Skip to content
Tollef Kildes gt. 59 2450 Rena Norge

Adresse

Tollef Kildes gt. 59
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 9 bnr. 65 snr. 7 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Når man kommer til Rena kjører man av RV3 og inn på fylkesvei 215 inn mot Rena sentrum. Etter ca. 200 meter svinger man inn til venstre på Tollef Kildesgate. Kjør ca. 668 m og du får boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger sentralt på Rena, med kort avstand til alt man trenger av fasiliteter. Adkomst til leiligheten via felles trapperom med heisforbindelse.

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er start arena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.

Rena alpin og skisenter ligger kun noe km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Det er kort vei fra eiendommen og ned til Glomma og Prestsjøen for de som liker å fiske, eller å bade.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1995

Bygninger og byggemåte

Grunnen fremstår som breelvavsetninger med høy sandsortering. Fundamentering antatt med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur antatt i betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Faste sprosser og løse horisontale sprosser. Metallbeslag på vannbrett. Laminert ytterdør til felles gang. Saltakkonstrukjson med kaldtloft, tekking med betongtakstein. Montert stigetrinn og feieplatting til piper. Innvendig 2-løps elementpipe, et løp tilknyttet leiligheten.

Garasje med asfaltert gulv. Betongsokler under yttervegger. Uisolerte yttervegger med utvendig liggende kledning. NEttingvegger mot nabogarasjer. Vippeport. Pulttak tekket med stålplater. Renner og nedløp i metall. Garasjeanlegget har innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Kjeller: Bod på ca. 4 m²

1.Etasje: P-rom: 75 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, entre, gang, vaskerom/teknisk rom, bad og to soverom

Garasje
1.Etasje: Bra: 13 kvm, Brutto: 14 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: garasje

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en lys, koselig tre-roms leilighet med sentral beliggenhet på Rena. Leiligheten med utsikt mot Prestsjøen!
Leiligheten har to soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom/teknisk rom.

Stue & kjøkken
Lys stue med malt strietapet på veggene og parkett på gulvet. Her kan man lage en koselig sofakrok, ha spisegruppe eller det man ellers skulle ønske av møbler. Adkomst fra stuen og ut til balkongen hvor man kan nyte solen og utsikt mot Prestsjøen!

Kjøkken fra Norema med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Hvite fliser på veggflater over kjøkkenbenker. Opplegg for oppvaksmaskin. Ventilator over komfyr tilknyttet sentralavtrekk. Åpen løsning for hvitevarer.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Begge soverommene har lysmalte vegger og spraglete grått belegg på gulvene. Et rom har to doble garderobeskap montert og det andre har ett dobbelt garderobeskap.

Baderom
Flislagt baderom med hvite fliser på veggene, noen svarte i bord som kontrast og lysblå fliser på gulvet. Badet er innredet med servant på vegg, gulvmontert wc og dusjhjørne med vegger. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Oppvarming av badet med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk. PVC sluk i dusjsone.

Vaskerom/teknisk rom med belegg på gulvet og malte plater og pusset mur på veggene. Rommet er innredet med varmtvannsbereder.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entre. Kurser er merket. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Måler plassert i skap. Hovedsaklig skjult anlegg.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Intern stoppekran montert på vaskerom/teknisk rom, anlegg antatt med vannmåler. Bereder med kapasitet på 116 liter fra 1995 plassert på vaskerom/teknisk rom. Røropplegg med rør-i-rørsystem og noe cu-rør. Åpne fordelere plassert i vaskerom/teknisk rom. Manglende endemansjetter ved varerøravslutninger i kjøkkenbenk. Innstallasjoner fra byggeår.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med PP-plast. Kloakklufting antatt til over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på baderom, øvrige strømfyring med panelovner.

Parkering

Parkering i garasje og på felles oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Østvendt hellende tomt med etablert flate partier. Asfaltert gårdsplass med parkering. Antatt noe støy fra jernbane.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for eiendommene Granlund, Gnr. 9, Bnr. 41 og 65 samt Prestsjøen friområde, Gnr. 9, Bnr. 87, Rena, Åmot kommune. Vedtatt i Åmot kommunestyre 30.06.1994. Sak nr. 51/94.
Kommuneplan for Åmot kommune vedtatt av kommunestyre 11.04.2018

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1993/4301-4/15 - Bestemmelse om vann/kloakkledning datert 24.08.1993
1996/477-3/15 - Erklæring/avtale datert 29.01.1996
1996/477-4/15 - Bestemmelse om adkomstrett datert 29.01.1996

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 14.05.1995 på boligen.

Prisantydning

2 050 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 138 000,-
Markedsverdi : 2 050 000,-
Teknisk verdi : 2 138 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 723 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt og renovasjon. Vann og avløp vil tilkomme!

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Opplyst om at det akkurat er opprettet et sameie med navn Granlund sameie.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 9
 • Bruksnr: 65
 • section_number: 7
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 050 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 723,-
 • Primærrom: 75 m2
 • Bruksareal: 75 m2
 • Bruttoareal: 81 m2
 • Tomteareal: 2580 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Tollef Kildes gt. 59 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 221666111

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.