Meglerhuset Innlandet AS  er et frittstående eiendomsmeglerfirma etablert i 2002.  Vi selger hovedsakelig boligeiendommer, men våre tjenester omfatter også salg av fritids-, landbruks- og næringseiendommer.

Vårt hovedkontor er i Elverum. Vi har først og fremst eiendommer i Hedmark og Oslo, men også ellers i landet, samt utlandet.

 

MER ENN TI ÅR MED EIENDOMSMEGLING

I 2012 kunne Meglerhuset Innlandet AS feire 10 års jubileum! I et marked med fusjoner, oppkjøp og store kjeder og banker som konkurrenter, er det grunn til å markere en slik begivenhet.

Fra starten har vi våget å prøve nye metoder. Det er viktig å følge med i tiden og kanskje ligge et hestehode foran når det gjelder markedsføring. Vi er nå representert i de viktigste av de nyeste mediakanalene. Vi er også nøye med kvalitet på bilder og annet markedsføringsmateriell, og i det hele tatt gi det lille ekstra som ofte kan gjøre store utslag for verdien av boligen.

Men kanskje aller viktigst er forståelsen av at bolighandel i bunn og grunn dreier seg om mennesker. Å kjøpe eller selge sin eiendom er en stor avgjørelse for oss alle. En god og personlig oppfølging er viktig. Det er kanskje derfor våre kunder eller deres familie og omgangskrets kommer tilbake til oss.  Vi er stolte og ydmyke for dette og legger mye arbeid i å vise oss tilliten verdig

Meglerhuset Innlandet AS – Ansatte

   

Hans Petter Carlsson

Megler MNEF / daglig leder

mob. 91 12 55 18
mail: hp@megler-huset.no

 
  

Linn M. Storsveen

Medhjelper

mob. 92 47 79 30
mail: linn@megler-huset.no

 

 
 

   

Ragnar Wold

Faglig leder / advokat

mob. 91 80 84 88
mail: rw@megler-huset.no