Skip to content
Valhallvegen 54 2413 Elverum Norge

Adresse

Valhallvegen 54
2413 Elverum

Matrikkel

Gnr. 90 bnr. 138 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Kiwi Ydalir kjør ut på Olav Sæters veg, kjør ca. 930 m. Sving til venstre inn på Valhallvegen

Nærområdet

Dagligvare og detaljhandel kun minutter unna eiendommen. Kort vei til nye Ydalir skole og barnehage.
Det er ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for frilufts interesserte.

Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 4 km unna. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas bestående av breelvavsetninger med høy sandsortering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Plasstøpte grunnmurer, innvendige og utvendige grunnmursflater uten overflatebehandling. Byggegrop antatt uten etablert drenering. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående rektangulære kledningsbord, liggende kledningsbord i gavlspisser. Opplyst utvendige overflatebehandlet i 2019.Vinduer med isolerglass, utvendig med løse sprosser. Takkonstruksjon med innvendige skråhimlinger. Taket er tekket med metallplater, tekking av nyere dato. Stigtrinn til pipeløp uten etablert feieplatting. Renner og nedløp av metall. Innvendig metallpipe av ukjent alder.

Garasje bygd inntil boligen med inntilbygget bod mot syd, opplyst fra 1986. Garasjen er fundamentert på betongsøyler og betong sokler. Grusgulv. Vegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vippeport i malt treverk. Pulttak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Garasjen har innlagt strøm.
Utvendig bod inntil garasjen fundamentert på betongsøyler og betong sokler. Gulv med støpt plate. Delvis opplektet gulv med spaltet tregulv. Vegger og himling med åpent bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning. Pulttak tekket med metallplater. 2 stk labankdører. Renner og nedløp i metall. Boden har innlagt strøm.

Uthus med inntilbygget lekestue og noe overbygd plass, opplyst fra 2002. Uthus fundamentert på Lecapunkt. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall på en side. Gulv med bjelkelag kledd med sponplater. Uthus tilkoblet strøm via jordkabel. Ett vindu med isolerglass. Ytterdør med malt trefiber. Innvendige flater i lekestue med gulvbelegg og vegger med tapet. Ytterdører i treverk og finer, og vindu med enkelt glass og isolerglass.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 110 kvm, Bra: 119 kvm, Brutto: 129 kvm, S-rom: 9 kvm
Inneholder: stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, toalettrom, soveromgsgang, 3 soverom og entre. 2 innvendige boder og utebod.

1.Etasje: Bra: 36 kvm, Brutto: 39 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: garasje og bod

Uthus
1.Etasje: Bra: 21 kvm, Brutto: 23 kvm, S-rom: 21 kvm
Inneholder: bod og inntilbygget lekestue

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum AS datert 24.08.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Valhallvegen 54!
Enebolig med romslig og åpen stue/spisestue løsning, modernisert kjøkken, tre soverom og lyst baderom, samt garasje og uthus.

Stue & kjøkken
Romslig stuen med lysgrå malte vegger og laminat på gulvet. Åpen løsning med stue og spisestue, hvor man kan samle familie og venner til hyggelige stunder.
Vedovn montert i stuen, denne gir godt med varme rundt sammen med varmepumpen. Adkomst fra stuen og ut til terrassen hvor man kan nyte flotte høstdager.

Kjøkken med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning fra Ikea, opplyst fra 2020. Innredning med laminerte fronter, skog og benkeplater. Skapdører og skuffer med demping, samt enkelt overskap med glassdører. Veggflater over kjøkkenbenker med hvite kitchen-board og MDF-plater. Metall oppvaskkum. Ventilator med avkast til friluft i vegg. Kjøkken med integrert løsning for hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, mikro, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Det er montert lekkasjestopp og komfyrvakt.

Soverom
Det er tre soverom i boligen. Hovedsoverommet med lysmalte vegger, en grå kontrastvegg og laminat på gulvet. Rommer er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Det er etablert en skyvedørsgarderobe på soverommet hvor man kan ha klær og sko i. Det andre soverommet med lysmalte vegger, en blå kontrastvegg og laminat på gulvet. Rommet passer fint som barnerom, gjesterom eller hobbyrom. Rommet blir oppvarmet med panelovn. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Også dette rommet passer fint som barnerom, gjesterom, hobbyrom etc.

Baderom
Baderom med lyst spraglete belegg på gulvet, oppbrett på vegg og hvite laminerte plater på veggene. Baderommet er innredet med servant i lys innredning og dusjkabinett. Ventilasjon med naturlig avtrekk via luftekanal. Tilluft via åpen dør og spalte i vinduskarm. Oppvarming med stråleovn montert på vegg. Deler av vindu plassert bak dusjkabinettet. Luke i vegg for adkomst til stoppekran og stakeluke.

Toalettrom med laminat på gulvet og gråmalt tapet på veggene. Toalettrommet er innredet med servant i mørk innredning og gulvmontert wc. Naturlig avtrekk via himlingsventil, tilluft via åpen dør. Oppvarming av rommet med vegghengt panelovn.

Vaskerom med belegg på gulvet og vegger med beleggsoppbrett og malt tapet. Vaskerommet er innredet med vaskekum i metall og opplegg for vaskemaskin. Vegg bak vaskekum med våtromsplater. Avløp fra vaskekum og vaskemaskin med åpen rørforbindelse til gulvsluk. Ventilasjon med naturlig avtrekk via himlingsventil. Tilluft via åpen dør. Oppvarming av vaskerommet med vegghengt panelovn. Åpent PP-rør ført via veggskap for evt. avkast fra tørketrommel. Veggoverflater delvis uten maling, hull i veggplater, tapet noe revnet i hjørner og delvis åpne skjøter. Påkostninger av vaskerom må påregnes.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. Inntaksskap i entre. Sikringsskap med digital måler, jordfeilautomater, automatsikringer og merkede kurser plassert i entre. 3-fase 230V anlegg med 35A hovedsikringer. Hovedsakelig åpent ledningsnett. Downlights på kjøkken.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntak med PEL-slange. Stoppekran og stakeluke med adkomst via veggluke på baderom, merking mangler. Vannfordeling med cu-rør fra byggeår. Kjøkken med PEX rør-i-rør. Frostsikker utekran ved langvegg mot nordøst. Bereder opplyst fra 2020, med kapasitet på 194 liter. Direkte koblet til strømnettet. Plassert på vaskerom. Armatur av nyere dato.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige PVC avløpsrør fra byggeår. Kloakklufting antatt ført over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe montert i stuen.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 016 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Delvis overbygget terrasse mot syd/vest med adkomst fra stue og terreng. Overbygget inngangsparti mot øst. Gangsti med belegningsstein til hovedinngang.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Løvbergsmoen med tilgrensede områder, Elverum kommune gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1986/3605-1/15 - Erklæring/avtale datert 06.06.1986

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

2 990 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 609 478,-
Sekundær formuesverdi : 2 194 121,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 989 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing/tilsyn og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 138
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Kommunale avgifter: 16 989,-
 • Ligningsverdi: 609 478,-
 • Primærrom: 110 m2
 • Bruksareal: 155 m2
 • Bruttoareal: 168 m2
 • Tomteareal: 1016 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Valhallvegen 54 2413 Elverum Norge

Visning

06.12.2021, 1600 - 1630. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 230422721

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.