Skip to content
Olav Schulstads veg 3 2408 Elverum Norge

Adresse

Olav Schulstads veg 3
2408 Elverum

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 209 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Amfi Elverum kjør ut på Strandbygdvegen mot Rena, kjør ca. 100 m. Sving til venstre inn på Olav Schulstads veg. Etter ca. 65 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Denne boligen ligger i et veletablert boligområde i enden av Elverum sentrum, med gåavstand til alt man trenger.
Det er ikke langt til Sagtjernet, som er kjent for sin attraktive badeplass. Sagtjernet er omkranset av fine friområder med gangveier, stier og et utendørs treningsanlegg.
Er det ønskelig med turer i større skogsterreng, er velkjente Stavåsen ikke langt unna. Turområdet Stavåsen er tilknyttet det store skiløypenettet i Elverum, så her kan man gå milevis i variert terreng. Et yndet turmål er Stavåsdammen, hvor man kan bade, fiske, grille, telte m.m.

Nærmeste dagligvarebutikk ligger på Amfi Elverum i sentrum, ca. 300 m fra eiendommen. Her finner man også mange andre forskjellige butikker, samt kafé og apotek - både på senteret og ellers i byen.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskoleavdelingen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag, samt folkehøgskolen som ligger på Søbakken med sine 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen Arena og er et godt forbilde for barn og unge. I Terningen arena er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall m.m.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1956

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas bestående av jordmasser med høy sandsortering. Originale grunnmurer oppført med Siporex, deler av kjeller med påforede vegger. Nyere såler dels etablert med Lecablokk, sannsynlig plassert på rester av originale steinfylling. Kjellergulv med støpt plate på mark, hovedsakelig av nyere dato. Yttervegger oppført med Siporex-blokker. Utvendig lektet og kledd med eternittplater fra byggeåret. Utvendige rømningsstier tilknyttet loftsleilighet ved begge gavler. Fasader som helhet preget av vedlikeholdsbehov. Eternittplater med lokale skader. Synlige Siporex med enkelte sprekker/skader. Vinduer hovedsakelig med varevinduer fra byggeår. Enkelte isolerglass fra 1987. Plassbygget Saltakkonstruksjon utført med umerket skurlast. Innvendige ett-løps teglpipe med luftekanal.

Inntilbygget garasje. Gulv med støpt plate. Vegger med Siporex-blokk. Vippeporter i treverk. Himling kledd med tresonittplater. Takterrasse over garasjeløp mot vest, øvrige med saltakkonstruksjon tekket med metallplater.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 8, Bad: 3, Antall rom: 11

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 280 kvm, Bruttoareal: 310 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 80 kvm, Brutto: 88 kvm, S-rom: 80 kvm
Inneholder: trappegang, innredet rom og diverse rom uten etablering.

1.Etasje: P-rom: 80 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 90 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, gang/entre, trappegang og 3 soverom

2.Etasje: P-rom: 80 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 90 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad. gang/entre, trappegang og 3 soverom

Loft: P-rom: 40 kvm, Bra: 40 kvm, Brutto: 42 kvm
Inneholder: kjøkken, stue, gang, baderom, trapperom og 2 soverom. Raftekott uten målbart bruksareal.

Inntilbygget garasje
1.Etasje: Bra: 40 kvm, Brutto: 44 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: garasje

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av byggtakst Elverum AS datert 14.09.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi en enebolig med tre hybelleiligheter fordelt på to etasjer og loft.
Eneboligen ligger sentralt rett utenfor sentrum med gåavstand til alt man trenger.

Stue & kjøkken
Lys, romslig stue i 1. etasje med god plass til sofakrok og spisestue. Et stort vindu gir godt med dagslys inn i stuen. Adkomst ut til terrassen fra stuen.

Stuen i 2. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Stuen er romslig med god plass til spisestue, sofa og det man skulle trenge av møblement i stuen. Adkomst fra stuen ut til balkong.

Stue i loftetasjen med lystmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Stuen og kjøkken i samme rom.

Kjøkken i 1. etasje med rød og grått rutete gulvbelegg og lysmalte vegger. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i metall. Åpen løsning for hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Ventilator over kokeplass.

Kjøkkenet i 2. etasje av eldre dato, med laminat på gulvet og kremfarget strie på veggene. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i metall. Åpen løsning for hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Ventilator over kokeplass. Svart/grå fliser på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap. Begge kjøkken preget av eldre og slitasje.

Kjøkken i loftplan av nyere dato. Kjøkkeninnredning i laminat. Kjøkkenet har åpen løsning for komfyr og kjøleskap. Ventilator med kullfilter/omluft. Opplegg for evt. etablering av kjøkken i kjeller.

Soverom
I 1. etasje er det tre soverom. Alle tre soverommene med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Et soverom har plassbygde garderobeskap. Alle soverommene er romslige med god plass til det man skulle ønske av møblement.

2. etasje har også tre soverom. Et soverom med gul strietapet på veggene og laminat på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap og er romslig. Det andre soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig og har garderobeskap uten dører. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Dette rommet er litt mindre enn de andre to.

Loftetasjen med et soverom og et kontor. Soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med god plass til det man trenger av møblement.
Kontoret med lysmalte vegger og laminat. Rommet er innredet med svart garderobeskap og skrivepult. Rommet kan også brukes som soverom.

Baderom
Baderom i 1. etasje med lyse fliser på veggene og fliser på gulvet. Baderommet er innredet med servant i skapinnredning, speil, dusjkabinett, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming av baderommet med stråleovn. Ventilasjon med mekanisk punktavtrekk.

Baderommet i 2. etasje med lyse fliser i brystning, gul strie over og fliser på gulvet. Badet er innredet med servant på vegg, gulvmontert wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming av baderommet med stråleovn. Ventilasjon med mekanisk punktavtrekk.

Baderom på loftet av nyere dato. Rommet har lyse fliser på veggene og fliser i forskjellige farger på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit skuffeinnredning, høyskap, dusjkabinett, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming av baderommet med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon med mekanisk punktavtrekk.
Opplegg for evt. etablering av baderom/vaskerom i kjeller.

El-anlegg & vvs
Strømtilførsel via jordkabel. Utvendig strømskap. 3-fase 230V anlegg. Ukjent inntakssikring. Underskap i trapperom ved 1. og 2. etasje. 3 stk interne strømmålere av eldre dato. Kurser hovedsakelig med porselenspropper, enkelte kurser med jordfeilautomater. 35A hovedsikring til 1. etasje. Antatt 25A som felles hovedsikring til 2. og 3. etasje. Hovedsakelig åpent anlegg med blandet alder. Deler av kjeller med provisorisk opplegg.

Tilkoblet kommunalt vann og avløp. Inntak med PE-rør. 2 stk beredere av nyere dato. Bereder med provisorisk plassering i kjeller, volum ca. 200 liter. Intern bereder ved loftsplan. Vannrør med blandet alder og material. Hovedsakelig med Cu-rør fra byggeår. Deler av røropplegg med rør-i-rørsystem.
Synlige avløpsrør med soil, PP og PVC, plastrør av nyere dato. Bunnledninger fremstår som PVC av nyere dato. Opplyst om nyere PVC-rør mellom bolig og kommunalt avløpsrør.

Oppvarming

Boligoppvarming med strømfyring. Sentralfyr med el-kolbe i kjeller. Vannbåren fordeling via radiatorer. Fyringsanlegg av nyere dato, røropplegg og radiatorer hovedsakelig fra byggeår. Elektrisk gulvvarme på baderom i loftsplan, øvrige strømfyring med stråle- og panelovner.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 225 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning. Terrasse ved 1. etasje og balkong ved 2. etasje mot syd. Takterrasse over garasje med adkomst via trapperom i 2. etasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område med eldre reguleringsplan med navn Støaområde. Kommunedelplan for Elverum byområde gjelder utover dette.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1955/2827-1/15 - Forbud mot næringsvirksomhet datert 05.12.1955

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på to hybler i 3. etasje datert 11.12.2015.

Prisantydning

3 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 3 713 000,-
Markedsverdi : 3 300 000,-
Teknisk verdi : 3 713 000,-
Formuesverdi : 1 232 533,-
Sekundær formuesverdi : 4 437 118,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 33 456 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing for 2020.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 209
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 33 456,-
 • Ligningsverdi: 1 232 533,-
 • Primærrom: 200 m2
 • Bruksareal: 280 m2
 • Bruttoareal: 310 m2
 • Tomteareal: 1225 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 8

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Olav Schulstads veg 3 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 237401972

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.