Skip to content
Sandervegen 15 2100 Skarnes Norge

Adresse

Sandervegen 15
2100 Skarnes

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 113 i Sør-Odal kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen er beliggende i et veletablert og populært boligområde på "Kampen", sentralt på Skarnes. Det er kort avstand til forretninger, offentlig kommunikasjon, barnehage, skoler, forretninger, spisesteder, bibliotek, idrettshall, private- og offentlige tjenestetilbud. Eneboligen har solrik og fin beliggenhet i landlige omgivelser langs FV175 ved Skarnes sentrum.

Fra E16, kjør mot Skarnes og sving inn mot Skarnes sentrum ved rundkjøringen og inn på Glomvegen, kjør ca. 400 meter til ny rundkjøring, kjør rett frem i rundkjøringen, andre avkjøring og fortsett på Glomvegen ca. 230 meter til ny rundkjøring og ta til venstre i rundkjøringen, tredje avkjøring og kjør ca. 275 meter. Eneboligen ligge på høyre hånd langs FV175.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved felles visninger.

Velkommen på visning!

Nærområdet

Eneboligen er sentralt beliggende i landlige omgivelser like ved Skarnes sentrum, med blant annet skoler på alle trinn, et godt utvalg av butikker og spisesteder. Det er også fine turområder i nærområdet med merkede løyper sommer som vinter, og kort vei til Glomma med gode bade- og fiskemuligheter. Gode kollektivforbindelser med tog og buss til Oslo lufthavn Gardermoen, Oslo og Kongsvinger. Sør- Odal kommune har et aktivt lag-/foreningsliv, og flere severdigheter/attraksjoner som f.eks. Skarnes lekeland med aktiviteter for de minste, aktivitetspark SIAP med vannskiarena, galleri Lyshuset, Odalstunet med levende bygdemuseum og mye mer.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1920, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført med grovstøpt uisolert betongdekke på mark i kjeller. Kjellervegger i sparesteinsbetong og tegl. Deler av stue, har fundament av betongpillarer. Boligen har blindkjeller under større deler. Dreneringen er fra byggeåret. Boligen har salet sperrekonstruksjon i tre. Loft har isolasjon av spon/sagflis fra byggeår samt noe mineralull i skråhimlinger. Taktekking av hovedsakelig dobbeltkrummet betongtakstein fra ca. 2013, men tilbygget har stål/aluminiumsplater på tilbygg. Lakkerte metall renner, nedløp, snøfangere og heldekkende pipebeslag på opprinnelig del skiftet ifbm. taket ca. 2013. Eldre malte renner på tilbygg, Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår som iflg. tidligere salgsopplysninger ble etterisolert med innblåst mineralull i slutten av 1970 -/begynnelsen av 80-tallet. Utvendig kledning av faspanel. Boligen har i hovedsak 2-lags vinduer/terrassedører i trerammer med forskjellige aldre. De eldste fra 1974 mens de nyeste er fra ca. 2015 (terrassedør og vindu i spisestue 1.etg.). Koblet vindu i stue 1.etg. (blyglass med farger) på et soverom i 3.etg. + kjøkken og spisestue i 2.etg. Kjeller har 2 vinduer fra byggeår som er tettet samt et isolerglassvindu fra 1982. Hvitmalte profilerte inngangsdører med glassfelt i dørblad fra 2017. TERRASSER/BALKONGER: 9m2 balkong fra 2.etg. i trekonstruksjoner over entre. Balkongen danner takoverbygg for entre og har papptekking under terrassegulvet som membransjikt. Terrasse på 25m2 ifbm. inngangspartier. Terrasse på 20m2 ifbm. Balkonger og terrasser har alminnelig spaltegulv og malt rekkverk av stående og liggende bord. Fundamentering over betongpilarer og festet til vegg.
Innvendige overflater består av:

1. etasje: Gulv med hovedsak Laminat. Belegg i vindfang. Vegger er kledd med malt panel i entre. Malt tynnpanel i vindfang og kjøkken. Tapet på soverommene og gang. Malte strie i stuer. Himlinger med malte takessplater i stuer, kjøkken og soverom. Malt gammel panel i entre og slett malt trefiberplate i gang.

2. etasje: Gulv med belegg i trapperom og kjøkken. Vegg til vegg teppe i stuer og gang. Vegger med malt gammel panel i trapperom, malt tynnpanel på kjøkken, stuer. Himlinger med malte takessplater i alle rom med unntak av gang som har malt panel.

Loftsetasje: Gulvflater med tregulv i trapperom, teppe på soverom og belegg på soverom 2. Vegger er kledd med panel i trapperom og soverom I. Tapet på soverom 4 Himling med panel i soverom 3 og trapperom. Trefiberplate med tapet på soverom 4.

Kjelleretasjen har betongdekker på gulv, pussede vegger og panel/stubbloft i himlinger. Et rom er innredet med panel på vegger og himling samt teppe på oppforet gulv.

Garasje på 34 m2 oppført i 2017 med støpt betongdekke på mark. Vegger er oppført i tradisjonelt 4" bindingsverk kledd utvendig med liggende panel. Salet takkonstruksjon med prefabrikerte w-takstoler tekket med dobbeltkrummet betongtakstein. Lakkerte ståltakrenner, nedløp og beslag. En bred leddport i front med elektrisk portåpner og en dør på siden. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 226 kvm, Bruttoareal: 242 kvm

1.Etasje: Entré med trappegang, stue , spisestue , kjøkken , gang , bad , vindfang , soverom 1, soverom 2 og kott.
2.Etasje: Trappegang, gang, stue, spisestue, trapp opp til loftsetasje, kjøkken, bad og kott.
3.Etasje: Gang, soverom 3, soverom 4 og kott.
Kjelleretasje: Trapperom, bereder/kjellerrom, bod (panelert).

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- 2021 Ny varmepumpe
- 2020 Ny vannmåler
- 2020 Eidsiva fiber 100 mbs
- 2019 Nytt gulv kjøkken, stue og spisestue
- 2019 Nytt kjøkken
- 2019 Komfyrvakt
- 2019 Nytt bad
- 2019 Parabol Canal Digital med 4 bokser
- 2019 Nytt røropplegg i kjelleren
- 2019 Pusset opp kjelleren
- 2019 Waterstopp
- 2019 Ny VVB

Standard

Innholdsrik og romslig enebolig på 2,1/2 plan med kjeller, sentralt beliggende i et veletablert boområde på Skarnes med gangavstand til det meste. 1. etasjen i eneboligen inneholder gang/trappegang, nytt IKEA kjøkken (januar 2019) montert av Montera, i delvis åpen løsning til spisestuen med utgang til terrasse, stue med luft-til-luft varmepumpe (2019), 2 soverom og nytt bad med toalett (Januar 2019). I 2. etasje er det et eldre kjøkken med spiseplass, spisestue, stue og eldre bad med toalett, servant og dusjhjørne. Øverst i 3. etasje er det 2 nette soverom med skårhimling. Det er tilbygget romslige terrasser på begge sider i 1.etasje og balkong i 2.etasje. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og pusset opp i 1. etasje med bl.a. nye gulv i stuen, spisestuen og kjøkkenet. 2. og 3. etasje har noe behov for oppussing og oppgradering. Utvendig er det lagt nytt tak i 2013 på opprinnelig del. Boligen er en tidligere generasjonsbolig som nå er registrert som enebolig. Nyere dobbelgarasje. Pent opparbeidet, flat tomt. Eneboligen har mange rom, god plass og flere bruksmuligheter, så dette er en enebolig som bør ses!

Velkommen på visning!

Stuene:
Stuen i 1. etasje er lys, lun og trivelig og har tilkomst fra gang/entré og er i en åpen løsning til spisestuen. Her er det god plass til stuemøblement og opplegg for TV og internett. Stuen har Luft-til-luft varmepumpe og en lukket peisovn i hjørnet ved inngangen til kjøkkenet. Spisestuen har utgang til en romslig sørvendt terrasse med nedgang til hage og gårdsplass. Spisestuen har også inngang til kjøkkenet, badet og soverom 1. Det står pr. i dag en parafinovn som er koblet i fra parafintanken ved pipeløp i spisestuen.

Stuen i 2. etasje har tilkomst fra spisestuen, inngang til et eldre bad og trapp opp til loftsetasjen. Stuen er i den senere tid benyttet som gjesterom og har vindu med utsyn mot sentrum. Spisestuen er også blitt benyttet som gjesterom i den senere tid. Stuene er har god plass og skrånede vegger mot himling. Det er teppe på gulv, malt veggpanel og plater i himling. Spisestuen har en parafinovn som ikke er i bruk og vindu med utsyn mot øst. Denne etasjen har tilkomst fra trapperom/inngang i 1. etasje.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet i 1. etasje ble oppgradert og pusset opp i 2019, og har takhøy kjøkkeninnredning fra IKEA, malte, glatte fronter, 3 overskap med vitrinedører og laminat benkeplate med nedfelt rustfri kum. Flisfelt over kum. Plass til frittstående kjøl/fryseskap (nåværende side-by-side følger ikke med i salget) og oppvaskmaskin. Integrert komfyr, platetopp, microovn samt ventilator i overskap. Komfyrvakt. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning til spisestuen og har også tilkomst fra egen utgang til terrassen ved inngangspartiet.

Eldre kjøkken i retrostil i 2. etasje har finert kjøkkeninnredning fra rundt 1950 - tallet, med eldre VV-bereder ved innredning. Frittstående komfyr, kjøl/fryseskap og ventilator i overskap. Opplegg for oppvaskmaskin under benk. Kjøkkenet har tilkomst fra trappegang, som også har utgang til en balkong med et trivelig utsyn mot nærområdet. Kjøkkenet har egen spiseplass, matbod og vinduer med utsyn mot nord og øst. Kjøkkenet har inngang til spisestue som i dag har vært brukt som ekstra soverom.

Badene:
Moderne og nyere bad i 1. etasje som ble totalrehabilitert i 2019 med flislagt gulv, sokkelflis og flismønstrede baderomspaneler på vegg. MDF-panel i himling med downlights. Dusjnisje med glassvegg og dør. Vegghengt toalett. Baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer i underskap samt speilskap med lys.

Eldre bad i 2. etasje med vinylbelegg og oppbrett på vegg, respatex plater på vegg og takess i himling. Sluk i plast. Toalett, servant med 2-greps batteri og enkel dusj på vegg.

Soverommene:
Soverom 1 har et lite forrom som er ypperlig til oppbevaring og er adskilt fra stuen med to dører. Soverommet er i lune farger og har vindu med utsyn mot hage, gårdsvei og nabo.

Soverom 2 har inngang fra kjøkkenet og er den senere tid brukt som kontor. Dette soverommet er litt mindre enn soverom 1 og har vindu med utsyn mot hage, gårdsvei og nabo. Soverommet har plassbygd garderobe/kott.

Soverom 3 er i boligens loftsetasje og har blå panelerte vegger og delvis skrå himling med hvite plater i toppen av himlingen. Her er det kott som er ypperlig til oppbevaring og vindu med utsyn i retning sentrum.

Soverom 4 er også i boligens loftsetasje og har rosa tapetserte vegger og delvis skrå himling med hvite plater i toppen av himlingen. Soverommet har kott, vindu med utsyn mot øst og det er montert et branntau ved vinduet.

Kjelleretasjen:
Kjeller har betongdekker på gulv, pussede vegger og panel/stubbloft i himlinger. Ett rom er innredet med panel på vegger og himling samt teppe på oppforet gulv. Trapperom.

1. etg: I hovedsak Laminat. Belegg i vindfang. Vegger er kledd med malt panel i entre. Malt tynnpanel i vindfang og kjøkken. Tapet på soverommene og gang. Malte strie i stuer. Himlinger med malte takessplater i stuer, kjøkken og soverom. Malt gammel panel i entre og slett malt trefiberplate i gang. Takessplater i stue er ikke lagt i forband.

2 etg: Belegg i trapperom og kjøkken. Vegg til vegg teppe i stuer og gang. Vegger med malt gammel panel i trapperom, malt tynnpanel på kjøkken og stuene. Himlinger med malte takessplater i alle rom med unntak av gang som har malt panel.

3. etg. Gulvflater med tregulv i trapperom, teppe på soverom og belegg på soverom 4. Vegger er kledd med panel i trapperom og soverom 3. Tapet på soverom 4. Himling med panel i soverom I og trapperom. Trefiberplate med tapet på soverom 4.

Kjelleretasje: Betongdekker på gulv, pussede vegger og panel/stubbloft i himlinger. Ett rom er innredet med panel på vegger og i himling samt teppe på oppforet gulv.

Garasjen:
Garasje på 34 m2 oppført i 2017 med støpt betongdekke på mark. Vegger er oppført i tradisjonelt 4" bindingsverk kledd utvendig med liggende panel. Salet takkonstruksjon med prefabrikerte w-takstoler tekket med dobbeltkrummet betongtakstein. Lakkerte ståltakrenner, nedløp og beslag. En bred leddport i front med elektrisk portåpner og en dør på siden. Innlagt strøm.

For nærmere opplysninger om eneboligens tilstand, se boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligsalgsrapporten er utarbeidet etter nye forskrifter i avhendingsloven som er gjeldene fra 01.01.2022, og det oppfordres til å sette seg nøye inn i rapporten, både med hensyn til årsak til TG-setting og tiltak. Still gjerne spørsmål til Eiendomsmegler på eller i forkant av visning, slik at eventuelle uklarheter kan oppklares.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe og peisovn i stue 1. etasje. øvrig oppvarming elektriske panelovner. Varme i gulv på badet i 1. etasje og stråleovn på badet i 2. etasje.

Parkering

Parkering i dobbel garasje med bodplass i bakkant og egen inngangsdør. Øvrig parkering på gruset gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 917 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat eiendomstomt i underkant av 1da. Romslig gruset gårdstplass. Hage med plen, prydbusker og noe hekker i ytterkant. Portstolper i innkjøring. Miljøhus for søppeldunker og en hagebod. Åpent flatt område med gode solforhold.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann, avløp og privat septik. Eiendommen er tilkoblet kommunalt avløpsnett men har slamavskiller i tillegg.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel, Kommuneplaner ID 201205. Endelig vedtatt arealplan 29.10.2013. Eiendommen er regulert itl boligbebyggelse. Reguleringsplaner ID 201803. Detaljregulering. Endelig vedtatt arealplan 10.06.2021. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Regulert område; Fv. 175 Sandervegen, Konows veg-Skarnesbråten. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Boligen er av eldre opprinnelse. Fikk godkjent å ta ibruk loftet som soverom 02.04.1975. Tilbygg fikk ferdigattest 03.03.1976 , ingen kopi i vårt arkiv. Terrasse ble byggesøkt 22.08.1984. Info fra Sør-Odal kommune.

Prisantydning

3 090 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Lars Oskar Melbye / Lars Oskar Melbye
Takstdato : 02.11.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 200 000,-
Markedsverdi : 3 100 000,-
Teknisk verdi : 3 200 000,-
Formuesverdi : 620 865,-
Sekundær formuesverdi : 2 235 113,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Forsikring

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 80375369

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 101,31 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt, fakturert i 2020.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 41
 • Bruksnr: 113
 • Kommunenr: 3415
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 090 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 101,-
 • Ligningsverdi: 620 865,-
 • Primærrom: 180 m2
 • Bruksareal: 226 m2
 • Bruttoareal: 242 m2
 • Tomteareal: 917 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Sandervegen 15 2100 Skarnes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Fagansvarlig

John Eigil Johansen
Telefon: (+47) 95165859

Annen info

Finnkode: 237979191

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.