Skip to content
Kongsvingervegen 3 2100 Skarnes Norge

Adresse

Kongsvingervegen 3
2100 Skarnes

Matrikkel

Gnr. 84 bnr. 32 i Sør-Odal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Esso Skarnes, kjør ut på E16 mot Kongsvinger. Kjør rett frem i rundkjøringen, ta så første avkjøring til høyre og følg denne rett frem.
Eiendommen ligger forran deg.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset's "til salgs"-plakat, og visningsskilt ved annonserte visninger.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde sentralt i Skarnes.

Det finnes flere fine attraksjoner i kommunen, som f.eks. Skarnes lekeland med opplevelser for de minste, aktivitetspark SIAP med vannskiarena, galleri Lyshuset/Silkeveven, Odalstunet med et levende bygdemuseum og mye mer. Kommunen har også et aktivt lag-/foreningsliv.
Gåavstand til matbutikk, barnehage, treningssenter, døgnåpen bensinstasjon, spisesteder og togstasjon.
Nærmeste dagligvare som er Joker Skarnes og Coop Extra Skarnes ligger henholdsvis ca. 400 m og ca. 600 m fra eiendommen.

Nærmeste togstasjon er Skarnes stasjon som ligger ca. 850 m fra eiendommen. Herfra går det tog mot Oslo og Kongsvinger med en avgang i timen. Ekstra avganger i rushtiden morgen og ettermiddag.
Med bil tar det ca. 35 min til Jessheim, ca. 40 min til Oslo lufthavn Gardermoen og ca. 1 time og 5 min til Oslo S.

Avstand til skoler og barnehager:
Glommasvingen skole, 600 m.
Skarnes videregående skole, 700 m.
Korsmo barnehage, 700 m.
Tronbøl barnehage, 2,2 km.
Ullern barnehage, 4,9 km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1932, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Boligen er i følge tilstandsrapport antatt i tømmerkonstruksjon, mulig også noe bindingsverk, kledd med utvendig liggende bordkledning. Bygningen er fundamentert på betonggrunnmur over betongfundament/kjellergulv.
Hovedplanene har malte trevinduer og terrassedører med 2-lags glass opplyst fra 2013. Et fastkarmvindu og terrassedør i ene soverommet 2. etg opplyst fra 1994, og 2 stk. velux takvinduer i loftsstue opplyst mulig fra 1996. Eldre dobbeltvinduer i kjeller og malt hovedytterdør med isolerglass.
Huset har saltak i sperrekonstruksjon m/valmede gavler og taksteinsformede stål/aluminiumsplater på tak. Stor veranda med utgang fra stue på ca. 50 kvm, opplyst utvidet 2017, med ca 5. kvm overbygget entreterrasse, tett panel rekkverk og beiset spaltegulv over pilarer. Balkong i 2. etg med utgang fra begge soverom på ca. 22 kvm i lik stil som verandaen.


Garasjen er brukt til oppbevaring. Det er en eldre tilflyttet bygning av uisolert bindingsverk m/saltak fundamentert over betongplate på mark. Utvendig kledning av liggende panel og taktekking av midlertidig presenning. Store fukt/råteskader i takverk og svært eldet.

Bod av uisolert bindingsverk m/saltak fundamentert på enket mark. Utvendig kledning av liggende panel og taktekking av lakkerte A-takplater. Vedbod brukt til enkel lagrind som tidligere har vært lekestue m/sklie, med flat takterrasse uten rekkverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen, og angir eventuelle byggtekniske avvik.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 224 kvm

Kjeller: Bra: 64 kvm, S-rom: 64 kvm.
Inneholder: vaskerom, oppbevaringsrom.

1.Etasje: P-rom: 73 kvm, Bra: 73 kvm.
Inneholder: Vindfang, trapperom/gang, kjøkken, stue/spisestue, bad.

2.Etasje: P-rom: 73 kvm, Bra: 73 kvm.
Inneholder: Gang/trapperom, WC-rom, 3 soverom, bad, trapperom loft.

Loft: P-rom: 14 kvm, Bra: 14 kvm. Loft har vesentlig større gulvareal enn måleverdig BRA grunnet delvis lav høyde under skrå himling.
Inneholder: Loftstue.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Robotklipperen følger i utgangspunktet ikke med.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en innholdsrik enebolig med god størrelse og fin planløsning, på en pent beliggende tomt med strandlinje!


Fra det overbygde inngangspartiet kommer man inn i et romslig vindfang/trapperom med mørkt laminatgulv og lysmalt panel. Her er det god plass til omkledning og umiddelbar tilgang til kjøkken,stue og trapp til kjeller eller 2.etg.
Fra gangen kommer man inn i et moderne og flott kjøkken. Tosidig kjøkkeninnredning med kun underskap på ene siden som gir plass til de høye vinduene som slipper inn godt med dagslys. Kjøkkenet er opplyst fra 2018 med nyere vinylplank på gulv, downlights i tak og malte vegger. Pen innredning med glatte, folierte fronter og integrerte håndtak, og laminert benkeplate med nedfelt porselenkum. Integrert stekeovn og platetopp, samt ventilator med utførelse i børstet stål.

I åpen løsning fra kjøkkenet har man åpen adkomst til den romslige spisestuen og stuen som har lakkerte tregulv, malte plater på vegger og takess i himling. Her er det god plass til møblering og tilgang til den delvis overbygde balkongen, med utsikt til hagen og utover Glomma.


Fra stuen har man tilgang til det flislagte badet opplyst fra ca. 1995 med dusjhjørne, baderomsinnredning m/heldekkende servant, underskap, speil og lys. Det er opplyst at badet har omfattende vannskade og at vannet her er da er avskrudd og ikke i bruk.

I andre etasje finner man de tre soverommene i boligen, hvorav det ene med blåmalte vegger er brukt som kontor/gjesterom. De to andre soverommene er romslige med god plass til møblering. Begge rommene har tilgang til balkongen med god plass og nydelig utsikt ned mot glomma. På hovedsoverommet har man eget bad med flislagt gulv og vegger i badekarhjørne, og tre- og MDF panel ellers. Stort dobbelt massasjekar m/dusjgarnity og baderomsinnredning med doble servanter. Det er også peis med innsats på dette soverommet.

I andre etasje er det også et eget WC-rom med innkasset gulvstående toalett, vinylbelegg på gulv og ellers malte trepanel. Utslagsvask i gang.

Fra 2. etasje går det trapp opp til loftet med en romslig loftstue, skrå himling i tak, lakkerte tregulv og trepaneler.

I kjelleren har man eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin, samt gode muligheter for oppbevaring i flere oppbevaringsrom. Vaskerommet har sluk, men vurderes ellers ikke som et fullverdig våtrom.


El-anlegg & vvs
Modernisert/utvidet sikringsskap med moderne automatsikringer, jordfeilbrytere, overbelastning- og overspenningsvern. Annlegget opplyst utvidet i 2018.
Kobberrør og nyere plastrør m/varerør (rør-i-rør) til kjøkken og bad i andre etasje. Avløpsrør av soil påvist, men mye ser ut å være utskiftet i plast innvendig opplyst av takstmann. 287 liters varmtvannstank fra 2013.
Naturlig ventilasjon. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Kommunen opplyser om at det stilles krav til vannmåler i alle boliger som er tilkoblet offentlig vann. Selger opplyser om at dette er blitt montert i nyere tid.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring i flott rundovn, peis med innsats, luftvarmepumpe i stue i første etasje og panelovn.

Det er nedgravd oljetank i stål på eiendommen. Kombinasjonen av alder og materialer tilsier at denne bør fjernes.

Det fremkommer av opplysninger mottatt av kommunen disse avvik:
30.03.2010: Dører tilfredstiller ikke branncellekravet.
30.03.2010: Kjøkken, skap i gang og loft - Innekledd skorstein.
20.04.2018: Røykvarsler mangler i kjeller.

Selger opplyser at:
Branncellekrav er døra inn til vaskerommet, men fyren ikke lengre er i bruk.
Pipeløpet på kjøkkenet er fra fyren i kjelleren som ikke er bruk. Skapet i gangen står der enda. Pipeløpet på loftet er ikke tildekket med noe nå, med unntak av en hylle som er satt inntil som kan fjernes.
Røyvarsler er installert i kjelleren i nyere tid.

Parkering

God plass til parkering for flere kjøretøy på gruset gårdsplass.
 

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 302 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat opparbeidet tomt med skrånende del ned mot Glomma. Opparbeidet med gruset innkjøring/gårdsplass. Inngjerdet hage med plenarealer, diverse beplantning, platting i belegningsstein.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er i følge mottatte dokumenter fra kommunen tilknyttet offentlig vei- og vannett, og privat avløp til septik.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Eldre reguleringsplan gjelder. Utover dette gjelder kommuneplanens arealdel.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Eiendommen selges fri for heftelser, med unntak av:
Dagboknummer: 1932 / 900181 - 1 / 13 tinglyst 01.12.1932: Bestemmelse om veg.

Kontakt megler for kopi av dokumentet.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen, da dette ikke var påkrevd da boligen ble bygget.
Det foreligger ferdigattest på verandaen datert. 26.06.2017

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Ta kontakt med megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter. 

Prisantydning

3 450 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 3 500 000,-
Markedsverdi : 3 450 000,-
Teknisk verdi : 3 500 000,-
Formuesverdi : 662 492,-
Sekundær formuesverdi : 2 384 970,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter var kr 18 401,- i 2020, i følge kommunen.

De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, feiing, slam, vann og renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.


Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 84
 • Bruksnr: 32
 • Kommunenr: 3415
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 450 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 401,-
 • Ligningsverdi: 662 492,-
 • Primærrom: 160 m2
 • Bruksareal: 224 m2
 • Tomteareal: 1302 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Bademulighet
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Kongsvingervegen 3 2100 Skarnes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Bjørnar Aasen Skogheim
Telefon: (+47) 45114779

Annen info

Finnkode: 235866722

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.