Skip to content
Kapteinvegen 104 2437 Haslemoen Norge

Adresse

Kapteinvegen 104
2437 Haslemoen

Matrikkel

Gnr. 38 bnr. 198, andelsnr. 19 i Storskjæret Borettslag med orgnr. 993016039 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på RV2 mot Kongsvinger og følger den vegen 33,2 km. Sving deretter til venstre inn mot Storskjæret, kjør ca. 80 m. Sving til venstre inn på Løytnantvegen, kjør ca. 200 m. Sving til høyre inn på Kapteinvegen, etter ca. 100 m får du leiligheten på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilt ved felles visning.

Nærområdet

Eiendommen ligger ca. 3,5 km sør for Våler sentrum. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Ny barneskole og aktivitetshus (idrettshall og svømmebasseng) i 2021. Kulturkontoret med bibliotek mm. også nytt i 2021. Flisa ligger ca. 10 min unna med det man trenger av fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3700 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteressert egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snøgaranti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racingbane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1959

Bygninger og byggemåte

Boligblokk i tre etasjer med full kjeller fra 1959. Konstruksjoner i kjellervegger, yttervegger og etasjeskillere med betong og mur/puss. Gavlvegger med malte fasadeplater. Antatt støpte banketter under kjellervegger. Gavlvegger med malte fasadeplater. Mønet tak med taksperrer, bordtak og tekking av korrugerte stålplater. Takrenner og nedløp ført til terreng. Nyere inngangsdør i 1. etasje til felles inngangene i lakkert aluminium med glass.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

2.Etasje: P-rom: 54 kvm, Bra: 54 kvm, Brutto: 60 kvm
Inneholder: entre, stue, kjøkken, bad og soverom

Egen bod i kjeller på ca. 4 m²

Fellesareal i kjeller som inneholder: To trapperom, to søppelrom, felles vaskekjeller, felles tørkerom, 2 felleboder, tilfluktsrom, korridorer, fyrrom, samt egne boder for leilighetene.

Arealene er hentet ut fra verdi- og lånetakst utført av Harald Juliussen datert 13.09.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Kapteinvegen 104!
Lys, romslig to-roms leilighet i 2. etasje med flislagt baderom, beliggenhet på Haslemoen.

Stue & kjøkken
Lys, romslig stue med laminat på gulvet. Her har man god plass til det man skulle ønske av møblement. Adkomst fra stuen ut til balkong.

Kjøkken med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Lys kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter. Oppvaskkum i metall. Ventilator over kokeplass, samt åpen løsning for hvitevarer som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det også plass til et lite kjøkkenbord om man ønsker dette.

Soverom
Det er ett soverom i leiligheten. Soverommet med lysgrå malte vegger og laminat på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap, plass til seng og det man ellers trenger på soverommet.

Baderom
Baderom med svarte fliser på gulvet og hvite baderomsplater på veggene. Baderommet er innredet med servant på skapinnredning, speilskap, defekt dusjkabinett, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Veggventil og luftespalte i dørterskel.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap i felles gang/trapperom. En-fase inntak med 25 ampers hovedbryter. 5 kurser med automatsikringer. Automatisk måleravlesing.

Borehull til felles varmepumpe i kjeller- jord til vann med fordeling til leilighetene.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til veggradiatorer. Varmekabler i baderomsgulvet.

Parkering

Parkering på felles asfaltert parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 015 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Forholdsvis flat tomt. Fellestomten er opparbeidet med plen og beplantninger. Innkjøring og parkering på eldre asfalterte arealer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Leiligheten ligger i et område regulert til boligformål.

Servitutter
2005/466-2/14 - Rettigheter datert 22.02.2005
2006/531965-2/200 - Bestemmelse iflg. skjøte

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Storskjæret Borettslag, Orgnr.: 993016039
Andelsnr.: 19
Andel fellesgjeld: 176000
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

- Det er lov med dyrehold så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

- Det er mulig med individuell nedbetaling av fellesgjelden

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

480 000,- / Felleskostnader: 4 378,- pr. mnd
Felleskostnadene er for kommunale avgifter, drift og vedlikehold, tv/internett, energi/fyring, forsikring og diverse honorarer.

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 210 000,-
Markedsverdi : 480 000,-
Teknisk verdi : 1 210 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 38
 • Bruksnr: 198
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 480 000,-
 • Totalpris: 656 000,-
 • Fellesgjeld: 176 000,-
 • Fellesutgifter: 4 378,-
 • Primærrom: 54 m2
 • Bruksareal: 54 m2
 • Bruttoareal: 60 m2
 • Tomteareal: 8015 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Kapteinvegen 104 2437 Haslemoen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 236193125

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.