Skip to content
Idrettsvegen 10 2270 Flisa Norge

Adresse

Idrettsvegen 10
2270 Flisa

Matrikkel

Gnr. 97 bnr. 29 snr. 22, leilighetsnr. 22 orgnr. 995900548 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen i Flisa sentrum ,kjør østover på Rv2 og følg vegen ca. 130 m. Ta til høyre inn på Idrettsvegen og følg denne ca. 120 m. Du får leiligheten på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset's "til salgs"-plakat, og visningsskilt ved annonserte visninger.

Nærområdet

Leiligheten har en fin beliggenhet med gangavstand til sentrumskjernen på Flisa og Kaffegata hvor man finner det meste man skulle trenge av servicetilbud. Nærmeste dagligvare som er Kiwi Flisa, ligger ca. 70 meter fra eiendommen.
Fra leiligheten er det kort avstand til barnehage og skole, samt det er etablert en lekeplass for unge som ligger ca. 100 meter fra leiligheten.

Avstand til barnehager og skoler:
Myrsnipa barnehage, ca. 0,9 km.
Bashammeren barnehage, ca. 2,7 km.
Tyristubben FUS barnehage, ca. 4,7 km.
Flisa skole, ca. 0,5 km.
Åsnes ungdomsskole, ca. 0,5 km.
Solør vgs. avd. Flisa, ca. 0,25 km.

Rett i nærheten, i sentrum på Flisa finner du blant annet Rådhuskinoen og Åsneshallen med ulike kulturaktiviteter. Her tilbys det blant annet klatrevegg, treningssenter og et populært idrettsanlegg med kunstgressbane for fotball, håndballbane, tennisbane og skøytebane om vinteren. I samme område finner du også svømmehall og bowlinghall. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur.

For de turglade er Myrmoen et populært friluftsområde som ligger rett i nærheten. Her finner man flotte tur- og sykkelstier, lysløyper for skigåere om vinteren. De senere år er det også etablert en fantastisk frisbee-golfbane på Myrmoen som stadig utbedres og drives av Solør Frisbeeklubb hvor man kan spille på flere ulike baner.

I tillegg ligger Kjølaberget i kort avstand fra leiligheten med fine turstier, og du kan gå helt til toppen for å nyte den flotte utsikten utover nærområdene. For bade- og fiskemuligheter kan en tur til Flisaelva, Glomma eller Vermundsjøen anbefales

For deg som er glad i snøscooter er kommunen en av de få i regionen med snøscooterløyper, og disse kan følges bl.a. over til Sverige. Det går løype fra Losmyra, forbi Kilen og til Velta, og fra Velta og videre til Riksgrensen via sørlig og nordlig trasé.
I de samme områdene ligger Finnskogen, som er et stort og sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av Riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner. Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.

En gang i året arrangeres Solør Mart'n. En folkefest hvor folk strømmer til gatene med et høyt antall besøkende hvert år som vil få med seg bl.a. konserter i gatene, salg i butikker, tivoli m.m.

Til Elverum sentrum hvor man finner det meste av fasiliteter og servicetilbud er det ca. 45 km.

For mer info om severdigheter, friluftslivsopplevelser, jakt- og fiskekort etc., ta kontakt med f.eks. Åsnes JFF, Åsnes Finnskog Snøscooterklubb, eller se f.eks. kommunens hjemmesider, www.visitfinnskogene.no eller www.inatur.no.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1998

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas med morenemasser og høy sand- og slitsortering, antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av plasstøpt betong, utvendige overflater ubehandlet. Yttervegger i antatt isolert bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Innvendige lettvegger antatt med isolert bindingsverk. Saltakkonstruksjon med takarker. Antatt prefabrikkerte takstoler og sperretaksløsninger. Undertak antatt med trefiberplater. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Ett-løps innvendig elementpipe med felles skorstein for leiligheter i 1. 2. og 3. etasje.

Garasje/bod i fellesanlegg med støpte fundamenter og betonggulv. Yttervegger i uisolert bindingsverk med utvendig liggende kledning. Saltakskonstruksjon tekket med betongstein. Leddport med automatikk og delevegger mellom de enkelte garasjeløp. Innalgt strøm med stikk og belysning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2.etg: P-rom: 70 kvm, Bra: 83 kvm, S-rom: 13 kvm.
Inneholder: Entre, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Garasje og bod: Bra: 17 kvm, S-rom: 17 kvm.

Arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Knut Roger Furuseth datert 26.10.2021.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her presenterer vi en romslig og lettstelt 3-roms selveierleilighet med en praktisk planløsning, god standard og innglasset balkong.
Det er enkel adkomst til leiligheten via felles heis og overbygget svalgang. Utvendig sportsbod med egen adkomst fra inne i garasjen.

Stue & kjøkken
Den romslige stuen har nøytrale fargevalg, rikelig med lys inn fra vinduene og gode møbleringsmuligheter. Peisen i stua gir god varme og hyggelig stemning, i tillegg til at det er installert varmepumpe for oppvarming.
Fra stuen er det adkomst ut til vestvendt innglasset balkong. Balkongen har god størrelse og siden den er innglasset kan man benytte den hele året.

Fra stuen er det dels åpen løsning til kjøkkenet. Godt vedlikeholdt kjøkken fra byggeåret med heltre fronter, og laminerte skrog og benkeplater som gir gode arbeidsoverflater. Kjøkkenventilator over komfyrplass med avkast til friluft.

Soverom
Fra gangen/stuen har man adkomst til de to soverommene. Hovedsoverommet har god størrelse og skapplass. Det er også gode oppbevaringsmuligheter i boden som har adkomst fra soverommet. Soverom nummer to er noe mindre, men begge rom har plass til både seng og skrivebord.

Baderom
Fra gangen er det adkomst til leilighetens oppgraderte bad. Badet har flotte flislagte vegger og gulv. Baderomsinnredning med servant i innredning, veggmontert WC og dusjhjørne med glassdører. Med elektrisk gulvvarme får du et lunt og godt rom for velvære. Baderommet har opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med sentralavtrekk via veggventil med styring fra kjøkkenventilator.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap med automatsikringer plassert i innvendig bod. Hovedsaklig åpent ledningsnett, skjult anlegg på baderom.

Stoppekran plassert i servantskap. Fordelerskap bak servantskap fremstår med etablert overløp til baderomsgulv. Inntaksledning antatt med PE-plast. Røropplegg med CU og rør-i-rørsystem. Avløpsrør med PP-plast, antatt soilrør via brannskiller. Varmtvannsbereder fra byggeår plassert i underskap på kjøkken med antatt volum på ca. 115 liter.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring, luft/luft varmepumpe i stue.

Parkering

Det følger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig biloppstillingsplasser på felles parkeringsområde.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 934 kvm i følge kommunen. Eierform: Eiet tomt.

Arealene er beregnet, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

Fellestomten er ryddig og pent opparbeidet og har asfalterte internveier og parkeringsplass, i tillegg til
gressplen og diverse beplantning med prydbusker og blomsterbed.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og sentrumsformål. Eldre reguleringsplan for Kaffegata og Solør videregående skole gjelder. Utover dette gjelder kommuneplanens arealdel for Åsnes kommune 2019-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Leiligheten selges fri for heftelser, med unntak av:
Dagboknummer: 1010151, tinglyst 19.11.2014: Erklæring/Avtale - Bestemmelse om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeledningsanlegg.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 21.09.1998 på boligbygget.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Toverud Blokk, Orgnr.: 995900548
Leilighetsnr.: 22
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er tillatt med dyrehold. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Ref. Eierseksjonslovens § 28.
Ved grilling kan bare elektrisk grill benyttes.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

Fellesutgifter: 2 600,- pr. mnd.
Fellesutgiftene pr. 2021 og gjelder: vann og avløp, tv/internett, utvendig vedlikehold, forsikringer og diverse styregodtgjørelser m.m.

Opplysningene er gitt av styreleder Per Åge Helgestad.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 499 735,-
Sekundær formuesverdi : 1 799 045,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring

Eika Forsikring
Polisenummer: 6001347

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør totalt kr 5594,- for 2021, ifølge kommunen.

De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport utført av Knut Roger Furuseth datert 26.10.2021.

Andre opplysninger

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring fra Help
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen.
Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • apartment_number: 22
 • Gårdsnr: 97
 • Bruksnr: 29
 • section_number: 22
 • Kommunenr: 3418
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 390 000,-
 • Fellesutgifter: 2 600,-
 • Kommunale avgifter: 5 594,-
 • Ligningsverdi: 499 735,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 83 m2
 • Bruttoareal: 85 m2
 • Tomteareal: 3934 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Turterreng
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Idrettsvegen 10 2270 Flisa Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Bjørnar Aasen Skogheim
Telefon: (+47) 45114779

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 237717740

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.