Skip to content
Kongevegen 17c 2211 Kongsvinger Norge

Adresse

Kongevegen 17c
2211 Kongsvinger

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 369 snr. 1 i Kongsvinger kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Kongsvinger stasjon, ta til venstre østover på Glommengata og følg denne ca. 260 m. Ta første avkjøring i rundkjøringen inn på Rv2, og følg denne ca. 950 m. Ta tredje avkjøring i rundkjøringen inn på Lerkevegen og følg denne ca. 115 m. Ta til høyre inn på Kongevegen, og følg denne ca. 25 m. Ta første innkjøring på venstre side og du vil få eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Rasta med nærhet til de fleste fasiliteter.
Det er gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvareforretninger. I de nærliggende skogsarealene finner man flere gode tur- og aktivitetsmuligheter. For de yngste er det flere lekeplasser, kunstgressbane, akebakker og skøytebane innen gangavstand.
Ønsker man å kjøre kollektivt til sentrum er det ca. 140 m til nærmeste holdeplass for bybussen som har avgang to ganger i timen.

I Kongsvinger sentrum finner man de fleste fasiliteter som kjøpesenter, spesialforretninger, serveringssteder, kommuneadministrasjon, kino/teater, svømmehall, idrettshaller med mer.
Fra jernbanestasjonen er det gode kollektivmuligheter med togforbindelse til både Olso/Asker, Gardermoen og Sverige.

Avstand til barnehager og skoler:
Vinger barnehage avd. Vennersberg, 0,4 km.
Vinger barnehage avd. Amundheimet, 0,9 km.
Puttara FUS barnehage, 0,9 km.
Vennersberg skole, 0,5 km.
NTG-U Kongsvinger, 3,4 km.
Kongsvinger ungdomsskole, 4 km.
Norges Toppidrettsgymnas - Kongsvinger, 3,4 km.
Øvrebyen videregående skole, 3,7 km.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1995

Bygninger og byggemåte

Boligen er i henhold til tilstandsrapport oppført i bindingsverk, kledd med med liggende dobbelfalset panel. Bygningen er fundamentert med støpt thermo-ringmur og isolert plate på mark. Takkonstruksjon av W-takstoler, undertak av sutaksplater tekket med betongtakstein. Malte trevinduer og terrasedører med 2-lags isolerglass, malt hovedytterdør med isolerglass. Renner og nedløp i plast/pvc.

Boden er fundamentert over betongplate på mark og delvis vegg i leca på side/bakkant. Utvendig kledning av liggende panel og taktekking av takstein som på bolig.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 88 kvm

1.Etasje: P-rom: 40 kvm, S-rom: 4 kvm, Bra: 44 kvm.
Inneholder: Entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom og bod.

2.Etasje: P-rom 44 kvm, Bra: 44 kvm.
Inneholder: Stue, kjøkken og soverom.

Arealene er hentet fra tilstandsrapport datert: 02.12.2021 utført av Melbye Bygg og Takst v/Lars Oskar Melbye.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer, samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven samt er tilgjengelig på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig over to plan. Boligen ble bygget i 1995 og har i senere år fått flere oppgraderinger innvendig. Generelt normal standard på boligen med behov for oppgradering på baderom for å tåle en normal bruk etter dagens krav.

Stue & kjøkken
Hyggelig stue i 2.etasje, med god plass til stuemøblement som sofa og spisebord. Rikelig med lys kommer inn fra de store vinduene. Veggene er malt i en fin mørkblå farge, lyst laminatgulv. Delvis åpen løsning inn til kjøkkenet. Trappeadkomst ned til 1.etasje via lakkert vinkeltrapp. Adkomst ut til balkong. Belysning med downlights i taket.
Vinkelkjøkken med takhøye skap og hvitmalte, profilerte fronter. Tre av overskapene har vitrinedører. Vegger malt i en lys, grønn farge, fliser på vegg mellom over- og underskap. Benkeplate i tre. Frittstående hvitevarer. Ventilator i overskap.

Soverom
Boligen har tre soverom, hvorav to av soverommene ligger i 1.etasje, og det tredje soverommet ligger i 2.etasje. Soverommene i 1.etasje er av tilnærmet lik størrelse, mens det tredje er noe mindre. Alle tre har god plass til dobbeltseng og annen soveromsinnredning.

Baderom
Bad i 1.etasje fra byggeår. Malte våtromsplater på vegg og våtromsbelegg med oppbrett på gulv. Baderomsinnredning med nedfelt servant, underskap og speil, samt to høyskap av nyere dato, dusjkabinett med glassdører og wc. Opplegg for vaskemaskin. Sentralavtrekk/takventil styrt via ventilator, med spalte under dør samt en ekstra veggventil. Varmekabler i gulv.

Teknisk rom/bod
Teknisk rom med gulv av vinylbelegg, malte plater på vegg og takess. Sluk i gulv, men rommet er ellers ikke oppbygget som våtrom.

VVS & El-anlegg
Rør i plast (rør i rør). Påvist kobberrør på kjøkkenet. Avløpsrør i plast. 200 liters varmtvannstank fra byggeår. Vannmåler og fordeling plassert i teknisk rom. Sentralvifte plassert på loft, mekanisk ventilasjon styrt via ventilator med avtrekk fra kjøkken, bod og bad. Friskluftstilførsel via vegg og spalteventiler i vindu.

Skjult elektrisk anlegg fra byggeår. Sikringsskap med automatsikringer.

Generelle materialvalg:
Keramiske fliser på gulv i entre fra 2006, vinylbelegg på soverom i 1.etasje og skipsgulvbelegg på soverom i 2.etasje. Skipsgulv fra 2007. Laminatgulv i stue og kjøkken. Malte panelplater og vinylbelagte sponplater med v-fas, samt malt skyggepanel på vegger i stue og kjøkken. Takessplater i himling. I entre, stue og kjøkken er det lister av nyere dato.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring i peisovn og elektrisk oppvarming via luftvarmepumpe og varmekabler.

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på felles gruset parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 367 kvm i følge kommunen, Eierform: Eiet tomt.

Arealet er beregnet, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

Hage omkranset med hekk og malt trestakitt mot nabo. Beiset treplatting, beplantning med diverse bed og enkelte større prydbusker. Grind inn til hage, hageheller i gangsti og gode solforhold.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er i følge mottatte dokumenter fra kommunen tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel for 2019 - 2030.

Det foreligger varsel om oppstart av reguleringsplanarbeid for detaljregulering for Kongevegen 20-22, som ligger vest for denne eiendommen.
Kopi av plan og bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 15.07.1996.

Prisantydning

2 500 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 435 412,-
Sekundær formuesverdi : 1 567 481,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene for 2021 er i følge kommunens årsprognose kr. 14 535,75.-
Beløpet gjelder vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feie- og tilsynsgebyr.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport datert: 02.12.2021 utført av Melbye Bygg og Takst v/Lars Oskar Melbye.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.
Boligkjøperforsikring fra Help
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen.
Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.


Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 27
 • Bruksnr: 369
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3401
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 500 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 536,-
 • Ligningsverdi: 435 412,-
 • Primærrom: 84 m2
 • Bruksareal: 88 m2
 • Tomteareal: 367 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Kongevegen 17c 2211 Kongsvinger Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Bjørnar Aasen Skogheim
Telefon: (+47) 45114779

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 241007726

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.