Skip to content
Kløvervegen 4 2409 Elverum Norge

Adresse

Kløvervegen 4
2409 Elverum

Matrikkel

Gnr. 25 bnr. 210 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Eneboligen er beliggende på Søbakken ca. 2,5 km nord for Elverum sentrum i et etablert boligområde. Avstand til barneskole med skolefritidsordning er ca. 1 km. ca. 500 meter til barnehage og butikk. Bussforbindelse. Skoleveg går på boliggater, gang- og sykkelveger. Kort vei til Glomma med bade- og fiskemuligheter. Godt utbygget gang- og sykkelsti langs hovedvegen og hele strekningen sørover til sentrum.

Fra Elverum på Trysilvegen, før og etter undergangen ved lokket. Ta av i lyskrysset og kjør inn på Strandbygdsvegen mot Nordleiret og kjør ca. 2 km. Ta av til venstre inn på Konnvallvegen og kjør ca. 51 meter, sving så til høyre inn på Kløvervegen, kjør ca. 54 meter og så ligger boligen på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Eneboligen er beliggende i et attraktivt, rolig og familievennlig boområde på Søbakken, med kort vei til det meste og busstopp er like ved. Eiendommen har nærhet til turterreng i Stavåsen, som er kjent for sine fine tur- og sykkelstier, lysløype og skiløyper. Turområdet Stavåsen er tilknyttet det store skiløypenettet i Elverum, så her kan man gå milevis i variert terreng. Et yndet turmål er Stavåsdammen, hvor man kan bade, fiske, grille eller telte. Et annet fint turmål er Loka, som ligger en kort gåtur nord for boligområdet på Søbakken. Her kan man bade, fiske eller bare nyte det å være ute i nærområdet. Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse.

Nærmeste dagligvare er i kort gangavstand fra eiendommen, dette er en nybygd Spar butikk med post i butikk. Det er ca. 2,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte. Det er ca. 4 km til Sykehuset Innlandet HF. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena med ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag, Folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag og Elverum VGS. Elverums håndball herrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, Elverum svømmehall m.m.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, motor- og modellflyklubb, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet ligger en times kjøretur fra Elverum, og er et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad. Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Eneboligen: Grunnmasser hovedsaklig med sand. Byggegrop antatt dels utført uten drenssystem. Anses som normal utførelse ved byggeåret samt i forhold til beliggenheten. Synlige plater ved sydfasade. Drenering fra ca. 2000, men antatt kun mot syd i området ved soverommene. Grunnmurer oppført i lettklinkerblokker. Utvendig pussede grunnmurer ved synlige flater. Innvendige grunnmurer delvis med påforede konstruksjoner. Gulvkonstruksjon i kjeller med støpt plate på mark. Ventilering med veggventiler. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Røropplegg hovedsakelig fra byggeåret. Inntaksledning med PEL, stoppekran montert på vaskerom i kjeller med gulvsluk. Røropplegg med åpne installasjoner med Cu-rør av blandet alder. Utekran øst og vest med stenge -/tappefunksjon. Armaturer og sanitærutstyr av blandet alder. Avløpsrør med PP-plast. Lufting antatt ført over tak. Tekking med shingel opplyst fra ca. 2005. Undertak med bord. Montert takstige. Uten feieplatting. Malte vindskier. Isbord av metallbeslag. Takrenner og nedløp i metall fra ca. 2005. Enkelte nedløp videreført fra grunnmur. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Adkomst til loft via himlingsluke i gang, luke med stige. Undertak med bordtak. Himling isolert med ca 150 mm mineralull. Påvist dampsperre ved luke. Ventilert loft ved raft og ventiler i gavl mot syd. Isolerte luftekanaler. Tak over inngangsparti som en forlengelse av hustaket. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med mineralull. Utvendig stående kledning, liggende i gavlspisser. Siste utvendige overflatebehandling opplyst til ca. 2011. Kledning gavlvegg mot syd opplyst fra 2019. Vinduer med isolerglass av blandet alder, påvist fra 1975, 1995 og 2015. Lufteluker med netting. Nedre vannbrett med metallbeslag. Laminert ytterdør med glassfelt, opplyst dør fra ca. 2017. Terrassedør som malt tredør med glassfel, dør fra byggeår. Åpen terrasse mot vest, opplyst fra 2018. Fundamentert på betongfundamenter og Lecasteiner. Ubehandlet 28 mm impregnert terrassegulv. Stående malt rekkverk, høyde 95 cm. Trapp ned til platting. Trapp med 2 trinn, trapp uten rekkverk og håndløper. Platting med ubehandlet 28 mm impregnert terrassegulv, opplyst fra 2018. Platting tilknyttet terrasse. Opplyst fundamentert på heller som var tidligere platting. Overbygget tretrapp til inngangsparti. Trapp med 2 trinn i beiset trevirke. Stående rekkverk i metall. Etasjeskillere med trebjelkelag antatt isolert med mineralull. Det er målt ca. 10 mm høydeforskjell på gulv gjennom hele rommet. Gulv med belegg. Vegger med malt panel og malte plater. Himling med himlingsplater. Innvendig elementpipe. Brannmur og pipevanger med malt tegl på stue, innkledd på kjøkken. I kjeller slammet og malt. På loft delvis slammet. Sotluke på rom/soverom i kjeller. Helbeslått over tak. Ildsted med vedovn på stue med bakmontert røykgassrør med feiluke. Brannsikring mot gulv med glassplate. Ovn opplyst fra ca. 2010.

Kjelleretasjen innvendig: Vegger er utforet og gulv er dels utført med diffusjonssvake overflater. Gulv med teppe, belegg, laminat for øvrig dels ubehandlet betonggulv. Utlektede vegger med behandlet panel, for øvrig ubehandlet panel, strie og pussede murvegger, delvis malt. Himlinger med ubehandlet panel, himlingsplater, malt tynnpanel og stubbeloftsplater av huntonitt. Overflater soverom av nyere dato, for øvrig hovedsakelig fra byggeår.

Garasjen:
Inntilbygget garasje. Inneholder garasje og vedbod. Fundamentert på støpte grunnmurer. Støpt gulv på grunn ved garasje, jordgulv ved vedbod. Sviller under yttervegger. Yttervegger med utvendig stående panel, åpent bindingsverk. Vippeport i tre tilknyttet automatikk. Heltredører, ved front og til hage. Åpen himling. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 204 kvm

1.Etasje: Vindfang, gang/entrè, stue, spisestue, kjøkken separat toalett, bad, 2 soverom.
Kjelleretasje: Trappegang, gang, bad/vaskerom, 2 innredede rom, tidligere hybelkjøkken, 3 boder,

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Luft-til-luft varmepumpe (2016)
- Elektrisk markise over terrasse
- Fiber fra Elvia med Altibox

Standard

Lys, lun og trivelig familiebolig med solrik terrasse, garasje og romslig tomt. Eneboligen er beliggende fint i et barne- og familievennlig boområde på Søbakken nær Glomma.

Her ønskes man velkommen fra et overbygd inngangsparti med en trivelig platting, og inn i en lys og fin gang/entré. Boligen har en lys og trivelig stue i vinkel med store vinduer som som gir godt med naturlig lys. I stuen har en rentbrennende peisovn, som gir god og lun varme og hyggelig stemning ved kjølige høstkvelder og kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til solrik og lun terrasse, som har montert stor elektrisk markise og en levegg ved garasjen. Trapp til hellebelagt terrasse ved garasje - dette gir mulighet for både luftige og lune sittegrupper. Romslig spisestueplass ved vindu som gir rom for hyggelige sammenkomster. Stilig kjøkken med spiseplass ved barløsning. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og god skapplass. Laminert benkeplate med plater i flisemønster over som har god arbeidsplass. Integrert stekeovn og koketopp med ventialtor over følger med i salget. De øvrige hvitevarene følger ikke med. Opplegg for oppvaskmaskin. Lyst bad med vinyl på gulv og våtromsplater på vegger. Vindu med persienne, som gir godt med innlys. Innredning med vegghengt servant med speil og belysning over, samt langskap og dusjkabinett. Separat toalettrom med toalett, innfelt servant i servantskap og stor VV bereder. Innholdsrik kjelleretasje med tidligere kjøkkenrom har innredning med oppvaskum og hybelkomfyr, samt vaskerom/bad med malt betonggulv, vegger med malt puss og himling med himlingsplater. Innredning med servant, gulvmontert toalett og dusjgarnityr med forheng. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 2 romslige soverom (ferdigattest datert 15.11.2021, er gitt for disse rommene, se salgsoppgavens dokumentdel). 3 boder og trappegang. Eksempler på materialvalg er gulv med laminat, belegg og betong. Vegger med malte plater og malt panel. Himinger med takess.

Dette er et godt sted å bo, for store og små. Velkommen på visning!

Stuene:
Lys og trivelig stue med vinklet løsning til spisestuen og åpen tilkomst til kjøkkenet. Stuen har store vindusflater med et fint utsyn til terrassen og hagen. Terrassen har tilkomst fra stuen og har en stor elektrisk markise til solavskjerming på solfylte og varme dager. I spisestuen er det motert en luft-til-luft varmepumpe og i stuen er det en rentbrennende peisovn med side- og frontglass. Opplegg for fiber/internett og kabel TV. Det er malt panel på vegg, malte plater i himling og praktisk belegg for enklere renhold, på gulv.

Kjøkkenet:
Innredning fra byggeåret med malte laminerte fronter og laminerte skrog. Laminert benkeplate av nyere dato. Kitchen boards i benkerygg, overgang med mykfuger. Integrerte hvitevarer med induksjon topp og stekeovn, som er montert i en praktisk høyde i et kjøkkenskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Gammel bereder plassert i benkeskap, ikke lengre i bruk. Ved å fjerne denne så kan plassen utnyttes med en hjørneskapsløsning med rondelinnredning. Det er vindu ved spiseplassen som har utsyn mot treassen og hagen.

Badene:
Badet har dusjkabinett, vegghengt servant med montert under-, over-, og sideskap ved siden av servant. Foliert vindu, som gir godt med innlys og ingen innsyn. Ventilering med ventil i himling. Gulvbelegg med oppbrett på vegger. Dør med høy terskel med oppbrett på terskel. Vegger med våtromsplater. Tilluft via spalte i karm over dørblad. Det bør påregnes å pusseopp/rehabilitere badet i fremtiden, men det fungerer i dag til sitt bruk.

Separat toalettrom med gulvmontert toalett, innfelt servant i servantskap og stor VV bereder. Vindu med utsyn mot gårdsplass og som er blendet med en persienne.

Bad/vaskerom i kjelleretasjen har innredning med servant, gulvmontert toalett og dusjgarnityr med forheng. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk vifte på yttervegg som styres med lysbryter og fukt. Tilluft via veggventil. Det er malt betonggulv. Vegger med malt puss. Himling med himlingsplater.

Soverommene:
Soverom 1 er beliggende på venstre hånd i enden av gangen, og har to vinduer med utsyn mot terrassen og hagen. Soverommet har også et lufteskott og en dobbel syvedørs garderobe, som har god plass til oppbevaring av klær. Veggene er hvitmalte, og det er malte plater i himling og et praktisk belegg på gulvet.

Soverom 2 er beliggende i enden av gangen med inngang på høyre hånd og har vindu med utsyn mot gårdsplassen og nabolaget. Soverommet har dobbel skyvedørs garderobe. Her det malte vegger, malte plater i himling og belegg på gulv.

Soverom 3, tidligere kjellerrom med ferdigattest datert 15.11.2021 (se vedlegg av ferdigattest fra Elverum kommune, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel), har vindu på sørsiden av boligen med støpt lyskasse og rømningsvei, utenfor. Rommet er romslig med god plass til dobbelseng og flere garderobeløsninger. Det er malt tynnpanel på vegg, malte plater i himling og laminat på gulv.

Soverom 4, tidligere kjellerrom med ferdigattest datert 15.11.2021, er vis-a-vis kjellerom 1, og er i dag i bruk som soverom (se vedlegg av ferdigattest til Elverum kommune, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel), har vindu på sørsiden av boligen med støpt lyskasse og rømningsvei, utenfor. Rommet er romslig med god plass til dobbelseng og flere garderobeløsninger. Det er malt tynnpanel på vegg, malte plater i himling og laminat på gulv.

Gulv: Laminat, belegg, teppe og betong (kjeller).
Vegger: Malt panel, malte plater, strie, pussede murvegger.
Himling: Malte plater og tynnpanel.

Garasjen:
Garasjen har betongdekke og er inntilbygget eneboligen med en romslig bod i bakkant. Det er elektrisk port og åpen himling, som er praktisk til lagring.

Vinduer på innredede kjellerom har store vinduer med to-veis åpning og støpte lyskasser på utsiden av vinduene.
For nærmere opplysninger om boligens tilstand, se boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligsalgsrapporten er utarbeidet etter nye forskrifter i avhendingsloven som er gjeldene fra 01.01.2022, og det oppfordres til å sette seg nøye inn i rapporten, både med hensyn til årsak til TG-setting og tiltak. Still gjerne spørsmål til Eiendomsmegler på eller i forkant av visning, slik at eventuelle uklarheter kan oppklares. Det er også sendt inn søknad til ferdigattest for kjellerom 1 og 2, til å gjelde som soverom. Se i salgsoppgavens dokumendel og kopi av søknad til Elverum kommune.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe, varmekabler i gulv på vaskerom/bad kjeller, lukket rentbrennende peisovn, øvrig oppvarming med panelovner.

Parkering

Parkering i inntilbygget garasje med bod i bakkant. Øvrig parkering på gårdsplass/biloppstillingsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 878 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen er solrik og tilnærmet flat og har en fin beliggenhet nær Glomma og friareal. Hagen er opparbeidet med plen og noe beplantning, samt gjerde mot nabo og veg.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et område som er regulert til boligområde.
Reguleringsplan for Strandmoen planid: 39 av 29.08.1972. For ytterligere informasjonn, se kommunale opplysnger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.
Underlagt bestemmelser i Byplan 2030 med kommunedelplan for Elverum byområde og Leiret. Kopi av denne kan fåes ved henvendesle til Eiendomsmegler.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.12.1975.

Prisantydning

2 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 250 000,-
Markedsverdi : 3 000 000,-
Teknisk verdi : 3 250 000,-
Formuesverdi : 546 128,-
Sekundær formuesverdi : 1 966 061,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 286 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt for 2020.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 210
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 286,-
 • Ligningsverdi: 546 128,-
 • Primærrom: 135 m2
 • Bruksareal: 175 m2
 • Bruttoareal: 204 m2
 • Tomteareal: 878 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Kløvervegen 4 2409 Elverum Norge

Visning

09.12.2021, 1700 - 1800. Positive tilbakemeldinger fra våre visningsdeltakere, kjøpere og selgere, gjør at vi gjerne fortsett

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Fagansvarlig

Linda Tronstad
Telefon: (+47) 99271982

Annen info

Finnkode: 238582346

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.