Skip to content
Kjøstadvegen 50 2340 Løten Norge

Adresse

Kjøstadvegen 50
2340 Løten

Matrikkel

Gnr. 197 bnr. 4 i Løten kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Løten sentrum kjør ut på Rokosjøvegen (mot Rokosjøen), kjør ca. 694 m. Sving til høyre inn på Kjøstadvegen, følg den ca. 492 m. Sving deretter til venstre inn på privat veg, etter ca. 460 m kommer du frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger sentralt i Løten med gangavstand til alt man skulle trenge. Butikker, bussholdeplass, togstasjon, frisør, spisesteder og treningssenteret ligger ca. 1,5 km unna eiendommen.

Løten er en kommune i Hedmark fylke med ca. 7500 innbyggere. I Løten sentrum har du de fleste fasiliteter du trenger i hverdagen som dagligvareforretning, bensinstasjon, småbutikker, frisør etc. Det er også gode tilbud innen aktiviteter for alle og enhver. Et veletablert treningssenter, fotballbaner i sentrumsnærhet og løtenhallen for blant annet håndball interesserte. Området har gode kollektive tilbud som bussforbindelse, Oslo-Hamar-Elverum samt tog. Hamar har et ytterliggere større service tilbud med større kjente kjeder og butikker er det en liten kjøretur på ca. 20 minutter med bil.

Uteaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet både sommer som vinter. Populære Rokosjøen har fine badeplasser i sommerhalvåret og sjøen er rik på fisk som abbor og gjedde. Her kan man nyte fine soldager og slappe av med et fiskekast eller to. Skidestinasjonen Budor ligger kun en halvtime fra eiendommen og beriker seg av nydelige trikkeskinner for langrennsentusiaster, i milevis kan du kose deg i flotte utmarksområder. Skitrekket er spesialtilpasset for barn og ungdom, og spesielt snowboard og kjelke. Et veldig familievennlig område å ha kvalitetstid med familien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1910, modernisert i 1997

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn fremstår som morenmasser med høy sand- og siltsortering. Eldre bygning antatt fundamentert med steinfyllinger. Tilbygg antatt med støpte såler. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vinduer hovedsakelig med isolerglass fra ca. 1996, enkelte isolerglass av eldre dato. Malt ytterdør med glassfelt. Saltakkonstruksjon tekket med sementstein, tekking fra 1997. Takstige til pipeløp. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps skorstein, antatt teglpipe fra byggeår.

Låve/uthus med opprinnelig bygningsmasse fra ca. 1950, tilbygg fra 2006. Bygningen er fundamentert med støpte sokler, lecapunkt og terreng. Gulvflater med støpt plate, jordgulv og tilfarere. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Tidligere grisehus med støpe vegger. Vinduer med isolerglass. Garasjeporter med leddport i heltre. Sal- og sperretak tekket med metallplater, deler av takfot med snøfangere. Tak uten renner/nedløp. Bygningen er tilkoblet strøm. Ett rom med opplegg for sommervann.

Frittstående anneks, opprinnelig jernbanevogn antatt fra 1960. Modernisert og innredet i ca. 2006. Fasader med liggende kledningsbord. Saltak tekket med sementtakstein, uten renner/nedløp. Vinduer med isolerglass og malt ytterdør med glassfelt. Annekset er tilkoblet strømnett. Opplyst om fuktskader i gulvkonstruksjon.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 9

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 213 kvm

Enebolig
Kjeller: Diverse kjellerrom. Kjeller uten måleverdig areal grunnet lave himlingshøyder, gulvarealer ca. 42 ²
Inneholder:

1.Etasje: P-rom: 155 kvm, Bra: 170 kvm, Brutto: 182 kvm, S-rom: 15 kvm
Inneholder: stue, spisestue, to tv-stuer, kjøkken, baderom, toalettrom, entre, gang, kontor og tre soverom. To boder og glassveranda som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 29 kvm, Bra: 29 kvm, Brutto: 31 kvm
Inneholder: gang og to soverom

Uthus/låve
1.Etasje: Bra: 207 kvm, Brutto: 225 kvm, S-rom: 207 kvm
Inneholder: 5 garasjer, bod, gjesterom, grisehus

2.Etasje: Bra: 35 kvm, Brutto: 38 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: bod og gang

Anneks
1.Etasje: Bra: 19 kvm, Brutto: 21 kvm, S-rom: 19 kvm
Inneholder: stue og soverom

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av Byggtakst Elverum AS datert 28.04.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere et koselig småbruk med usjenert beliggenhet i Løten.
Boligen med fem soverom, tv-stue/bibliotek, stue, kjøkken og flislagt baderom ligger sentralt kun 1,5 km unna sentrum.

Stue & kjøkken
Hovedstue med hvitmalt panel på veggene og tregulv. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Peisovn som gir god varme på kjølige kvelder er montert i stuen. Åpen løsning fra stuen til spisestuen, hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider.
Dels åpent fra stuen til tv-stue. Tv-stue med hvitmalt panel på veggene og tregulv. Her kan man slenge beina oppi stolen og nyte en koselig film. Adkomst fra tv-stuen ut til vinterhagen. Vinterhage med lysmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Mange vinduer gir godt med lys inn og flott utsikt over hagen. Adkomst ut til terrasse/hage fra vinterhagen.
Tv-stue/bibliotek med panel på veggene og laminat på gulvet. Rommet er innredet med takhøye bokhyller. Her kan man slenge beina i sofaen og nyte en god bok eller film. Adkomst fra biblioteket/tv-stuen og ut til hagen.

Kjøkken med blåmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning med heltre fronter, laminerte skrog og benkeplater. Veggflater over benker med hvite fliser, noen med motiv og blåmalt panel. Opplegg for oppvaskmaskin, og åpen løsning for komfyr og kjøleskap. Ventilator over komfyrplass.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, tre i 1. etasje og to i 2. etasje.
Ett soverom i 1. etasje med panel på veggene og laminat på gulvet. Rommet er innredet med takhøye bokhyller og enkeltseng.
Det andre soverommet i 1. etasje med hvitmalte vegger, en mørk kontrastvegg og tregulv. Rommet er innredet med enkelt seng og skrivepult.
Det tredje soverommet har lysmalte vegger og tregulv. Rommet er innredet med en enkeltseng.
Det fjerde soverommet med beliggenhet i 2. etasje har hvitmalte vegger og belegg på gulvet. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møblement.
Det femte soverommet som også ligger i 2. etasje har hvitmalte vegger og belegg på gulvet. Rommet har plass til det man skulle ønske av møblement, kanskje trenger man bruke det som bod?!

Baderom
Baderom med blå spraglete fliser på gulvet, lyse spraglete fliser i brystning på veggene og hvitmalt panel. Rommet er innredet med servant i lys innredning, badekar, dusjhjørne med skyvedører, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming av baderommet med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon med mekanisk avtrekk, avkast ført til vinterhage. Tilluft via åpen dør.

Toalettrom med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er innredet med servant på enkel innredning og gulvmontert wc.


Strøminntak via jordkabel. Hovedsikring med 63A og 3-fase 230V anlegg. Sikringsskap i entre. Kurser med automatsikringer, enkelte kurser med felles jordfeilbryter. Hovedsakelig åpent ledningsnett. Installasjoner hovedsakelig fra 1997.

Vanninntaksledning med PE-slange, antatt fra 1980 eller eldre. Stoppekran og vannmåler i kjeller. Vannfordeling med cu-rør og åpne PEX-rør. Vegghengte tappekraner i kjellerrom. Armaturer 1. etasje hovedsakelig fra 1997.
Synlige avløpsrør med PP- og PVC, opplyst om nyere PVC-bunnledning mellom bolig og avløpsanlegg. Privat avløpsanlegg opplyst med 3-kammeret sedimenteringskum og overløp til spredegrøfter, avløpsanlegg antatt fra ca. 1985 eller noe eldre.

Det ligger en nedgravd oljetank på eiendommen, påkostning ihht fjerning eller sanering av denne må påregnes.

Oppvarming

Boligoppvarming med ved- og strømfyring. Elektrisk gulvvarme på baderom, øvrig med panelovn.

Parkering

Parkering i garasjer og på oppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 15 437 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning. Uteplass med levegger. Overbygget inngangsparti. Vinterhage ved langvegg mot nordvest.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei og avløp. Tilkoblet kommunalt vannsystem.

Reguleringsplan

Ingen reguleringsplan for dette området. Eiendommen er avsatt til landbruksformål i kommuneplanen.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1957/903911-1/11 - Elektriske kraftlinjer datert 21.01.1957
1976/100787-1/11 - Erklæring/avtale datert 03.02.1976

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen da dette ikke var påkrevd da boligen ble bygget.

Prisantydning

4 500 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 4 632 000,-
Markedsverdi : 4 500 000,-
Teknisk verdi : 4 632 000,-
Formuesverdi : 593 882,-
Sekundær formuesverdi : 2 137 973,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 325 pr. år
De kommunale avgifter gjelder vann, renovasjon, branntilsyn/feiing, slam og eiendomsskatt. Bolig m/WC tilknyttet slamavskiller eks moms kr 1474,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er almeningsrett på eiendommen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 197
 • Bruksnr: 4
 • Kommunenr: 3412
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 500 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 325,-
 • Ligningsverdi: 593 882,-
 • Primærrom: 184 m2
 • Bruksareal: 199 m2
 • Bruttoareal: 213 m2
 • Tomteareal: 15437 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass

Kjøstadvegen 50 2340 Løten Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 221338765

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.