Skip to content
Skip to content
Grønvoldvegen 50 2335 Stange Norge

Adresse

Grønvoldvegen 50
2335 Stange
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 96 bnr. 234 snr. 3 orgnr. 921960247 i Stange kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten er beliggende i et barne- og familievennlig boområde i et boligfelt rett ved Stange sentrum. Det er kort avstand til barnehage, Stange barneskole, ungdoms- og videregåendeskole, i tillegg til flere idrettsanlegg, butikker, offentlig- og private tjenestetilbud. Stange togstasjon med bussterminal ligger i sentrum med gangavstand fra boligen. Med bil er kjøretiden til Gardermoen ca. 45 minutter og til Oslo litt over en time. Stange er en kommune i vekst med over 20.000 innbyggere, og ligger i hjertet av Hedmark med Hamar som nærmeste by.

Fra Stange jernbanestasjon, kjør i retning sør på Jernbanegata og kjør til du kommer til en sving som fører inn i Kristian Fjelds gate, sving til venstre og fortsett på Jernbanegata i ca. 260 m, sving til høyre inn på Grønvoldvegen og kjør ca. 210 m. Det er parkering foran den røde flermannsboligen.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilt på felles visninger.

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i 2. etasje i en 4-mannsbolig på Grønvoldfeltet med gangavstand til Stange sentrum, i et trivelig og barnevennlig boområde, med en blanding av eneboliger og flermannsboliger. Her er det landlig og hyggelig, og kort gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og Stange sentrum. På feltet er det opparbeidet lekeplass, så her er det trygt og godt å vokse opp. Stange sentrum har flere typer forretninger og her finner man også bank og vinmonopol. Hyppige togavganger både sørover mot Oslo og nordover til Hamar og Lillehammer. I nærmiljøet er det fine turmuligheter med fine stier, grusveger og kort vei til idrettsbanen og Stangehallen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1997

Bygninger og byggemåte

Flermannsbolig med 4 boenheter:
Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og støpt ringmur. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Takflatene er tekket med betongtakstein. Beslått luftehatt for avtrekkskanaler. Helbeslått pipetopp. Lakkerte ståltakrenner og nedløp. Beslag i gradrenner. Takstige. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull.

Yttervegg kledd med stående panel. Kledningen er sist overflatebehandlet i 2017 med to strøk. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte w-takstoler. Undertak med trefiberplater. Himling isolert med mineralull. Overbygget takkonstruksjon over inngang. Lukket og kledd takkonstruksjon. Understøttet med tresøyler. Overbygget takkonstruksjon over balkong. Lukket og kledd takkonstruksjon. Understøttet med tresøyler. Vinduer med 2 lags isolerglass. Observert isolerglass fra 1997. Malt ytterdør med glassfelt. Antatt fra byggeåret. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 1997. Åpen balkong med adkomst fra stue: Understøttet med tresøyler. Impregnerte gulvkonstruksjoner. Utført med impregnert gulv og beiset- malt rekkverk. Areal på ca. 6m² ved stue. Liten balkong ved inngang. Understøttet med tresøyler. Impregnerte gulvkonstruksjoner. Utført med impregnert gulv og beiset- malt rekkverk. Tretrapp med adkomst til leilighet i 2.etasje. Utført med malt rekkverk og håndløper.

Innvendige overflater med Gulvflater med fliser, laminatgulv og høytrykkslaminat. Høytrykkslaminat i stue/kjøkken fra 2020. Laminatgulv på ett soverom fra 2020. Overflater med malt panel, malte plater, malt tapet og MDF-veggplater. Malt div.overflater i 2020. MDF-veggplater på ett soverom fra 2020. Himlinger med malt panel. Malt div. himlinger i 2020. Antatt trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Elementpipe med to løp. Ett løp tilhører leiligheten. Peisovn i stue. Gnistsikring utført med kobberplate under ildsted. Sotluke i stue.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

1.Etasje: Gang/entré, stue, kjøkken, bad, soverom 1 og soverom 2. Innvendog bod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Lukket peisovn i stue/gang.
- Down lights med dimming i himling i stuen og kjøkkenet.

Standard

Velkommen til Grønvoldvegen 50!

Innholdsrik, romslig og fin 3-roms beliggende i 2. etg. i en trivelig 4-mannsbolig med en praktisk og god planløsning. Leiligheten har en en åpen løsning for stuen og kjøkkenet og fremstår med en generelt normalt god standard. Fra stuen er det utgang til en trivelig takoverbygd romslig vestvendt balkong med utsikt mot nærområdet, åker og eng. Kjøkkenet er i L-format med fliser i benkerygg. Laminert benkeplate med oppvaskkum og underskap med profilerte fronter, skap med flaskehyller og vitrineskap. Badet er fra byggeår og har dusjkabinett, servantskap med sideskap og gulvmontert toalett. Det er opplegg for vaskemaskin. 2 romslige soverom og innvendig bod med god lagringsplass. Det følger 2 biloppstillingsplasser med leiligheten og det er mulighet for å lade elbil.

Denne leiligheten er et godt sted å bo for store og små, med god standard og en praktisk planløsning i trivelige omgivelser, og passer perfekt for aktive mennesker, enten alene, i par eller om dere er en liten familie. Så her kan du flytte rett inn!

Stuen:
Stuen er lys og trivelig og er i en åpen løsning til kjøkkenet. Det er god plass til stuemøblement og utgang til en trivelig overbygget vestvendt balkong med en flott utsikt til nærområdet, åker og eng. Opplegg for kabel-TV/internett fra Telenor. Det er 1-stavs laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel med innfelte downlights i himling.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har Norema Kjøkkeninnredning fra byggeåret med laminert benkeplate, over og underskap, sporfreste fronter, ventilator, skap uten dør med flaskehyller, vitrineskap med glassdører. Kjøkkenet har fritstående komfyr med keramisk topp og frittstående kjøle- og fryseskap og opplegg for oppvaskmaskin (oppvaskmaskin, komfyr, kjøle- og fryseskap medfølger i handelen), fliser i benkerygg, ettgreps blandebatteri og to rustfrie kummer. Mekanisk avtrekk via kjøkkenventilator. Kjøkkenet er romslig og har egen spiseplass ved vinduet i enden av kjøkkenet. Det er 1-stavs laminat på gulv, malt panel med innfelte downlights i himling.

Badet:
Badet har baderomsinnredning med servantskap med under- og sideskap, nedfelt servant med lysarmatur over speil, gulvstående toalett, ettgreps blandebatteri, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og sluk. Mekanisk avtrekk via kjøkkenventilator. Plastsluk og overflater med fliser og våtromsplater. Det er foretatt fuktsøk med fuktindikator på fuktutsatte steder og ved bruk av fuktindikator ble det ikke målt fuktvariasjoner. Vannmåler og stoppekran er plassert på badet. Bereder på ca. 198 liter.

Soverommene:
Hovedsoverommet har en romslig garderobeløsning og vindu med med utsyn mot nabolaget i østlig retning. Det er lys laminat på gulv, lyse vegger med en kontrastvegg ved sengegavl og panel i himling.

Soverom 2 er beliggende over gangen ved hovedsoverommet og har vindu med utsyn mot nabolaget i østlig retning. Soverommet har garderobeskap, lys laminat på gulv, hvitmalt mdf panel på vegg og panel i himling.

Utvendig sportsbod med støpt gulv, oppført i bindingsverk, uisolert, sperretakkonstruksjon, undertak med trefiberplater, lys og strøm.

For nærmere opplysninger om boligens tilstand, se boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligsalgsrapporten er utarbeidet etter nye forskrifter i avhendingsloven som er gjeldene fra 01.01.2022, og det oppfordres til å sette seg nøye inn i rapporten, både med hensyn til årsak til TG-setting og tiltak. Still gjerne spørsmål til Eiendomsmegler på eller i forkant av visning, slik at eventuelle uklarheter kan oppklares.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og vedfyring med lukket peisovn.

Parkering

Det er parkering rett utenfor ved trappen opp til leiligheten på felles parkerings område. Det er 2 biloppstillingsplasser som følger leiligheten.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 908 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hage med hekk som grenser til lekeplass og jordbruks området, som nærmeste nabo mot Stange sentrum. Det er gruset parkeringsplass på tomten og utvendige sportsboder mellom bygget og nabobygget.

Tilliggende fasiliteter

Området består i hovedsak av boligbebyggelse og kulturlandskap. I nærområdet finnes tur og friluftsområder som f.eks Våletjern naturreservat. For øvrig kort avstand til idrettsanlegg, og gangavstand til barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler. Det er gangavstand til Stange sentrum, som kan tilby de fleste sentrumsfasiliteter og har i tillegg offentlig kommunikasjon både med buss og tog, med hyppige avganger. Det er ca. 12 km til Hamar sentrum.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et etablert boligområde regulert til boligformål.
Kommuneplaner: Id 201501. Kommuneplanens arealdel 2020-2032. Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 17.06.2020. Arealbruk Bebyggelse og anlegg. Nåværende.
Reguleringsplaner: Id 541. Grønvold. Eldre reguleringsplan. Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 11.09.1996. Delareal 908 m. Formål Boliger. Feltnavn B1. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligge midlertidig brukstillatelse fra 12.01.1998.

Diverse opplysninger

Sameie: Grønvoldvegen 46-47-48-50 Sameie, Orgnr.: 921960247
Det er pliktig medlemskap i sameiet, som er et privat sameie med frivillig registrering i Brønnøysund. Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer som du bør være oppmerksom på.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer mv. som du bør vite.

Prisantydning

2 450 000,- / Fellesutgifter: 750,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer Utv. vedlikehold, drift av fellesarealer, felles bygningsforsikring.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Sørlie Takst AS / Erik Sørlie
Takstdato : 27.11.2021
Formuesverdi : 524 923,-
Sekundær formuesverdi : 1 749 744,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige forsikring
Polisenummer: 81388778

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 043 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt for 2020

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 96
 • Bruksnr: 234
 • section_number: 3
 • Kommunenr: 3413
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 450 000,-
 • Fellesutgifter: 750,-
 • Kommunale avgifter: 15 043,-
 • Ligningsverdi: 524 923,-
 • Primærrom: 75 m2
 • Bruksareal: 78 m2
 • Bruttoareal: 84 m2
 • Tomteareal: 908 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Grønvoldvegen 50 2335 Stange Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 240667335

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.