Skip to content
Sigrid Trønnes vei 4 2480 Koppang Norge

Adresse

Sigrid Trønnes vei 4
2480 Koppang

Matrikkel

Gnr. 17 bnr. 449 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Koppang sentrum kjør sørover på Storgata og følg denne ca. 1,2 km. Følg vegen videre inn på Koppangveien ca. 1,9 km. Ta til venstre inn på Taraldshaugen og følg vegen ca. 420 m. Ta til høyre inn på Sigrid Trønnes Vei, og følg vegen ca. 110 m. Eiendommen ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Koppang sentrum ligger ca. 3 km fra eiendommen med bl.a. post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Koppang skole og barnehage ligger ca. 4,5 km unna eiendommen. Tettstedet har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 50 kilometer fra Rena. Koppang er en av flere stoppesteder langs Rørosbanen. Rørosbanen førte til stor aktivitet på tettstedet da reisende fra år 1877-1885, måtte gjøre et overnattingsbesøk her. Navnet Koppang er etter Kaupang som er et norsk plassnavn som i sin tid betydde handleplass. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av Juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag. Arrangementet er derfor verdt et besøk.

Er du fiskeinteressert kan du kjøpe fiskekort på de lokale utsalgstedene som bensinstasjoner, campingplasser mm. Med dette fiskekortet kan du fiske fra Atna i nord til kommunegrensen Åmot i sør. Med nesten 90 kilometer med fiskeelv til disposisjon og flere arter som ørret, abbor, sik og harr blir fiskegleden stor. Man har lov til å fiske på en rekke tjern samt Glomma dersom man har fiskekort.

Det er flotte turterreng i nærområdet. Til fots kan kulturstien fra Koppangsentrum til gamle sundstedet sør for Bakkengardene være en fin tur. En tur til Hammarkollen byr på praktfull utsikt over Glomma og Koppangsøyene. For sykkelentusiaster kan Moratråkkløypa på 46 km som går på grus og stier være en fin vår, sommer og høst aktivitet for hele familien. Denne turen er skiltet fra Storstua i Koppang sentrum.

Vinterstid er det også oppkjørte skiløyper i nærområdet.
I vinterhalvåret kan man også reise til Tekna Park, her kan man kjøre slalåmski, kjøre tube eller kose seg med å gå på langrennski. Trenger du en pause i kulda kan du benytte deg av varmestuen med kiosk eller grille noe på bålpanna.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1971

Bygninger og byggemåte

I følge takstmann er boligen oppført på leca kjellermur og ringmur. Yttervegger i bindingsverk med stående tre kledning, liggende i gavler. Saltak konstruksjon tekket med shingel. Etasjeskiller i tre bjelkelag.
Garasje, carport og frittstående uthus/garasje med støpte gulv og yttervegger i bindingsverk med trekledning.

Selger har fått utarbeidet en eierskifterapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av eneboligen, som angir eventuelle byggtekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper eventuelt må være oppmerksom på.

Eierskifterapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse dokumentene før bud inngis.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 267 kvm, Bruttoareal: 284 kvm

Kjeller: P-rom: 59 kvm, S-rom: 29 kvm, Bra: 88 kvm, Bta: 92 kvm.
Inneholder: Gang, vaskerom, kjellerstue, kjølerom og 3 boder.

1.Etasje: P-rom: 133 kvm, Bra: 133 kvm, Bta: 92 kvm.
Inneholder: Vindfang, gang, kontor/soverom, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Carport: S-rom: 16 kvm, Bra: 16 kvm.

Garasje: S-rom: 25 kvm, Bra: 25 kvm.

Frittstående garasje: S-rom: 19 kvm, bra 19 kvm.


Arealer er hentet fra eierskifterapport datert 18.11.2021 utført av Ulvmoen AS v/Tom Bjarne Ulvmoen.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en romslig og arealeffektiv bolig. Det må påregnes en del oppgradering innvendig da boligen ikke er pusset opp eller oppgradert siden byggeår eller tilbygget ble satt opp. Boligens overflater fremstår som noe gamle og slitte. Det er opplyst at det er skiftet taktekking, renner og nedløp i 2018.

Stue & kjøkken
Åpen stue med gode møbleringsmuligheter. Ny vedovn i stuen fra 2019 samt en peis, noe som gir god varme og koselig stemning. Buede åpninger mellom stue og gang og stue/spisestue. Adkomst til overbygget veranda fra stuen. Delvis åpen kjøkkenløsning. Romslig kjellerstue med peis i kjelleren.
Kjøkken med innredning fra byggeår. Hvite, profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom benkeplate og overskap.

Soverom
Eiendommen har 3 soverom av god størrelse, med plass til både senger og garderobeskap. Det ene soverommet benyttes i dag som kontor.

Baderom
Baderomsinnredning med servant på innredning, badekar og wc. Eget vaskerom i kjelleren med dusj og opplegg for vaskemaskin.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med porselenssikringer og noen automatsikringer. Brytere, stikkontakter, ledninger etc. er av eldre dato.

Generelle materialvalg
1.etasje har belegg på alle gulv. Veggoverflater bestående av panel, tapet og malte sponplater. Takess plater i himling. Badet har gulvbelegg og respatexplater på vegg.
I kjelleren er gulvoverflater bestående av belegg, teppe og murgulv. Tapet, mur og panel på vegger. Panel også i taket. Vaskerom med belegg på gulv. Veggoverflater av mur og panel.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring og panelovner.

Parkering

Parkering i garasje og carport. Forøvrig flere biloppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 644 kvm, Eierform: Eiet tomt
Arealet er beregnet, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plen og noe naturtomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er i følge mottatte dokumenter fra kommunen tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Nordstumoen og Sundfloen del 1 og 2, datert 26.04.1989.
Kontakt megler for kopi av plan og gjeldende bestemmelser.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Eiendommen selges fri for heftelser.

Eiendommen har følgende rettighet tinglyst i annen eiendom:
Dagboknummer 3844, tinglyst 11.09.1972: Bestemmelse om vannrett - denne eiendommen har vannrett fra vannkilde over gnr. 17, bnr. 91 i Stor-Elvdal kommune. Drifts- og vedlikeholdsutgiftene fordeles i følge dokumentet med en halvpart på hver.
Kontakt megler for kopi av dokumenter.

Da eiendommen i følge kommunen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp antas det at rettigheten er fra før eiendommen ble tilknyttet offentlig vann.

 

Ferdigattest

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen.

Det er mottatt godkjente byggetegninger fra kommunen av hhv. enebolig og tilbygg enebolig.
I følge mottatte byggetegninger er det usikkert om kjellerstue opprinnelig er byggemeldt for varig opphold.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Prisantydning

1 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Stor-Elvdal Eiendomsutvikling as / Tom Bjarne Ulvmoen
Takstdato : 18.11.2021
Formuesverdi : 260 592,-
Sekundær formuesverdi : 938 131,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2021 er kr 14 753,- i følge kommunen.
Beløpet inkluderer: vann (forbruk etter måler), avløp, renovasjon, eiendomsskatt, og feie- og tilsynsgebyr.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra eierskifterapport datert 18.11.2021, utført av Tom Bjarne Ulvmoen.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring fra Help
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen.
Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 449
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 753,-
 • Ligningsverdi: 260 592,-
 • Primærrom: 192 m2
 • Bruksareal: 267 m2
 • Bruttoareal: 284 m2
 • Tomteareal: 1644 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Sigrid Trønnes vei 4 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Bjørnar Aasen Skogheim
Telefon: (+47) 45114779

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 239547023

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.