Skip to content
Kjemsjøveien 101 2480 Koppang Norge

Adresse

Kjemsjøveien 101
2480 Koppang

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 973 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Koppang sentrum kjør sørover og ut på Kjemsjøveien, følg den ca. 1 km. Sving til venstre inn på privat veg, etter ca. 34 m får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Koppang sentrum ligger ca. 1 km fra eiendommen med post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Koppang skole og barnehage ligger ca. 700 m unna eiendommen. Tettstedet har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 50 kilometer fra Rena. Rørosbanen førte til stor aktivitet på tettstedet da reisende fra år 1877-1885, måtte gjøre et overnattingsbesøk her. Navnet Koppang er etter Kaupang som er et norsk plassnavn som i sin tid betydde handleplass. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av Juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag, arrangementet er derfor verdt et besøk.

Eiendommen ligger flott til med kort avstand til Kjemsjøen, så man trenger ikke reise langt for å nyte fine sommerdager i naturskjønne omgivelser. Kjemsjøen byr på både bade- og fiskemuligheter i sommerhalvåret. Er du fiskeinteressert kan du kjøpe fiskekort på de lokale utsalgstedene som bensinstasjoner, campingplasser mm. Med dette fiskekortet kan du fiske fra Atna i nord til kommunegrensen Åmot i sør. Med nesten 90 kilometer med fiskeelv til disposisjon og flere arter som ørret, abbor, sik og harr blir fiskegleden stor. Man har lov til å fiske på en rekke tjern samt Glomma har man fiskekort. Og det er heller ikke langt til Vinjevegen som har jakt muligheter, fiske muligheter og treningsterreng for fuglehunder.

Det er flott turterreng rundt eiendommen og i nærområdet, til fots kan kulturstien fra Koppangsentrum til gamle sundstedet sør for Bakkengardene være en fin tur. En tur til Hammarkollen byr på praktfull utsikt over Glomma og Koppangsøyene. For sykkelentusiaster kan Moratråkkløypa på 46 km som går på grus og stier være en fin vår, sommer og høst aktivitet for hele familien. Denne turen er skiltet fra Storstua i Koppang sentrum. Vinterstid er det også oppkjørte skiløyper i nærområdet.

Vinterhalvåret kan man reise til Tekna Park, her kan man kjøre slalåmski, kjøre tube eller kose seg med å gå på langrennski. Trenger du en pause i kulda kan du benytte deg av varmestuen med kiosk eller grille noe på bålpanna.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1964, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av siltholdig morenmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Kjellervegger i betong med faststøpt innvendig pusset og malt Siporex. Kjellergulv med betong, gulv med pukk ved en bod. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Opplyst utvendig overflatebehandling sist utført i 2015. Vinduer med isolerglass på kjøkken og stue fra 2011 og soverom 2014, forøvrig varevinduer fra byggeår. Saltakkonstruksjon, tekket med stålplater fra 2008. Renner og nedløp av metall fra 2008. Ett-løps teglpipe.

Carport med uisolerte boder. Carport med gruset gulv og boder med tregulv. Yttervegger med utvendig stående kledning. Tredører til boder. Innvendig kledning med bording på vegger mellom boder, uten kledning på vegger forøvrig. Taktekking med stålplater. Renner og nedløp i stål. Det er innlagt strøm.

For mer informasjon er det lurt å lese verditaksten som ligger vedlagt i prospektet.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 177 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Kjeller: P-rom: 15 kvm, Bra: 79 kvm, Brutto: 90 kvm, S-rom: 64 kvm
Inneholder: gangdel av trapperom/lager og vaskerom. Lagerdel av trapperom/lager og 3 boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 86 kvm, Bra: 86 kvm, Brutto: 92 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, 3 soverom, gang og vindfang.

1.Etasje: Bra: 12 kvm, Brutto: 13 kvm, S-rom: 12 kvm
Inneholder: 2 utvendige boder ved carport. Carport ikke målbar.

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 03.06.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Koppang og til Kjemsjøveien 101!
Her har vi en enebolig med lysmalt stue, Ikea kjøkkeninnredning fra 2003, tre soverom og flislagt baderom.
Boligen ligger landlig til med kort avstand til Kjemsjøen, hvor man kan bade og fiske.

Stue & kjøkken
Stue med lysmalte vegger og lakkert tregulv. Stuen er romslig med god plass til både sofakrok og spisestue. Montert vedovn i stuen som gir godt med varme på kjølige kvelder. På varme sommerdager kan man derimot trekke ut på terrassen, med adkomst fra stuen.

Kjøkken med lysmalt panel på veggene og lakkert tregulv. Kjøkkeninnredning fra Ikea. Malt laminatinnredning og heltre benkeplate. Panel på vegg over kjøkkenbenker. Opplegg for oppvaskmaskin og åpen løsning for hvitevarer som komfyr og kjøleskap. Ventilator over komfyr.

Soverom
Det er tre soverom i boligen.
Hovedsoverommet med lysmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Rommet har et garderobeskap montert og plass til dobbeltseng om man ønsker det. Det andre soverommet med lysmalte vegger og lakkert tregulv. Rommet har et garderobeskap montert, her er det plass til en enkeltseng. Det tredje soverommet med lysmalte vegger og lakkert tregulv. Rommet har dels skråhimling så litt lavere oppunder taket ved yttervegg.

Baderom & vaskerom
Baderom med lyse fliser på gulvet og grå fliser i dusjsone, øvrige vegger med malt panel. Glassbyggerstein i yttervegg ved baderom. Badet er innredet med vegghengt wc, servant i hvit innredning og dusjhjørne med vegger. Brukerstyrt mekanisk avtrekk i himling.

Vaskerom i kjeller med betong på gulvet og murflater på veggene. Vaskerommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Naturlig ventilasjon.

El-anlegg & vvs
Strøminntak med jordkabel. Sikringsskap med porselens- og automatsikringer plassert i kjellertrapp. 3-fase 230V anlegg med 35A hovedsikringer. Åpent ledningsnett, ledningsnett av blandet alder. Elektrisk gulvvarme og downlights på badet.

Stoppekran med vannmåler i vaskerom i kjeller. Røropplegg med cu-rør og PVC, noe soil. Bereder fra 2020 på 194 liter plassert i vaskerom. Utekran med stengemuligheter i kjeller.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe i stue. Elektrisk gulvvarme på baderom.

Parkering

Parkering i carport og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 219 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Terrasse mot vest med markise. Opparbeidet hage med plen og beplantning samt noe naturtomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet privat veg ned til fylkesveg, og offentlig vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område med boligbebyggelse. Reguleringsplan for Koppang sentrum sør gjelder. Utover dette gjelder Kommunedelplan Koppang 2003 - 2015.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1974/5694-4/16 - Bestemmelse om vannledning datert 11.1.1974

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen da dette ikke var påkrevd da boligen ble bygget.

Prisantydning

1 150 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 601 000,-
Markedsverdi : 1 150 000,-
Teknisk verdi : 1 601 000,-
Formuesverdi : 222 200,-
Sekundær formuesverdi : 799 921,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 198 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 19
 • Bruksnr: 973
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 150 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 198,-
 • Ligningsverdi: 222 200,-
 • Primærrom: 101 m2
 • Bruksareal: 177 m2
 • Bruttoareal: 195 m2
 • Tomteareal: 1219 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Kjemsjøveien 101 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 224592646

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.