Skip to content
Skip to content
Kirkebergg 13 2450 Rena Norge

Adresse

Kirkebergg 13
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 9 bnr. 234 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Åsbygdvegen, kjør ca. 568 m. Sving til venstre inn på Nyveien, kjør ca. 160 m før du svinger til høyre inn på Peder Faldsveens vei. Kjør ca. 210 m, sving til venstre inn på Kirkebergg. Etter ca. 173 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen med beliggenhet i et veletablert boligområde i Søndre Kirkeberget, nordvest for Rena sentrum. Det er ca. 2 km til sentrum hvor man finner de fasilitetene man skulle trenge. Kort avstand til barnehage og skole.
For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter. Fra eiendommen er det gangavstand til sentrum og til høgskolen.
Glomma ligger ikke langt unna eiendommen med gode fiskemuligheter. Det er også gode turmuligheter rundt eiendommen.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1956

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenemasser. Antatt fundamentering med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer med sparesteinsbetong innvendig med tresonittplater. Dels malt utvendig, ved sokkelinngang noe steinforblending og stående kledning. Dels synlige grunnmursplast og Goudron utvendig ved grunnmur. Grunnmursplast noe uferdig montert, topplist mangler. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Bindingsverk antatt isolert med flis. Vinduer hovedsaklig med isolerglass, vinduer av blandet alder. Enkelte varevinduer i kjeller. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, takoppløft mot øst. Tekking med metallplater, ukjent tekkeår. Tak uten snøfangere og takstige. Renner og nedløp i metall, nedløp med utkast på terreng. Innvendig ett-løps teglpipe med luftekanal.

Uthus med 1. etasje og kjeller, arealer med bodplasser. Kjeller med betonggulv og betongvegger. Etasjeskiller med støpt dekke, en bod med tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendige hovedsaklig med åpent bindingsverk og åpen himling, en bod med panel på veggene og i himling. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater, og plast renner/nedløp ved en takside. Tredør, labankdør og slagport. Innlagt strøm i uthuset.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 181 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 208 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 52 kvm, Bra: 61 kvm, Brutto: 68 kvm, S-rom: 9 kvm
Inneholder: bad, vaskerom, soverom, gang og trapperom/vindfang. Bod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 74 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 82 kvm, S-rom: 1 kvm
Inneholder: stue, spisestue, forstue/trapperom, trapperom til 2. etasje og kjøkken. Bod som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 55 kvm, Bra: 55 kvm, Brutto: 58 kvm
Inneholder: 4 soverom, toalett og trapperomsgang

Uthus
Kjeller: Bra: 35 kvm, Brutto: 38 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: bod

1.Etasje: Bra: 35 kvm, Brutto: 38 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: 4 boder

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av Byggtakst Elverum AS datert 11.07.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med sentral beliggenhet på Kirkeberget!
Eneboligen med fem soverom, romslig og lys stue, spisestue, kjøkken og oppgradert baderom, ligger i et veletablert boligområde.

Stue & kjøkken
Stue med lysmalte vegger, en kontrastvegg med kalkmaling og lamiant på gulvet. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Dels åpen løsning mot spisestue.
Spisestue med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Her kan man samle familie og venner til koselige stunder.
Fra spisestuen er det åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkkenet med lysmalte vegger, en kontrastvegg og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Skuffer og skapdører med demping. Metall oppvaskkum. Veggflater over benker med glassplater. Ventilator over komfyrplass, avkast til friluft. Hvitevarer som intergrert løsning med koketopp og stekeovn, samt opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, ett soverom i kjeller og fire soverom i 2. etasje. Hovedsoverom med lysmalte vegger, en grå kontrastvegg og behandlet tregulv. Plassbygde garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Soverom nr to i 2. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Det tredje soverommet som også ligger i 2. etasje har lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har skråhimling. Det fjerde soverommet i 2. etasje med lyse vegger og behandlet tregulv. Rommet er under renovering. Det femte soverommet som ligger i kjelleren har lysmalte vegger og behandlet tregulv.

Baderom & vaskerom
Baderom med grå og lyse fliser i sjakkmønster på guvlet og lyse fliser på veggene. Badet er innredet med servant i hvit innredning, dusjhjørne med glassdører og veggmontert wc. Ventilasjon med mekanisk vifte, tilluft med åpen dør. Oppvarming av baderommet med elektrisk gulvvarme. Åpent røropplegg. Rommet fremstår som noe uferdig med gjenstående listing, noe uferdig el-arbeider og maling av himling.

Vaskerom med blåmalt panel på veggene og grå fliser på gulvet. Vaskerommet er innredet med servant i innredning, opplegg for vaskemaskin og vannbereder. Avtrekksventilasjon ved luftepipe, tilluft fra åpen dør. Varmekilde med luft/luft varmepumpe.

El-anlegg & vvs
Strømtilførsel via luftstrekk. Inntak på kaldtloft. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Sikringsskap i gang 2. etasje med jordfeilautomater og digital måler. Opplyst digital måler uten automatisk avlesning. Elektrisk gulvvarme på bad samt ved trapperom i mellometasjen. Montert luft/luft varmepumpe i stue fra 2018 og vaskerom 2016. Hovedsaklig åpent anlegg med blandet alder.

Tilkoblet kommunalt vann og avløpsnett. Vanninntak med metallrør, vannmåler og stoppekran på vaskerom i kjeller. Bereder fra 2012 med volum 198 liter plassert i vaskerom. Innvendige rørledninger i kobber og PEX. Åpne rørkoblinger. Armaturer av blandet alder.
Innvendig avløp i PVC. Lufting av kloakk antatt over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Montert to stk luft/luft varmepumpe, i stue 1. etasje og vaskerom i kjeller. Elektrisk gulvvarme på bad i kjeller og ved trapperom i mellometasjen. Det er varmekabler i trapperom som ikke er tilkoblet da det er gulvvarme der fra før som fungerer. Øvrige med panelovn.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 262 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Opparbeidet tomteareal med diverse steinsettinger, støttemurer, støpte terrengtrapper samt plen med diverse beplantning. Hageanlegg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Søndre Kirkeberget, Åmot kommune.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1959/1386-1/15 - Bestemmelse om bebyggelse datert 26.06.1959

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 05.10.1983

Prisantydning

1 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 065 000,-
Markedsverdi : 1 950 000,-
Teknisk verdi : 2 065 000,-
Formuesverdi : 469 092,-
Sekundær formuesverdi : 1 785 929,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 567 pr. år
De kommuanle avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 9
 • Bruksnr: 234
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 16 567,-
 • Ligningsverdi: 469 092,-
 • Primærrom: 181 m2
 • Bruksareal: 191 m2
 • Bruttoareal: 208 m2
 • Tomteareal: 1262 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Kirkebergg 13 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 233792458

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.