dette avviket.
Sluk/membran/tettesjikt på badet, da gulvbelegget er skåret ujevnt under klemring, noe som medfører økt risiko for fukt- og følgeskader. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran/gulvbelegg.
Avtrekk på kjøkkenet, da ventilatoren anses å ha en begrenset gjenværende brukstid med dagens alder og tilstand. Ventilatoren er 19 år.

Øvrige bygningsdeler har fått TG1 (mindre eller moderate avvik).
Carporten er ikke vurdert med tilstandsgrader.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Felles eiet tomt bebygd med boliger og tilhørende garasjebygg/carporter. Tomten er tilnærmet flat og for det meste opparbeidet med plen og noe beplantning. Innkjøring og gårdsplass med gangarealer og asfaltert parkeringsplass. Andelshaver disponerer den delen av tomten/hagen som ligger i naturlig tilknytning til leiligheten. Gode sol- og lysforhold.

Parkering

Parkering i carport. Øvrig parkering på felles parkering.

Energibruk/kostnader

Opplyst fra selger at årlig strømforbruk er ca. 10 000 kwh. Strømforbruket vil variere avhengig av bruk og antall personer i husstanden.

Radonmåling

Det er i følge selger igangsatt radonmåling av leilighetene i borettslaget, som nå er samlet inn. Rapport med resultater vil antageligvis foreligge i overgangen mai/juni. Det har tidligere blitt utført målinger som ikke viste tegn til forhøyede radonverdier.

Offentlig kommunikasjon

Kort vei til bussholdeplass ved Solørvegen.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med strøm og vedfyring. Elektriske varmekabler i gulvet på badet. Luft/luft varmepumpe i stuen. To panelovner i hhv. kjøkken og "lillerommet".

Dyrehold

Det er bare tillatt å holde hund eller katt etter godkjenning fra styret, og under forutsetning at andre andelseiere ikke sjeneres. Det må søkes via et eget søknadsskjema og søknaden behandles av styret. Både hunder og katter skal være i bånd ute. Det er bare tillatt med akvarium opp til 10 liter. Alt utover dette må godkjennes av styret.

Barnehage/skole/fritid

Avstand til nærmeste skole/barnehage:
Sorenskrivergården barnehage, ca. 1 km.
Solkroken barnehage, ca. 1 km.
Hanstad barne- og ungdomsskole, ca. 1 km.
Elverum videregående skole, ca. 2 km.
Høyskolen i Innlandet Campus Elverum, ca. 5 km.

Beboernes forpliktelser

Som andelseier plikter du å være med på dugnader i henhold til borettslagets husordensregler.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Vedtekter
Husordensregler
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom).

Diverse

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger fra e-verk eller feiervesen.

Leiligheten har alarmanlegg fra Verisure, med røykdetektorer i alle rom med unntak av på badet. Det er magnetkontakter på begge de utvendige dørene og dør til utvendig bod samt på alle vinduer. I tillegg er det to detektorer med kamera montert i stue og entre. Månedlig kostnad for dette er fratrukket rabatt, så dersom erverver av leiligheten ønsker å overta anlegget, må kostnaden sjekkes opp med Verisure.

Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglertjenester.

Visningsliste og visningspåmelding er et hjelpemiddel i salgsprosessen, og det gis ingen garanti for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen eller melde seg på visning. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om blant annet bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Vederlag

Tilrettelegging kr. 9 800,-
Oppgjørkostnad kr. 6 500,-
Markedsføringspakke kr. 13 800,-
Kommunale opplysninger kr. 9 500,-
En fellesvisning kr. 2 000,-
Meglerhonorar kr. 40 000,-

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Plan 2/2001 "Reguleringsplan for Hestehagen" gjelder, hvor eiendommen inngår i planens delfelt B4, gjelder.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på 6-mannsboligen.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Ansvarlig megler

Hans Petter Carlsson

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1138
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Totalpris: 2 151 000,-
 • Fellesgjeld: 661 000,-
 • Fellesutgifter: 6 881,-
 • Ligningsverdi: 588 715,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 95 m2
 • Tomteareal: 3814 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Alarm
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Hestehagen 42A 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder

Hans Petter Carlsson
Mobil: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 302771910

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle