Skip to content
Skip to content
Myrvangvegen 51 D 2335 Stange Norge

Adresse

Myrvangvegen 51 D
2335 Stange

Matrikkel

Gnr. 96 bnr. 264 snr. 31 i Stange kommune

Beliggenhet, adkomst

Rekkehuset er beliggende i et barne- og familievennlig boområde i et nyere boligfelt i sørlig ytterkant av Stange sentrum. Det er kort avstand til Navneberget barnehage, Stange barneskole, ungdoms- og videregåendeskole, i tillegg til flere idrettsanlegg, butikker, offentlig- og private tjenestetilbud. Stange togstasjon med bussterminal ligger i sentrum med gangavstand fra boligen. Med bil er kjøretiden til Gardermoen ca. 45 minutter og til Oslo litt over en time. Stange er en kommune i vekst med over 20.000 innbyggere, og ligger i hjertet av Hedmark med Hamar som nærmeste by.

Velkommen på visning! Dette er et moderne, lyst og arealeffektivt rekkehus, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no, så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Det vil bli satt opp Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Rett utenfor døra er det variert, flott turterreng, sommer og vinter. Rekkehuset ligger like ved Stangehallen, hvor du også finner et stort treningssenter og idrettsplass. Atlungstad Golfbane er ca. 12 km fra boligområdet.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen.

Uvendig:
Taktekking antatt tekket med papp eller folie. Gesimsbeslag. Vannbrettbeslag på vinduer. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel.
Kledningen er sist overflatebehandlet i 2021 med to strøk. Flattakkonstruksjon. Lukket og kledd takkonstruksjon. Overbygget takkonstruksjon over inngang. Sperretakkonstruksjon. Undertak med OSB plater. Understøttet med tresøyler. Takflatene er tekket med takpapp. Overbygget takkonstruksjon over terrasse ved stue. Understøttet med tresøyler. Malt ytterdør med glassfelt fra 2018. Skyvedør med 3 lags isolerglass. Terrasse med adkomst fra stue. Utvidet terrasse i 2019, fundamentert på impregnert treverk. Impregnerte gulvkonstruksjoner, utført med impregnert gulv. Areal på ca. 16 kvm ved stue, med lys og strøm. Terrasse ved inngang med impregnerte gulvkonstruskjoner, utført med impregnert gulv.

Innvendig:
Gulvflater med høytrykkslaminat og vinylbelegg. Sluk i teknisk rom. Overflater med malte plater og malte gipsplater. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Himlinger med malte plater. Montert stålpipe med mulighet for tilkobling av ildsted. Malt tretrapp til 2. etasje med malt rekkverk. Laminerte innerdører.

Tekniske installasjoner:
Vannledninger av rør i rør. Stoppekran og vannmåler plassert i teknisk rom. Koblingskap for vannrør i vegg på teknisk rom. Avløpsledninger av PVC. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Boligen varmes opp i hovedsak med varmepumpe luft-til-luft. Varmepumpe montert i 2018. Varmekabler i 1.etasje. Varmekabler i baderomsgulv i 2.etasje. Elskap med automatsikringer, montert på vegg i 1.etasje. Skjult ledningsnett. Kursene er merket. Brannslange. Brann og tyverialarm.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

1.Etasje: Gang/entré/kjøkken, toalettrom, stue/spisestue, teknisk rom/kott.
2.Etasje: Gang/trapp, bad/vask, 3 soverom, bod/teknisk rom.


Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Garderobeskap
- Innvendig solskjerming
- Balansert ventilasjon med styringspanel
- Fiber fra Telenor
- Integrerte hvitevarer
- Varmepumpe i stuen

Standard

Du ønskes velkommen hjem ved et overbygget, hyggelig inngangsparti og her er det plass til en koselig sittegruppe, hvor du kan nyte morgenkaffen sammen med soloppgangen. Videre kommer du inn i boligen og får umiddelbart et positivt inntrykk av dette lekre rekkehuset, med sitt moderne uttrykk og spennende planløsning. Rekehuset har store vinduer og lyse overflater med et moderne materialvalg, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på boligen.

1. etasje har entré med skyvedørsgarderobe, gjestetoalett og et moderne HTH kjøkken med integrerte hvitevarer, vindu med utsyn mot inngangsparti og godt med skapplass. Stuen har opplegg for peisovn, store vindusflater med motorisert solavskjerming og utgang til en stor, herlig terrasse og felles grøntarealer.

2. etasje har gang, bad med dusjhjørne med glassdører, servantskap, toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 3 lyse og innbydende soverom, med store vinduer hvorav ett av rommene har solavskjerming. Det er innebygget skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet, og termostatstyrt gulv-varme 1. etasje og på badet i 2. etasje.

Velkommen til visning! Denne boligen er et godt sted å bo i trivelige omgivelser og passer perfekt for moderne mennesker, enten du er alene, i par, eller om dere er en liten familie.

Stuen:
Stuen er lys og luftig med en åpen løsning til spisestuedelen og utgang til en herlig solrik terrasse med skyvedør. De store vindusflatene gir en god romfølelse og et flott utsyn mot terrasse og felles grøntareale. Om sommeren så blir terrassen stuens forlengende areal. Stuen har også pipeløp, slik at en enkelt kan sette inn en peisovn hvis ønskelig. Det er god plass til spisemøblement i spisestuedelen, som er i en åpen løsning til stuen. Terrassen har en stor motorisert markise, for solavskjerming på varme sommerdager. Det er forøvrig termostatstyrt gulvvarme i 1. etasje. Varmepumpe i stuen

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er moderne og har HTH kjøkkeninnredning med integrert platetopp, komfyr, microovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Over- og underskap med laminerte skrog, fronter og benkeplater. Nedfelt oppvaskum av rustfritt stålt med ett-greps armatur. Belysning og kontaktpunkt over kjøkkenbenk og overskap. Ventilator over komfyrplass og det er montert lekasjestopper og komfyrvakt. Det er laminat på gulv, gips på vegger og i himling.

Badet:
Badet er beliggende i 2. etasje og har baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter, heldekkende servant med ett-greps servantkran, speilskap over servant og lysarmatur med kontakt over servant. Gulvmontert toalett. Dusjhjørne med dusjdører av glass, sluk i dusjsone, vegghengt armatur og dusjgarnityr. Opplegg til vaskemaskin. Våtromsbelegg på gulv med oppbrett på vegg. Vegger med våtromsplater og plater i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv. Ventilasjon via mekanisk avtrekk tilknyttet balansert ventilasjonsanlegg. Tilluft via spalte under dørblad.

Ekstra toalett i 1. etasje med servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med kontaktpunkt over servant. Toalett. Laminat på gulv, plater på vegger og i himling. Varmekabler i gulv med termostat. Avtrekk via ventil tilkoblet balansert ventilasjon. Tilluft via spalte under dørblad.

Soverommene:
Soverom 1 er lyst og har vindu med et trivelig utsyn mot terrassen og felles grøntarealer. Her er det god plass til dobbelseng, garderobeskap m.m. Garderobeskap på soverommene følger ikke med i handelen.

Soverom 2 har stående rektangulert vindu med utsyn mot terrassen og felles grøntareal. Vinduet har solavskjerming med rullegardin. Her er det plass til seng, skrivebord og garderobeskap.

Soverom 3 er beliggende rett over gangen fra de to andre soverommene og har vindu med utsyn mot inngangspartiet og felles parkeringsplass. Vinduet har solavskjerming med rullegardin. Det er lyst og litt større enn soverom 2, og har god plass til seng, skrivebord og garderobeskap.

Gulv: Laminat på gulv, våtromsvinyl på badegulv og i teknisk rom/bod.
Vegger: Gips, plater med tapet, baderomsplater på bad/vask.
Himling: Gips, stedvis nedforede områder pga kanalføringer.

For nærmere opplysninger om boligens tilstand, se boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligsalgsrapporten er utarbeidet etter nye forskrifter i avhendingsloven som er gjeldene fra 01.01.2022, og det oppfordres til å sette seg nøye inn i rapporten, både med hensyn til årsak til TG-setting og tiltak. Still gjerne spørsmål til Eiendomsmegler på eller i forkant av visning, slik at eventuelle uklarheter kan oppklares.

Oppvarming

Rekkehuset har luftbehandlingsanlegg med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Aggregatet er plassert i utvendig bod. Det er termostatstyrt gulvvarme i 1. etasje og på baderom i 2. etasje. Det er pipeløp på utsiden av boligen, så man kan enkelt installere peisovn om ønskelig. Varmepumpe i stuen.

Parkering

Det er parkering rett ved husveggen og på felles parkeringsområdet rett utenfor boligen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt i sameiet som er opparbeidet med plen og beplantning, leke og friarealer til felles bruk for sameierne. Øvrige deler av tomten er grusede kjøreveger og gårdsplass i tilknyting til bebyggelsen.

Tilliggende fasiliteter

Området består i hovedsak av boligbebyggelse og kulturlandskap. I nærområdet finnes tur og friluftsområder som f.eks Våletjern naturreservat. For øvrig kort avstand til idrettsanlegg, og gangavstand til barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler. Det er gangavstand til Stange sentrum, som kan tilby de fleste sentrumsfasiliteter og har i tillegg offentlig kommunikasjon både med buss og tog, med hyppige avganger. Det er ca. 12 km til Hamar sentrum.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er omfattet av detaljreguleringsplan "Sønderhagen" med planID 199 og dato for ikrafttredelse 03.11.2011. Eiendommen/området er regulert til: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, for øvrig gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL STANGE 2005-2016", med dato for ikrafttredelse 18.01.2006. Stange kommune har satt i gang arbeidet med revisjon av kommuneplanens arealdel. Ny kommuneplan er vedtatt fra 2019. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og dagens bruk er iht planstatus. Det framgår ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å ha negative konsekvenser for boligen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

I flg. kommunale opplysninger fra matrikkel så er det en midlertidig brukstiillatelse på eiendommen, datert 06.11.2018.

Diverse opplysninger

Sameie: Sønderhagen 6 (B2 B3) Boligsameie
Det er pliktig medlemskap i sameiet og OBOS (kr. 200,- pa). Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer som du bør være oppmerksom på.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer mv. som du bør vite.

Prisantydning

3 150 000,- / Fellesutgifter: 1 700,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer felles drift, vedlikehold, forretningsfører og felles bygningsforsikring

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Sørlie Takst AS / Erik Sørlie
Formuesverdi : 677 373,-
Sekundær formuesverdi : 2 438 542,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: 4397261

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Ytterligere informasjon om evt. felleslån skal finnes i opplysninger fra sameiet, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.
Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 96
 • Bruksnr: 264
 • section_number: 31
 • Kommunenr: 3413
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 150 000,-
 • Fellesutgifter: 1 700,-
 • Ligningsverdi: 677 373,-
 • Primærrom: 77 m2
 • Bruksareal: 80 m2
 • Bruttoareal: 85 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Myrvangvegen 51 D 2335 Stange Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Fagansvarlig

Linda Tronstad
Telefon: (+47) 91371302

Annen info

Finnkode: 242676677

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.