Skip to content
Tømmervegen 1 D 2409 Elverum Norge

Adresse

Tømmervegen 1 D
2409 Elverum
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 26 bnr. 381, andelsnr. 13 i Blåbærskogen Borettslag med orgnr. 988529265 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjører man ut på Strandbygdsvegen (Fv235) nordover, kjør ca. 1,8 km. Sving til høyre inn på Søbakkvegen, kjør ca. 71 m. Sving til venstre inn på Stavåsvegen. Etter ca. 79 m får du eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Velkommen til Tømmervegen 1 D!
Leiligheten er beliggende i et attraktivt, rolig og familievennlig boområde på Søbakken, med kort vei til det meste og busstopp er like ved. Eiendommen har nærhet til turterreng i Stavåsen, som er kjent for sine fine tur- og sykkelstier, lysløype og skiløyper. Turområdet Stavåsen er tilknyttet det store skiløypenettet i Elverum, så her kan man gå milevis i variert terreng. Et yndet turmål er Stavåsdammen, hvor man kan bade, fiske, grille eller telte. Et annet fint turmål er Loka, som ligger en kort gåtur nord for boligområdet på Søbakken. Her kan man bade, fiske eller bare nyte det å være ute i nærområdet.

Nærmeste dagligvare ligger ca. 50 m unna eiendommen, dette er en nybygd Spar butikk med post i butikk. Det er ca. 2 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte. Det er ca. 4 km til Sykehuset Innlandet HF. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena med ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag, Folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag og Elverum VGS. Elverums håndball herrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, motor- og modellflyklubb, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet ligger en times kjøretur fra Elverum, og er et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad. Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 2006

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn med sand. Boligen er antatt fundamentert med betongbanketter under bærende vegger. Bygget er kjellerløst med gulv på grunn. Grunnmur av plass-støpt betong. Antatt skumplastisolert gulv på grunn med betongplate. Yttervegger i bindingsverk med liggende og stående panel. Bygget ble sist malt utvendig i 2012. Isolert ytterdør med malt, glatt overflate og 4 små glass. Trevinduer med 2-lags energiglass. Oljeherdede trefiberplater tekket med betongtakstein fra byggeåret. Lakkerte metall takrenner med nedløp til skjult system i terreng, takfotbeslag, vannbordbeslag og vannbrettbeslag. To elementpiper er montert, en for leilighet i 1. etasje og en for denne leiligheten. Det er ikke tilknyttet ildsted i leiligheten.

Andel utebod med betongplate på mark. Uisolerte bindingsverkvegger med utvendig, malt liggende kledning. Mønet tak av frabrikkfremstilte takstoler, tekket med betongtakstein. Metall takrenner med nedløp til terreng.

Andel garasje med plass til 3 biler. Garasjen er bygget med betong ringmur, asfaltert gulv og uisolerte bindingsverksvegger med utvendig liggende kledning. Mønet tak av fabrikkfremstilte takstoler, tekket med betongtakstein. Metall takrenner med nedløp til terreng. Leddheisport med åpningsautomatikk. Det er fremlagt strøm til garasjen.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

2.Etasje: P-rom: 71 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: vindfang, entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Innvendig bod som sekundærrom

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Elverum Takstforretning Juliussen AS datert 14.06.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen inn i Tømmervegen 1D!
Her kommer man inn i en lys entre og videre inn i åpen stue/kjøkkenløsning.

Stue & kjøkken
Her er veggene lysmalte og parkett på gulvet. Her har man god plass til det man skulle ønske av møblement i stuen, og spisestue ved kjøkkenet. Adkomst ut til balkongen fra stuen.
Kjøkkeninnredning fra Norema med glatte, malte fronter og plastlaminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med to kummer. Kjøkkenventilator montert over kokeplass. Hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin følger leiligheten. Hvitevarer på kjøkkenet og sofagruppe med stuebord kan følge med i salget etter avtale med selger.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Begge rommene med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Rommene har montert hvite garderobeskap, og er romslige med plass til seng, nattbord og det man trenger på soverommet.

Baderom
Flislagt baderom med blå keramiske fliser på gulvet og hvite på veggene. Rommet er innredet med servant i hvit innredning med fire skapdører, dusjhjørne med glassvegg og forheng, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Baderommet blir oppvarmet med elektrisk gulvvarme. Avtrekksventilasjon med vetil i himling og tilluft over dørterskel.

El-anlegg & vvs
I boden er det et elektrisk fordelingsskap med 8 kurser. Det er skjult elektrisk spredenett.

Boligen har balansert mekanisk ventialsjon med innblåsing i oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken og bad. Det er i hovedsak benyttet PVC avløpsrør og kobber vannledningsrør. Varmtvannsbereder på 200 l fra 2005 er montert i innvendig bod.

Boligen er bygd i 2006. Bestemmelser i byggeforskriftene av 0 01.07.1997, samt alminnelig akseptert håndverksskikk på utførelsestidspunktene for eventuelle tilbygg og endringer, er referanseområder for rapporten. Forventet teknisk funksjonstid og normale vedlikeholdsintervaller er satt i henhold til Sintef Byggforsks blad 700.320. Det er brukt TG2 når mer enn halvparten av bygningsdelens forventede funksjonstid er passert. Alle bygningsdeler og komponenter har en begrenset teknisk funksjonstid. For vedlikeholdsarbeider gjelder erfaringsmessige tidsintervaller mellom hver behandling. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Elektrisk gulvvarme på baderom.

Parkering

Parkering i garasje og på felles oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 226 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Tomten er flat. Opparbeidet med asfaltert adkomst til leilighetene. Det er anlagt plen og plantet trær på ikke trafikkerte arealer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et boligområde. Reguleringsplan for Blåbærskogen - Søbakken, plan nr. 1/2005 gjelder. For ytterliger informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Diverse opplysninger

Borettslag: Blåbærskogen Borettslag, Orgnr.: 988529265
Andelsnr.: 13
Andel fellesgjeld: 255922, Andel fellesformue: 33829, Total gjeld: 8496921, Oppdatert pr: 10.06.2021
Kommentar gjeld: Andel felles formue er fra 31.12.2020. Forøvrig så har Brl. IN ordning.
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om fellesgjeld skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, les nøye igjennom vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan påregnes trappevask, dugnadsplikt, og det kan være spesifikke regler om husdyrhold, fremleie/bruksoverlatelse og bruk av fellesarealer. informasjon fra forretningsfører er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Det er lov med hund og kattehold etter godkjenning fra styret.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 090 000,- / Felleskostnader: 4 757,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker kommunale avgifter, tv/internett, forsikring, drift/vedlikehold, forretningsfører, avdrag på fellesgjeld og renter.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Elverum Takstforretning
Takstdato : 14.06.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Tryg forsikring
Polisenummer: 6651703

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 381
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 090 000,-
 • Totalpris: 2 345 922,-
 • Fellesgjeld: 255 922,-
 • Fellesutgifter: 4 757,-
 • Primærrom: 71 m2
 • Bruksareal: 75 m2
 • Bruttoareal: 81 m2
 • Tomteareal: 5226 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Tømmervegen 1 D 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 224574452

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.