Skip to content
Holsetgata 15 B 2317 Hamar Norge

Adresse

Holsetgata 15 B
2317 Hamar
1. etasje

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 628 snr. 17, leilighetsnr. 15 orgnr. 987846437 i Hamar kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten er beliggende i Midtbyen Terrasse Boligsameie i Hamar sentrum. Fra Stortorget, følg veien oppover mot Hamar Domkirke. Hold til høyre ved kirken, så ta første vei ned til høyre inn Holsetgata. Holsetgata 15 B ligger på høyre side av veien. Kommer du fra Skolegata (gata mot sykehuset og Høgskolen), sving ned i Holsetgata ved fotgjengerovergangen ved Høgskolen.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Leiligheten har en god og sentral beliggenhet i Midtbyen Terrasse Boligsameie i Hamar sentrum, med kort gangavstand Sykehuset Innlandet og Høgskolen Innlandet, Fakultet for lærerutdanning, audiovisuelle medier og kreativ teknologi. Det er gangavstand til gågata, Strandgateparken, Østre torg med et godt utvalg av spisesteder/utesteder, Stortorget med Sagatun Kino, bibliotek, Kulturhuset og alle byens øvrige fasiliteter. Rolig og attraktiv beliggenhet i et veldrevet sameie. Rett på nedsiden av sentrum ved Skibladnerbrygga finner en Koigen, en flott sandstrand og aktivitetspark med bl.a. sandvolleyball bane, skatepark og grøntarealer for rekreasjon m.m. Det er flere flotte turmuligheter langs Mjøsstranda, med sammenhengende tursti fra Skibladnerbrygga via Domkirkeodden og Jernbanemuseet og helt bort til Jessnesstranda. Kort gangavstand til Ankerskogen Svømme- og Idretts Park. CC Stadion kjøpesenter med et rikt utvalg av butikker, spisesteder og cafeer m.m. er en kort spasertur unna. Likeså Briskeby fotball stadion, Hamar Stasjon og Vikingskipet idrettshall.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leilighet i 1.etasje i blokk på 5 etasjer. Kjøkken med åpen løsning til stue. Terrasseplatting ved inngangsparti. Adkomst til terrasse mot nord fra stue. Adkomst til leiligheten via felles svalgang. Yttervegger i oppført med betong- og metallkonstruksjoner. Fasader kledd med metallplater, tegl og spaltekledning. Brannskillevegger mot naboleiligheter utført i betong. Innvendige delevegger antas som uisolert bindingsverk. Vinduer med isolerglass, laminerte innerdører og skyvedør til soverom. Finert ytterdør med kikkehull, dør med brann-/lydklassifisering. 2-fløyet terrassedør med isolerglass. Oppforing antatt på betongdekke med antatt papptekking. Renner, nedløp og beslag med antatt innvendige nedløp fra hovedtak tilknyttet taksluk. Åpen terrasse mot nord. Fundamentering på betongvange. Gulv med 28 mm impregnerte terrassebord, gulvbord antatt av nyere dato. Bjelkelag antatt med impregnert trelast. Levegg og deler av rekkverk i metall med glassplater, handløper i metall. Øvrig rekkverk i betong. Deler av rekkverk med høyde lavere enn 0,9 meter. Laveste rekkverk målt 0,86 meter. Terrasseplatting ved inngangsparti. Gulvkonstruksjon med tilfarere over betongdekke. Gulv med malte trebord. Rekkverk og levegger i metall med glassplater. Rekkverk montert på steinvanger. Etasjeskillere med betongelementer, påstøp ved baderom.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

1.Etasje: Gang/entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Bod med størm i svalgang/overbygg.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Integrerte hvitevarer
- Sentralstøvsuger
- Downlights i himling på bad, entré og kjøkken.
- Veggmonterbart kjøkkenbord følger med i handelen.

Standard

Lys og moderne 2-roms leilighet med trappeløs adkomst, beliggende i høy 1. etasje med balkong. Leiligheten ble bygget i 2004, overflateoppusset i 2021, og fremstår som lys og moderne med en praktisk planløsning. Praktisk og vinklet kjøkkeninnredning fra Norema med bjørkefronter, heltre benkeplate, fliser i benkerygg og ventilasjonhette i stål. Integrert komfyr, platetopp, microbølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Kjøkkenet er i en åpen løsning med spiseplass mot stuen. Det er utgang fra stuen, med doble glassdører, til en luftig balkong med et trivelig utsyn mot Holsetgata og nærliggende villabebyggelse. Balkongen har fine solforhold med ettermiddags- og kveldssol. Flott flislagt bad med gulvvarme. Servantbenk og høyskap med bjørkefronter. Det er innfelte downlights i himling på bad, kjøkken og i entrè, som også har en romslig skyvedørsgarderobe. Romslig soverom med adkomst fra stuen via en skyvedør. Soverommet har skyvedørsgarderobe langs hele den ene veggen. Det er en egen overbygget terrasseplatting og en utebod med strøm ved inngangspartiet og felles svalgang. Det er mulighet for kjøp eller leie av parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller.

Dette er en lys, moderne og romslig 2-roms leilighet midt i hjertet av Hamar og her kan du flytte rett inn!

Stuen:
Stuen er lys, romslig med kjøkkenet med spiseplass i en åpen og praktisk løsning. Det er utgang til en herlig balkong med doble glassdører som åpnes innover og som gir en meget god romfølelse. Vinduene er høytstående fra gulv til himling og gir godt med naturlig lys. Det er 3-stav eiekparkett på gulv, malte flater på vegg og i himling.

Kjøkkenet:
Norema kjøkken med bjørkefronter, integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Electrolux. Fliser i benkerygg. heltre benkeplate. Ventilator i stålfinish. Kjøkken fra Norema med åpen i løsning til stue. Innredning fra byggeåret. Heltre fronter og benkeplater, oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser, overganger med mykfuge. Ventilator i stål i overskap, avkast tilkoblet felles sentralavtrekk med baderom. Integrerte hvitevarer med platetopp, stekeovn, mikro, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin av smal type. Lekkasjevakt montert under deler av kjøkkenbenk. Komfyrvakt er ikke montert.

Badet:
Flislagt bad med varme i gulv, toalett, dusjhjørne, og servant nedfelt i Norema baderomsinnredning med bjørkefronter. Speil med downlights. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Himling med malte plater og downlights. Dusjhjørne med skyvedør og tett terskel. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk via veggventil. Tilluft åpen dør dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Deler av gulv i dusjhjørne med etablert fall til sluk. Tett terskel mot dusjhjørne. Synlig slukmansjett ført via klemring mot slukpotte.

Soverommet:
Soverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og har skyvedørsgarderobe med 3 dører langs hele den ene veggen, så her er det godt med garderobeplass. Det er adkomst fra stuen via en praktisk skyvedør. Vinduene er rektangulære og er vendt ut mot felles overbygget svalgang og inngangsparti.

Vegger: Malte overflater. Fliser på bad.
Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad.
Himling: Malte overflater og plater.

Bod:
Uteboden er rett ved den overbygde inngangen/felles svalgang og har utak for strøm.

Bygningsmasse med normalt vedlikehold alder tatt i betraktning. Soverom fremstår uten tilfredsstillende dagslysforhold. Parkettgulv med noe lokal slitasje, overflater og installasjoner som helhet med generelt liten bruksslitasje alder tatt i betraktning. Ingen påviste feil eller mangler av vesentlig betydning. Det er et punkt i tilstandsrapporten som har fått TG2 (tilstandsgrad 2): Overflater og installasjoner som helhet med generelt liten slitasjegrad alder tatt i betraktning. Tilstand grunnet elde. For ytterligere informasjon om leilighetens tilstand, se tilstandsrapport og egenerklæringsskjema vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Oppvarming med strømfyring. Baderom med elektrisk gulvvarme, øvrig med panelovner.

Parkering

Det er mulighet for kjøp eller leie av garasjeplass i sameiet sitt garasjeanlegg. Øvrig parkering i gate etter kommunen sine bestemmelser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 266 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt som eies og driftes av sameiet. Opparbeidet med hellebelagte gangveier, asfaltert gårdsplass og noe beplantning.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan: 650 - Kvartal 34 og 37.
For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.01.2005.

Diverse opplysninger

Sameie: Midtbyen Terrasse Boligsameie, Orgnr.: 987846437
Leilighetsnr.: 15
Medlemskontingent: 200
Forkjøpsrett: Nei
Ytterligere informasjon om vedtekter, husordensregler og årsregnskap, er vedlagt i informasjon fra sameiet, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.
Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er vedtatt i styret at fellesutgiftene økes med 14% fra 01.01.2022, i brev dater 01.11.2021 fra styret.

Kjøper hefter etter sin eiebrøk for sameiet sine utgifter/kostnader, jfr. sameiet sine vedtekter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer mv. som du bør vite.

Prisantydning

2 990 000,- / Fellesutgifter: 2 479,- pr. mnd
Felleskostnader inkludere vann, avløp, renovajon, felles bygningsforsikring, vedlikehold, brøyting, administrasjonskostnader, forretningsfører og Kabel-TV/Internett.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 20.08.2021
Formuesverdi : 601 715,-
Sekundær formuesverdi : 2 166 175,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 5 856 pr. år
I kommunale avgifter inngår eiendomsskatt for 2021. Vann, avløp og renovasjon inngår i felleskostnadene.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i Midtbyen Boligsameie og i OBOS.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • apartment_number: 15
 • Gårdsnr: 1
 • Bruksnr: 628
 • section_number: 17
 • Kommunenr: 3403
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Fellesutgifter: 2 479,-
 • Kommunale avgifter: 5 856,-
 • Ligningsverdi: 601 715,-
 • Primærrom: 52 m2
 • Bruksareal: 52 m2
 • Bruttoareal: 54 m2
 • Tomteareal: 2266 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Holsetgata 15 B 2317 Hamar Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Telefon: (+47) 93826660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Telefon: (+47) 91125518

Annen info

Finnkode: 229550918

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.