Skip to content
Vesleoshaugen 6 2428 Søre Osen Norge

Adresse

Vesleoshaugen 6
2428 Søre Osen

Matrikkel

Gnr. 88 bnr. 97 i Trysil kommune

Beliggenhet, adkomst

Når man kommer kjørende på Rv 25 fra Elverum til Trysil kjør til venstre inn på Osensjøvegen, kjør ca. 2.1 km. Sving til venstre inn på Vesleoshaugen. Etter ca. 115 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Søre Osen ligger i Trysil kommune i Hedmark fylke. Eiendommen ligger i Søre Osen og har utsikt mot Osensjøen. Osensjøen området er et meget populært fritidsområde som kan by på alle typer aktiviteter, sommer som vinter. Her finner vi barnehage og skole. I tillegg til nærbutikken som kun ligger noen meter unna boligen, dette er en Coop Marked.
Det er gangavstand til mange fasiliteter i Søre Osen. Her er det tidlig kjørte skiløyper, som også er flotte turløyper før snøens frembrudd. Det er moderne treningssenter ved nærbutikken, hvor man kan få seg en real treningsøkt. Fotballbane, småbåthavn med utleggere, og mange toppturer rundt om i område. Det er bare å få på seg fotballsko, tursko eller badetøy og kaste seg i vegen. Samfunnshuset som ligger like ved har mange forskjellige arrangement igjennom året, og rett ovenfor er det flott badeplass med volleyballbane, lekeplass og båtbrygge. Her kan store og små kose seg.
Eiendommen ligger flott til med kort pendleravstand til Trysil, Rena og Elverum.

Osen-dagene arrangeres i Nord Osen en gang i året, med loppemarked, salgsboder, tivoli, quizkveld og pubaften. Det er båtparade fra Sørlistøa Fløtermuseum. Dette er et godt besøkt arrangement, med en blanding av historie, kultur, musikk og mat.

Kort avstand til populære Furutangen, som ligger ca. 35 km hvor du finner skianlegg med 2 heiser og 5 nedfarter. Barneheisen dekker barnebakken og er en flott bakke for nybegynnere i alle aldre. På Mattisstua er det ulike aktiviteter for hele familien, her tilbys en variert meny når man har behov for et pust i bakken.

Trysilfjellet ligger en halvtimes kjøretur unna, og er et av Norges største alpinanlegg med sine 31 heiser og 67 nedfarter i velpreppede løyper. Nylig ble også Trysil Bike Arena åpnet med mange spennende sykkelløyper i alle vanskelighetsgrader. Her er det tilbud for barn og voksne i alle aldre. Trysilfjellet har et godt og variert utvalg med spisesteder og kafeer.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Boligen er fundamentert med betongsåle. Leca kjellervegger. Grunnmur under tilbygg. Ved innredet rom i kjeller er konstruksjonen utsatt for fukt- og råteskader i treverket. Ikke kjente kultmasser under bygningen. Fundamentert på morenmasser. Drenering fra byggeår. Vegger oppført i bindingsverk over fundamentering. Mineralull til isolasjon. Utvendig stående tømmermannspanel. 2-lags vinduer i isolerglass. Malt ytterdør, verandadør med glassfelt. Saltak oppbygget med W-takstol. Taktekking med profilerte stålplater. Takrenner og nedløp i svart metall. Ett-løps pipe i lettbetong.

Uthus i bindingsverk, fundamentert på pilarer. Taket er tekket med shingel, og takrenner montert.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 228 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 30 kvm, Bra: 107 kvm, Brutto: 117 kvm, S-rom: 77 kvm
Inneholder: bad, trapperom, vaskerom, gjesterom. 3 boder og 2 garasjerom

1.Etasje: P-rom: 103 kvm, Bra: 103 kvm, Brutto: 111 kvm
Inneholder: bad, stue/kjøkken, vindfang, gang, kontor og 2 soverom

Uthus
1.Etasje: Bra: 12 kvm, Brutto: 13 kvm, S-rom: 12 kvm
Inneholder: vedskjul og hundehus

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Trysil Takst AS datert 13.10.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en familievennlig enebolig på et plan med kjeller i Søre Osen.
Eneboligen har tre soverom, romslig stue, lyst kjøkken og moderne baderom. Boligen ligger på et boligområde i sørenden av Osensjøen.

Stue & kjøkken
Lys, romslig stue med laminat på gulvet. Stuen har store vinduer ut mot terrassen som gir godt med dagslys inn, samt terrassedør med adkomst ut til terrassen. I stuen er det plass til sofagruppe, spisestue og det man skulle ønske av møblement. Rentbrennende vedovn montert i stuen, denne gir godt med varme på kjølige dager. Dels åpen løsning fra stuen til kjøkkenet.

Kjøkken med lysmalte vegger og grått mønstrete vinyl på gulvet. Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminerte benkeplater og porselen, keramisk kum. Det er god skap og skuffeplass på kjøkkenet. Åpen løsning for hvitevarer som komfyr og kjøleskap. Oppvaskmaskin og kjøleskap integrert.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, alle tre soverommene i 1. etasje. Et soverom med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har plassbygd garderobeskap. Det andre soverommet har lysmalte vegger, en blågrå kontrastvegg og laminat på gulvet. Også her er det plassbygd garderobeskap. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet.

Baderom
Baderom i 1. etasje med lyse, rutete baderomsplater på veggene og grått spraglete vinylgulv. Baderommet er innredet med servant i lys skuffeinnredning, speilskap, dusjkabinett og gulvmontert wc. Naturlig avtrekk på badet.

Baderommet i kjeller med grå fliser på gulvet, trepanel, malt mur og fliser i dusjnisje på veggene. Baderommet er innredet med servant i skuffeinnredning, gulvmontert wc og dusjnisje. Naturlig avtrekk gjennom dør.

Vaskerom i kjeller med brystningspanel på veggene, malt mur og tregulv. Rommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og varmtvannsberederen er plassert der.


El-anlegg & vvs
Åpent fordelingsanlegg. Sikringsskap med automatsikringer, automatisk måleravlesning. 11 kurser.

Ikke kjente stikkledninger og bunnledninger. Privat vann, eget vannverk i område. Septik på kommunalt anlegg. Inntaksledning av plast med hoved kran på vaskerom i kjeller.
Vannrør av plastbelagt kobber. Avløpsrør av plast. Anlegget er fra byggeåret, men delvis fornyet. Varmtvannsbereder på 120 l plassert på vaskerom.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Rentbrennende peisovn med glassdører i stue. Det er montert Panasonic varmepumpe i huset.

Parkering

Parkering i garasje og på uteparkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 667 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er skrående mot sør med opparbeidet plen rundt hele huset og steinbed/steinmurer. Tomten har gode sol og lysforhold. Gruslagt innkjøring og gårdsplass. Flott utsikt over nærområde og Osensjøen. Stor terrasse med mulighet for partytelt eller pergola paviljong. Her kan man virkelig nyte solen, grille og kose seg med venner og familie.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat veg med direkte adgang til offentlig veg. Tilkoblet privat vann, eget vannverk i område, samt kommunalt avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kommuneplanens arealdel 2014-2025.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1971/3448-1/15 - Bestemmelse om veg datert 29.07.1971

Ferdigattest

Det foreligger en brukstillatelse på våningshuset datert 13.01.1972

Prisantydning

1 980 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 383 722,-
Sekundær formuesverdi : 1 381 399,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 410 pr. år
De kommunale avgiftene vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 88
 • Bruksnr: 97
 • Kommunenr: 3421
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 980 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 410,-
 • Ligningsverdi: 383 722,-
 • Primærrom: 133 m2
 • Bruksareal: 210 m2
 • Bruttoareal: 228 m2
 • Tomteareal: 1667 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng

Vesleoshaugen 6 2428 Søre Osen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 237306450

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.