Skip to content
Sverdrups Gate 2 A 2317 Hamar Norge

Adresse

Sverdrups Gate 2 A
2317 Hamar
3. etasje

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 408, andelsnr. 132 i SVERDRUPSGATE BORETTSLAG med orgnr. 948142759 i Hamar kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra avkjøringen fra E6 kjør inn mot Hamar sentrum, følg vegen ca. 750 m. Du skal rett frem i første rundkjøring. Deretter tar du til venstre i neste rundkjøring, mot Vikingskipet. Følg vegen 1,1 km. Ta deretter første avkjøring i rundkjøringen til høyre inn mot sentrum. Kjør ca. 750 m før du svinger til høyre inn i Sverderups gate. Her kan man parkere i gaten om det er ledig.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt i Hamar med gangavstand til alt man trenger!
Her har man buss -og togstasjon rett på andre siden av vegen, samt barnehage og stort utvalg av butikker i gangavstand. I gågata finner man butikker, restauranter og kafeér det er verdt å besøke.

Hamar og omegn har gode forhold for friluftsliv, med turstier og lysløyper på Ankerskogen, Furuberget og Gubbestua. Mjøsa tilbyr flotte rekreasjons- og turmuligheter sommer som vinter. Nydelige badestrender i nærheten (bla. Koigen). Hamar idrettslag tilbyr et mangfold av idrettsgrener bla. bandy, skøyter, fotball, tennis, svømming, friidrett, kunstløp, turn og pistolklubb.

Hamar har flere kallenavn; mjøsbyen, idrettsbyen, festivalbyen og jernbanebyen. Byen var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Hamars bosetningshistorie går nærmere fire tusen år tilbake i tid. Fra 400-tallet var storgården Åker i Vang et maktsentrum og tingsted, Heidsævistinget (Eidsivating) hvor lov og dom for hele mjøsregionen ble satt. Landets andre jernbanestrekning ble åpnet fra Hamar til Grundset. Hamar vokste sterk som by mot slutten av det nittende århundre, godt hjulpet av næringsmiddelindustrien og verkstedindustri tilknyttet det viktige landbruket i distriktet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1953, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenmasser. Antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av betong. Yttervegger i murverk, utvendig kledd med metallplater. Vinduer med isolerglass, påvist glass fra 1998 og 2010. Vannbrett med metallbeslag. Valmtakkonstruksjon med kaldtloft. Tekking med metallplater, ukjent tekkeår. Tekking med metallplater. Renner og nedløp i metall. 2-løps teglpipe, et pipeløp tilknyttet leiligheten.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

3.Etasje: P-rom: 53 kvm, Bra: 53 kvm, Brutto: 58 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, baderom, soverom og gang/entre.

Kjeller: 2 stk kjellerboder. Bodareal på ca. 8 m²
Opplyst at det er en romslig bod på loftet.

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum AS datert 29.06.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert to-roms leilighet med Mjøsutsikt, sentralt på Hamar!
Leiligheten med romslig stue med adkomst ut til overbygget terrasse, kjøkken, ett soverom, baderom og bod i kjeller.

Stue & kjøkken
Stue med gråmalte vegger og vinylkork på gulvet. Stuen har god plass til sofakrok og spisestue. Adkomst ut til balkong
Kjøkkeninnredning med blandet alder. Plassbygde overskap og høyskap antatt fra byggeåret. Underskap og benkeplater fra 2019. Fronter opplyst med voxtorp valnøtt fra Ikea. Eldre overskap med malte fronter. Skrog i heltre og laminat. Benkeplater av laminat, oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med hvite fliser, overgang med mykfuge. Integrert induksjonstopp, stekeovn og mikro, hvitevarer med blandet alder. Ventilator med kullfilter og omluft. Opplegg for oppvaskmaskin. Lekkasjevakt for varmtvann tilknyttet bereder plassert i høyskap.

Soverom
Det er et soverom i leiligheten. Rommet er lysmalt, med en blå kontrastvegg og vinylkork på gulvet. Rommet er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Garderobeskap med tre dører er montert.

Baderom
Baderom opplyst oppgradert med nye overflatebehandlinger og diverse installasjoner i 2019. Badegulv med gråmalt vinylbelegg og malte våtromsplater. Badet er innredet med dusjkabinett, servant på innredning, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk via veggventil antatt tilknyttet luftehatt over tak. Tilluft via åpen dør. Oppvarming med panelovn. Åpent avløpsrør fra dusjkabinett.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap i felles gang. Sikringsskap med jordfeilautomater av nyere dato. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikring. Måler i skap med automatisk avlesing. Åpent og skjult ledningsnett, installasjoner av blandet alder.

Vann fra kommunalt vannverk. Inntak med Cu-rør. Stoppekran plassert på baderom. Vannfordeling med Cu-rør av eldre dato. PEX-rør til kjøkken opplyst fra 2019, utførelse uten varerør. Armaturer opplyst fra 2019. Bereder fra 2019 plassert i høyskap på kjøkken, volum på 110 liter. PEX-rør direkte tilkoblet bereder. Lekkasjevakt med stoppeventil montert på tilførsel til bereder.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med PP og soil. Soilrør fra byggeåret.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med panelovner.

Parkering

Parkering i gata utenfor blokka. Opplyst gratis parkeringsområde på vestsiden av blokka, hvor det har vært enkelt å finne parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 331 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Sørvendt skrående tomt. Utsikt mot sydvest. Felles inngangsparti ved 1. etasje. Overbygget terrasse mot syd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: SVERDRUPSGATE BORETTSLAG, Orgnr.: 948142759
Andelsnr.: 132
Andel fellesgjeld: 147000
Forkjøpsrett: Ja.
Ytterligere informasjon om felleslån er beskrevet i opplysningsbrev fra forretningsfører, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, les nøye igjennom vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan påregnes trappevask, dugnadsplikt, og det kan være spesifikke regler om husdyrhold, fremleie/bruksoverlatelse og bruk av fellesarealer. informasjon fra forretningsfører er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Det er generelt forbud mot å holde hund og katt. Søknad må eventuelt sendes borettslagets styre.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 190 000,- / Felleskostnader: 4 186,- pr. mnd
Fellesutgiftene gjelder kommunale avgifter, tv/internett, forsikringer, drift og vedlikehold og diverse honorarer.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 1
 • Bruksnr: 408
 • Kommunenr: 3403
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Totalpris: 2 337 000,-
 • Fellesgjeld: 147 000,-
 • Fellesutgifter: 4 186,-
 • Primærrom: 53 m2
 • Bruksareal: 53 m2
 • Bruttoareal: 58 m2
 • Tomteareal: 1331 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Sverdrups Gate 2 A 2317 Hamar Norge

Visning

29.07.2021, 1800 - 1900. Velkommen til visning!

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 225481108

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.