Skip to content
Kristian Bakkens veg 23 B 2316 Hamar Norge

Adresse

Kristian Bakkens veg 23 B
2316 Hamar
1. etasje

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 4225, andelsnr. 23416 i Nordenga Brl. borettslag med orgnr. 850120382 i Hamar kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Cirkel K Vangsvegen, kjør ut på Ringgata (Fv187), følg den ca. 2,7 km. (du vil da kjøre rett frem igjennom to rundkjøringer). Når du kommer til tredje rundkjøringen tar du 2. avkjøring ut på Kornsilovegen. Kjør ca. 820 m før du svinger til høyre inn på Kristian Bakkens veg. Kjør ca. 320 m før du svinger til høyre inn på parkeringsplassen. Parker bilen og ta beina fatt de siste 100 meterne. Det er den bakerste blokka på høyre side når du står på parkeringsplassen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Leiligheten med sentralt beliggenhet på Hamar vest!
Her er det kort veg til barnehage, skole, idrettsanlegg og matbutikken, samt til sentrum. Bybussen tar deg trygt inn til byen og rundt om i Hamar.
Hamar er en by med alt man skulle trenge. Her er det videregående, høyskole, sykehus, museer, butikker i alle varianter og Mjøsa med båt og bademuligheter. Togstasjon som tar deg lett til Oslo, Lillehammer eller andre steder ligger ca. 10 minutter unna (med bil). Flotte turterreng finnes også i nærheten, enten man vil tusle langs Mjøsa eller inn i skogen.

Hamar og omegn har gode forhold for friluftsliv, med turstier og lysløyper på Ankerskogen, Furuberget og Gubbestua. Mjøsa tilbyr flotte rekreasjons- og turmuligheter sommer som vinter. Nydelige badestrender i nærheten (bla. Koigen). Hamar idrettslag tilbyr et mangfold av idrettsgrener bla. bandy, skøyter, fotball, tennis, svømming, friidrett, kunstløp, turn og pistolklubb. OL-Amfien ligger i gåavstand fra leiligheten, her har Storhamar hockey sine hjemmekamper. CC-Stadion er kjøpesenter i byen med mange butikker, kafeér og frisørsalonger, samt helsetorg. Koigen er også en populær plass på sommerstid. Her finner man sandstrand, Norges dyreste stupetårn, basketbane, volleyballbane, utendørs treningsapparater og flott tursti langs Mjøsa.

Hamar har flere kallenavn; mjøsbyen, idrettsbyen, festivalbyen og jernbanebyen. Byen var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Hamars bosetningshistorie går nærmere fire tusen år tilbake i tid. Fra 400-tallet var storgården Åker i Vang et maktsentrum og tingsted, Heidsævistinget (Eidsivating) hvor lov og dom for hele mjøsregionen ble satt. Landets andre jernbanestrekning ble åpnet fra Hamar til Grundset. Hamar vokste sterk som by mot slutten av det nittende århundre, godt hjulpet av næringsmiddelindustrien og verkstedindustri tilknyttet det viktige landbruket i distriktet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1971, modernisert i 2021

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenmasser. Antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med tegl, metallplater, malt finer og kledningsbord. Brannskillevegger mot naboleiligheter og felles trappegang utført i betong. Vinduer med isolerglass påvist fra 1971 og 1993. Antatt taktekking med papp, ukjent tekkeår. Antatt innvendige nedløp fra hovedtak tilknyttet taksluk. Ingen piper og ildsteder.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1.Etasje: P-rom: 96 kvm, Bra: 96 kvm, Brutto: 102 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, baderom, gang, entre/gang og 3 soverom

Kjeller: Bod med areal på ca. 6m²

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum AS datert 29.06.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presenter en modernisert, romslig 4-roms leilighet med sentral beliggenhet på Hamar vest!
Leiligheten som har beliggenhet i 1. etasje har fått betydelig oppgradering det siste året. Leiligheten har romslig og dels åpen stue/kjøkkenløsning, tre soverom, moderne baderom og balkong hvor man kan nyte solen. Det er også en privat bod i kjelleren, hvor man har lagringsplass.

Stue & kjøkken
Leiligheten har en lysmalt, romslig stue med laminat på gulvet og en malt kontrastvegg. Stuen har god plass til spisestue og sofakrok. Adkomst ut til balkongen hvor man kan nyte sommersolen for fult.
Dels åpen løsning fra stuen til kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning opplyst fra 2020. Malte fronter, laminerte skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med hvite fliser, overgang med mykfuge. Integrert mikro av eldre modell. Ventilator i overskap, avtrekk tilkoblet felles sentralavtrekk med baderom. Opplegg for oppvaskmaskin. Lekkasjevakt kun montert på kaldtvann. Komfyrvakt er ikke montert.

Soverom
Det er tre romslige, moderne soverom i leiligheten. Et soverom med malte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig og har et plassbygd garderobeskap. Det andre soverommet er romslig med malte vegger, laminat på gulvet, plassbygd garderobeskap og god plass til det man skulle ønske av møbler. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har god plass og plassbygde garderobeskap. Kanskje ønsker man å bruke et rom som gjesterom eller kontor.

Baderom
Baderom opplyst fra 2020. Gulv med grått homogent vinylbelegg, og vegger med beleggsoppbrett, gråmalt våtromstapet og malte plater. Himling med malt betong. Badet er innredet med servant i innredning, dusjkabinett, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk via veggventil. Tilluft via åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap i felles gang. Sikringsskap fra byggeåret. Kurser med porselensikringer. Måler i skap med automatisk avlesing. Åpent og skjult ledningsnett, installasjoner hovedsakelig fra byggeåret. Elektrisk gulvvarme på baderom, opplyst gulvvarme fra 2020.

Vann fra kommunalt vannverk. Inntak på baderom med Cu-rør. Stoppekran plassert på baderom. Vannfordeling med Cu-rør av blandet alder, deler av rørsystemet fra byggeåret. Bereder opplyst på ca. 120 liter plassert bak veggluke på baderom. Bereder er ikke kontrollert da luken var fastskrudd ved befaring. Armaturer på baderom og kjøkken fra 2020. Lekkasjevakt kun montert på kaldtvann i kjøkkenbenk.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med PVC og soil. Soilrør antatt fra byggeår.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplasser.
Borettslaget har 92 garasjer for utleie (venteliste). Garasjeleie og administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser. Og 20 parkeringsplasser m/motorvarmer (venteliste). Parkeringsleie og administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 26 173 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Tomten er opparbeidet med plen og noe beplantning. Asfalterte parkeringsplasser og internt veinett. Felles inngang i 1. etasje med postkasseordning i trapperom. Overbygget terrasse mot øst med adkomst fra stuen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Nordenga Brl., Orgnr.: 850120382
Andelsnr.: 23416
Andel fellesgjeld: 169000
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån er beskrevet i opplysningsbrev fra forretningsfører, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, les nøye igjennom vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan påregnes trappevask, dugnadsplikt, og det kan være spesifikke regler om husdyrhold, fremleie/bruksoverlatelse og bruk av fellesarealer. informasjon fra forretningsfører er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Lykke til!

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

3 090 000,- / Felleskostnader: 5 947,- pr. mnd
Felleskostnadene gjelder kommunale avgifter, tv/internett, drift og vedlikehold, forsikring og diverse honorarer.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 1
 • Bruksnr: 4225
 • Kommunenr: 3403
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 090 000,-
 • Totalpris: 3 259 000,-
 • Fellesgjeld: 169 000,-
 • Fellesutgifter: 5 947,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 96 m2
 • Bruttoareal: 102 m2
 • Tomteareal: 26173 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste

Kristian Bakkens veg 23 B 2316 Hamar Norge

Visning

29.07.2021, 1800 - 1900. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 225656776

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.