Skip to content
Skip to content
Seljevegen 12 A 2409 Elverum Norge

Adresse

Seljevegen 12 A
2409 Elverum

Matrikkel

Gnr. 24 bnr. 333 snr. 1 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Amfi Elverum kjør ut på Strandbygdvegen, kjør 1,5 km mot nord til du kommer til Spar butikken. Sving til høyre inn på Søbakkvegen, kjør ca. 60 m før du svinger til venstre inn på Tømmervegen. Kjør rett frem ca. 380 m. Sving til høyre inn på Seljevegen. Kjør ca. 50 m og inn til høyre mot felles parkering. Parker på gjesteparkeringen til venstre eventuelt i enden av parkeringsplass.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Velkommen til Seljevegen 12A!
Leiligheten er beliggende i et attraktivt, sentralt, rolig og familievennlig boområde på Søbakken, i enden av en blindveg. Kort vei til det meste og busstopp er like ved. Eiendommen har nærhet til turterreng i Stavåsen, som er kjent for sine fine tur- og sykkelstier, lysløype og skiløyper. Turområdet Stavåsen er tilknyttet det store skiløypenettet i Elverum, så her kan man gå milevis i variert terreng. Et yndet turmål er Stavåsdammen, hvor man kan bade, fiske, grille eller telte. Et annet fint turmål er Loka, som ligger en kort gåtur nord for boligområdet på Søbakken. Her kan man bade, fiske eller bare nyte det å være ute i nærområdet.

Nærmeste dagligvare ligger ca. 300 m unna eiendommen, dette er en nybygd Spar butikk med post i butikk. Det er ca. 1,9 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte. Det er ca. 3,6 km til Sykehuset Innlandet HF.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena, Folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag og Elverum VGS. Elverums håndball herrer har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2011

Bygninger og byggemåte

Boligen har et lavt strømforbruk (energibehov). Bygningsmessig påkostet ved oppføring, med utvidet isolasjonsevne i forhold til krav ved byggeår. Trebindingsverksvegger med utvendig stående kledning. Yttervegger har 5 cm ekstra isolasjon, totalt ca 25 cm. Kaldtloft er isolert med 48 cm isolasjon (på linje med passivhus standard). Vinduer med 3-lags isolerglass og hoveddør har også høy isoleringsevne. Saltak med trekonstruksjon tekket med takstein, og er opplyst å være type Zandra rustikk. Takrenner og nedløp i metall. Vindskier i malt treverk. Det er muligheter for tilkobling til stålpipe i boligen.

Felles bodanlegg hvorav 1 stk bod følger leiligheten. Fundamentert med støpt såle og avrettet såle. Trebindingsverksvegger med utvendig kledning. Pulttak med trekonstruksjoner, tekket med takstein. Bodene er innredet med dør, lys og strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Leilighet
1. Etasje: P-rom: 67 kvm, Bra: 67 kvm, Brutto: 75 kvm
Inneholder: entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom og to soverom

Bod i felles bygg
1. Etasje: Bra: 5 kvm, Brutto: 6 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: bod

Arealene er hentet fra tilstandsrapport utført av ICON takst AS datert 06.07.2021

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealberegning av 2014. Av rettledningen fremgår at areal som også ligger utenfor selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-rom. Typisk er dette boder som ligger i kjellerrom, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal utenom bruksenhet inngår i oppgitt areal selv om eierrettighetene ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-rom) eller sekundærrom (S-rom) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne og energivennlig leilighet. Leiligheten ligger på bakkeplan med hage.
Leiligheten har lyse, åpen stue/kjøkkenløsning, to soverom og flislagt baderom.

STUE & KJØKKEN
Lys, romslig stue med ny 1 stavs bred plank på gulvet. Stuen har god plass til sofakrok og spisestue, eller det man skulle ønske. Skyvedør og store vindusflater ut til terrassen, hvor man kan trekke ut på solfylte dager.
Åpen løsning mot kjøkken hvor man har plass til kjøkkenbord hvor man kan nyte måltider. Kjøkkeninnredning fra Norema med laminerte glatte fronter, skrog og benkeplater. Ny intergrert oppvaskmaskin.

SOVEROM
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet er romslig og med store garderobeskap. Det andre soverommet er litt mindre, men har også lysmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet har et enkelt garderobeskap. Rommet er flott til barnerom, hobbyrom, kontor eller det man skulle trenge.

BADEROM
Baderom med store fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med servant i baderomsmøbel og med to store skuffer, speil, belysning over baderomsmøbel med uplight og dimbare downlights, toalett, dusjnisje samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

EL-ANLEGG & VVS
230V anlegg med automatsikringer. Det er skjult spredenett- el-anlegg i leiligheten. El-kurser ihht. beskrivelse i sikringsskap.


LUFTKVALITET OG ENERGIEFFEKTIVITET
Ventilasjon/varmegjenvinningsanlegg i boligen fra Systemair varmeveksler VR 300 ECV/B, 1000W ventilasjonsaggregat. Ventilasjonsanlegget leverer frisk luft inn i leiligheten uten kald trekk fra passive ventiler.
Energieffektivitet er viktig med dagens høye strømpriser. Ventilasjonsanlegget i boligen er en høyeffektiv varmeveksler, som bytter ut inneluften med frisk luft utenfra, og holder på varmen i boligen med svært liten energitilførsel. Slik spares mesteparten av energien og kostnadene, og du kan ventilere med god samvittighet - også i den kalde årstiden.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med strøm. Det er elektrisk gulvvarme på baderom, og resterende rom har panelovner.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Det følger en biloppstillingsplass pr leilighet, med mulighet for tilkobling til motorvarmer (egen strømmåler, kostnad tilkommer). Det er mange gjesterplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 662 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomt og hage

Felles hageparti etablert med plen og noe beplanting. Disposisjonsretten til arealene i forlengelsen av dele mellom seksjonene vil tilfalle den enkelte seksjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Tilknyttet offentlig vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser for Seljevegen gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på bygget datert 12.06.2012

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 2 067,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker vedlikehold, forsikringspremie på boligen, festeavgift og styre/regnskap.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Leiligheten er bygget med høye krav til energiforbruk. Byggets isolasjon i vegger og yttertak er hhv like høy- og høyere enn dagens norm. Her kan du bo med lave utgifter til oppvarming.

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 074 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport utført av ICON Takst AS datert 06.07.2021

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 24
 • Bruksnr: 333
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 390 000,-
 • Fellesutgifter: 2 067,-
 • Kommunale avgifter: 12 074,-
 • Primærrom: 67 m2
 • Bruksareal: 67 m2
 • Bruttoareal: 75 m2
 • Tomteareal: 662 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Livsløpsstandard

Seljevegen 12 A 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 234590248

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.