Skip to content
Skip to content
Flaggspettvegen 4 A 2406 Elverum Norge

Adresse

Flaggspettvegen 4 A
2406 Elverum

Matrikkel

Gnr. 14 bnr. 319 snr. 6 orgnr. 996658643 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten har en fin beliggenhet i et nyere og populært boligområde på Vestad i Elverum kommune. Til Elverum sentrum med alle servicetilbud og fasiliteter er det ca. 4 km. Nærmeste butikk er i gangavstand på ca. 2,5 km fra leiligheten og har dagligvarehandel. Vestad barneskole med 1-7 klasse ligger sentralt til og har delvis gang og sykkelsti. Det er forøvrig gode bussforbindelser til skolen fra nærområdet.

Fra Terningen Arena kjør inn på Rv3 mot Trondheim, kjør ca. 150 m. Kjør rett frem i rundkjøringen, andre avkjøring og fortsett på Rv3. Kjør ca. 850 m, sving til venstre inn på Mårvegen og følg veien ca. 900 m og kjør rett frem inn på Uglevegen. Kjør ca. 700 m og ta så til venstre inn på Djupmyrvegen og kjør ca 350 m. Kjør rundt boligbygget og ta til første til høyre inn på gjesteparkeringen ved enden av bygget.

Se også vedlagt kart i Finn annonsen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Like ved leiligheten går det flotte skispor i vinterhalvåret med lysløpye. Her kan du ta turen innover mot Djupmyrkoia eller helt opp til Budor og Hedmarksvidda. Området egner seg også meget godt til sykling i sommerhalvåret med sine mange stier i flott og oversiktlig furuskog. Elverum har et rikt utdanningstilbud med videregående- og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum Svømming, Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger. Det er kort vei til Terningen Arena med treningsstudio, idrettshall og Høgskolen Innlandet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2011

Bygninger og byggemåte

Leiligheten:
Byggegrunnen antas bestående av breelvavsetninger med høy sandsortering. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Ingen synlige utvendige fuktsikringer ved grunnmurer. Takvann ført til terreng. Antatt fundamentert med støpte såler på fast byggegrunn. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplater. Tilnærmet flatt ved synlige grunnmurer. Tilkoblet offentlig vann/avløp via private stikk. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med mineralull. Utvendig liggende kledning.

Tak med tekking med betongtakstein. Undertak antatt med trefiberplater. Montert stigetrinn og feieplatting til pipe. Uten snøfangere ved takssider. Malte vindskier. Isbord med metallbeslag. Renner og nedløp i metall. Yttervegger i bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig liggende kledning. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Adkomst til loft antatt via himlingsluke i overliggende leilighet. Undertak antatt med undertaksfolie. Himling mot 2.etasje antatt isolert med innblåst mineralull. Antatt ventilert loft ved raft og under mønestein. Vinduer med isolerglass påvist fra 2011. Vannbrett med metallbeslag. Laminert ytterdør med glassfelt. Terrassedør med isolerglass. Dels overbygget terrasseplatting mot vest. Antatt fundamentert på betongfundamenter. Beiset impregnert terrassegulv. Beiset levegg mot nabo. Platting med impregnerte terrassebord i tilknytning til inngangsparti. To-løps innvendig elementpipe fra 2. etasje, ett pipeløp tilknyttet denne leiligheten. Pusset og malte pipevanger. Heldekkende pipebeslag over tak. Sotluke i stue. Ingen tilknyttede ildsteder.
Gulv på grunn ved 1. etasje. Antatt isolert under betonggulvet og utført med fuktsperre mot grunnen. Etasjeskille mot 2. etasje antatt med betongelementer. Etasjeskille med brann-/lydskille mot naboleilighet antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret.

Utvendig sportsbod med tilkoblet strøm, ca. 5 kvm. Fundamentert på støpt plate på grunn. Oppført med uisolerte tak- og veggkonstruksjoner. Yttertak og kledning som på boligen.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

1.Etasje: Entré, gang, teknisk rom, stue, kjøkken, bad, soverom 1 og soverom 2.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Solavskjerming med rullegardiner.
- Garderobeskap.
- Hvitevarer kan følge med i handelen etter avtale med selger.

Standard

Leiligheten inngår i boligsameiet Flaggspettvegen 2-16 som består av i alt 16 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg på felles eiet tomt.

I denne lyse og moderne 3-roms selveierleiligheten beliggende i 1. etasje med trappeløs adkomst, finner er det to romslige soverom med plass til dobbel- eller enkeltseng, garderobeløsning, skrivepult med videre. Innvendig praktisk bod/teknisk rom til oppbevaring. Et moderne og pent baderom med god standard som inneholder toalett, dusj med innfellbare glassdører, innredning med servantskap, speil og overskap. Det er opplegg for vaskemaskin og trøketrommel. Leiligheten har også en egen parkeringsplass på felles parkerings anlegg med sportsbod i bakkant, som har god plass til oppbevaring. Leiligheten har en god og moderne standard og er godt vedlikehold.

Velkommen på visning! Denne leiligheten er et godt sted å bo for store og små, med god standard i trivelige omgivelser og passer perfekt for moderne mennesker, enten alene, i par eller om dere er en liten familie. Så her kan du flytte rett inn!

Stuen:
Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning, dette gjør rommet lyst og luftig og gir en god atmosfære. Stuen har plass til en koselig sofakrok med opplegg for TV. Pipeløpet er klargjort til å montere en peisovn. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys og har solavskjerming med innvendige persienner. Det er laminat på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling. Fra stuen er det utgang til en lun og romslig, delvis overbygget terrasse, som har levegger mot nabo og fellesarealet. Her er det god plass til en trivelig hagegruppe og utegrill. Her er det fin en liten hageflekk å boltre seg på, eller du kan gå rett ut til den felles lekeplassen i sameiet. Hagen er delvis skjermet for innsyn med en hekk mot lekeplassen.

Kjøkkenet:
Pent og praktisk kjøkken i en åpen løsning mot stuen med Norema kjøkkeninnredning, med under- og overskap med laminerte skrog og malte mdf fronter. Det er trefiberplater på vegger over benkeplater, overganger med list ved nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Ett-greps kjøkkenkran. Lys og kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Hvitevarer med frittstående komfyr, integrert oppvaskmaskin. For øvrig avsatt plass for kjøl/frys. Ventilator over platetopp tilknyttet balansert ventilasjonssystem. Laminat på gulv. Smartpanel på vegger og hvite plater i himling. Kjøkkenet har også en trivelig spiseplass med god plass til spisemøblement. (Komfyr følger med i handelen. Kjøl/frys og komfyr følger med i handelen.

Badet:
Lyst og moderne bad med baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Laminert benkeplate med overliggende servant og ett-greps armatur. Speil og lysaramtur med kontaktpunkt over servant. Keramiske fliser/flissokkel på gulv med termostatstyrte varmekabler. Veggene har hvite baderomsplater i flismotiv og det er palter i himling. Installasjoner med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, regnfallsdusj, hånddusj og veggmontrert armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon tilkoblet balansert ventilasjon. Tilluft via spalte under dørblad. Bereder og fordelingsskap med stoppekran er montert på bad. Vaskemaskin følger ikke med i handelen.

Soverommene:
Soverom 1 er beliggende nærmest entreen og er i lyse farger og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. østvendt vindu med utsyn inngangspartiet, grøntareal og lekeplass. Vinduet har solavskjerming med rullegardin. Soverommet Det er Parkett på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling.

Soverom 2 er beliggende rett over gangen ved soverom 1 og er i lyse farger og har plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Soverommet har østvendt vindu med utsyn inngangspartiet, grøntareal, lekeplass og har solavskjerming med rullegardin. Det er Parkett på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling.

El-anlegg/VVS:
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i gang. 230/400V anlegg med 40A hovedsikringer. Skjult ledningsnett. Eget ventilasjonsanlegg med ca. 85% varmegjenvinning er montert i leiligheten. Stoppekran, fordelerskap og varmtvannsbereder på ca. 200 liters kapasitet plassert på bad i skap.

Gulv: Innvendige gulvflater med fliser, parkett og belegg i bod.
Vegger: Innvendige veggflater med baderomsplater flismotiv på bad, øvrig malt smartpanel.
Himling: Hvite plater i himling.

For nærmere opplysninger om boligens tilstand, se boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligsalgsrapporten er utarbeidet etter nye forskrifter i avhendingsloven som er gjeldene fra 01.01.2022, og det oppfordres til å sette seg nøye inn i rapporten, både med hensyn til årsak til TG-setting og tiltak. Still gjerne spørsmål til Eiendomsmegler på eller i forkant av visning, slik at eventuelle uklarheter kan oppklares.

Oppvarming

Ventilasjonsanlegg med 85% varmegjennvinning er montert i leiligheten. Varme i gulv på bad og i gang/entré.

Parkering

Det er parkeringsplass nr. 9 på felles parkeringsområde med sportsbod med strøm i bakkant.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 185 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Det er en hagedel rett utenfor stuedøren og terrassen. Det er også et felles grøntareal med lekeapparater, gjesteparkering og felles parkeringsplasser. Felles eiet tomt i sameiet. Seksjoner i 1. etasje disponerer og vedlikeholder uteareal og hage som ligger i naturlig tilknytning til boligen. Tomt og hagedel er opparbeidet med plen og beplantning. For øvrig asfalterte områder mellom bebyggelsen.

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen/området omfattes av bebyggelsesplanen "Slåttmyrbakken B6" med planID 3420200210-2. Ikrafttredelsesdato 07.05.2008 Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og dagens bruk er i henhold til plan-/reguleringsstatus. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eierseksjonen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.09.2013.

Diverse opplysninger

Sameie: Flaggspettvegen 2-16, Orgnr.: 996658643
Ytterligere informasjon om vedtekter, husordensregler og årsregnskap, er vedlagt i informasjon fra sameiet, som er salgsoppgavens dokumentdel.
Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dette er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer mv.

Prisantydning

2 250 000,- / Fellesutgifter: 1 800,- pr. mnd

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 20.12.2021
Formuesverdi : 603 228,-
Sekundær formuesverdi : 2 171 620,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6606611

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 488 pr. år
Felleskostnader inkludere felles bygningsforsikring, vedlikehold, forretningsfører, medlemskap i velforening, alt-ibox fiber og brøyting for 2020.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i velforening (kr. 500,- pa inkl. i felleskostnadene), og OBOS (kr. 200,- pa). Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer som du bør være oppmerksom på.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra boligsalgsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 14
 • Bruksnr: 319
 • section_number: 6
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 250 000,-
 • Fellesutgifter: 1 800,-
 • Kommunale avgifter: 13 488,-
 • Ligningsverdi: 603 228,-
 • Primærrom: 62 m2
 • Bruksareal: 65 m2
 • Bruttoareal: 72 m2
 • Tomteareal: 4185 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard
 • Lademulighet

Flaggspettvegen 4 A 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Fagansvarlig

Linda Tronstad
Telefon: (+47) 91371302

Annen info

Finnkode: 242677162

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.