Skip to content
Skip to content
Solliaveien 32 2476 Atna Norge

Adresse

Solliaveien 32
2476 Atna

Matrikkel

Gnr. 50 bnr. 16 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rv3 Koppang kjør nordover på Rv3, kjør 24,3 km. Sving til venstre inn på Atndalen, kjør ca. 20,1 km. Kjør rett frem inn på Solliavegen (Fv219) . Etter ca. 343 m får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et område med spredt boligbebyggelse, i naturskjønne omgivelser. Nabo med Velhuset på Atna.
Atna er et eldorado for deg som liker deg ute i naturen sommer som vinter. Flotte jakt, fiske og turmuligheter i alle kanter. Nærmest er Finnsjøfjellet med oppkjørte løyper om vinteren og fine turmuligheter på barmark. Venabygdsfjellet ligger ca. 31 km unna. Her er det et omfattende løypenett hvor en kan gå korte og lange turer i flott fjellandskap.

Nærmeste dagligvareforretning er Joker Atnbrua (ca. 26 km). Coop Atna er ca. 21 km fra eiendommen. Til Ringebu er det 54 km og til Koppang som er kommunesenteret 48 km.
Ringebu har mange gode forretninger og noen få spisesteder. Annies Pølsemakeri er verdt å merke seg, her finnes det også eget bakeri.
Solliaysteriet med produksjon av lokal geitost ligger i nabolaget til eiendommen. Atnasjø kafe, med utsikt mot Rondane, serverer lokale matretter.

I nærområdet til eiendommen omkranses du av et flott fjellandskap, nydelig utsikt og ikke minst gode solforhold. Like ved eiendommen er det fri natur og kort avstand til skiløyper om vinteren og tur- og sykkelstier på sommerstid. For jakt- og fiskeinteresserte er du nå i et eldorado. Atna Fiskeforening tilbyr felles fiskekort for omkring 50 vatn og tjern og ca. 150 km elv og bekker med ørret, røye og harr.

Sollia Fjellstyre administrerer jakt på statsallmenningen. Jaktkort kan også kjøpes på INATUR. Det er også muligheter for jakt i andre områder i nærheten.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1954, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Boligen er fundamentert på ringmur med pusset natursteinsmur. Noe mindre symptomer på bevegelse i grunnen. Det er saltutslag og fuktmerker på grunnmuren, noe som indikerer fuktoppsug i fundamentene. Vegger i bindingsverk med liggende kledning. Sperretak med tekking av malt bølgeblikk. Pulttak på lite tilbygg på baksiden av boligen. Det er mangler/skader på takrenner. Tak må påregnes nytt samt takrenner og beslag. Gråsteinspipe med helt beslag over tak.

Uthus med garasje i tilknytning til boligen. Uthuset er fundamentert på natursteinsmur i terrenget. Vegger i bindingsverk med liggende klending. Takstoler med tekking av bølgeblikk. Enkle tredører i panel og leddport til garasje i gavl. Bygget står ned i terreng og har råteskader.

Sommerstue fundamentert på ringmur i betong, står nært terreng. Tregulv. Vegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Sperretak med tekking av stålplater. Tredør med fiskebeinsmønster og lite vindu.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 198 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

Kjeller: Bra: 13 kvm, Brutto: 16 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: 3 kjellerrom

1.Etasje: P-rom: 78 kvm, Bra: 122 kvm, Brutto: 133 kvm, S-rom: 44 kvm
Inneholder: vindfang, kjøkken, stue, bad og soverom. Garasje, bod-lager som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 63 kvm, Bra: 63 kvm, Brutto: 69 kvm
Inneholder: gang, 4 soverom og bad.

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av Alvdal takst AS datert 10.05.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi en enebolig med fem soverom, romslig stue, kjøkken med god skapplass og to baderom.
Boligen ligger langs riksveg 3 på Koppang. Opparbeidet hage, garasje, uthus og sommerstue.

Stue & kjøkken
Stue med lysmalte vegger og grått vegg til vegg teppe på gulvet. Stuen er romslig med god plass til både sofakrok og spisestue. Vedovn montert i stue, denne gir godt med varme på kjølige dager.
Åpen løsning fra stuen til kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning med laminert skrog og furu speilfronter. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator montert over kokeplass.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, et soverom i 1. etasje og fire i 2. etasje.
Soverommet i 1. etasje med lysmalte vegger og tregulv. Rommet er romslig med god plass til dobbeltseng, kommode og det man trenger. Et soverom i 2. etasje med lysmalte vegger og tregulv. Rommet er romslig, innredet med garderobeskap, dobbeltseng og skrivepult. Det andre soverommet med gråmalt og lyse vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig og innredet med køyeseng. Det tredje soverommet med koreapanel på veggene og grått vegg til vegg teppe på gulvet.

Baderom
Bad i 1. etasje med blå/lilla baderomsplater på veggene og belegg på gulvet. Varmekabler montert i gulvet. Badet er innredet med servant i innredning, dusjkabinett, wc og opplegg for oppvaskmaskin. Noe svelleskader i platekledning i dusjsone. Uheldig punktering av veggplate ved dusjgarnityr. Klaffventil på vegg med elektrisk vifte.

Baderom i 2. etasje med fliser på gulvet og rosamalt panel på veggene. Badet er innredet med servant i innredning, wc og dusjkabinett. Veggventil. Det må påregnes rehablitering av baderommet dersom det skal benyttes som baderom.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap med automatisk måler i loftgang. Skrusikringer og noen automatsikringer. Overlastingsvern. Åpen installasjon.

Inntak for vann og stoppekran i kjeller. Varibelt røropplegg, noe nyere i kobber. Noe eldre soilrør til avløp. Nyere 200 liters vannbereder.

Oppvarming

Oppvarming med ved, elektrisitet og luft/luft varmepumpe.

Parkering

Parkering i garasje og på tunet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 777 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat tomt opparbeidet med plen. Inngjerdet med eldre stakitt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, og privat vann og avløp.
Vann fra borrevann med naboer. Årlig avgift på 200,-
Avløp med infiltrasjonsgrøft.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område med spredt boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel Stor-Elvdal kommune 2003 - 2015 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1953/3094-1/16 - Erklæring/avtale datert 19.12.1953
1978/7037-1/16 - Bestemmelse om veg datert 13.12.1978

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen da dette ikke var påkrevd da den ble bygget.

Prisantydning

650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 537 000,-
Markedsverdi : 650 000,-
Teknisk verdi : 1 537 000,-
Formuesverdi : 135 405,-
Sekundær formuesverdi : 451 351,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 633 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, slam og feiing.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 50
 • Bruksnr: 16
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 633,-
 • Ligningsverdi: 135 405,-
 • Primærrom: 141 m2
 • Bruksareal: 198 m2
 • Bruttoareal: 218 m2
 • Tomteareal: 777 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Garasje/P-plass

Solliaveien 32 2476 Atna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 234920605

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.