Skip to content
Haugedalsveien 1049 & 1053 2450 Rena Norge

Adresse

Haugedalsveien 1049 & 1053
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 44 bnr. 45 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena kjør ut på Fv215 og kjør 10,7 km. Sving deretter til høyre inn på privat veg, etter ca. 30 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 11 km fra eiendommen. Her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør. Her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid, og det er alpinbakke ca. 30 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, og nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme gjelder Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta deg en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1990, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn hovedsaklig bestående av sandmasser og stein. Antatt fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Enebolig med kjellervegger i lecablokk dels pusset og malt innvendig. Utvendig pusset, malt og dels synlige drensplater. Kjellergulv med betong, fliser og belegg, sluk på vaskerom. I trapperom og kjellerstue er det lagt laminat oppå belegg, opplyst utført i 2020. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Vinduer med isolerglass fra byggeår i kjeller. Isolerglass skiftet i 2020. Vannbrett med metallbeslag. Saltakkonstuksjon tekket med shingel fra 2020. Takstige opplyst montert. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng. Innvendig ett-løps lecapipe fra byggeår. Helbeslått over tak.

Fritidsbolig med støpt ringmur, enkelte ventiler. Antatt uten drenstiltak. Krypkjeller med stedlige masser. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Vinduer med varevinduer, og isolert ytterdør. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Takstige montert. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng. Det har vært vannskade i fritidsboligen, gulvet er åpnet og det gjenstår å skifte tre bunnsvillerm, noe spikerslag og deler av himling og undertak. Bygget vurderes som kondemnabelt.

Frittstående garasje fundamentert med støpte betongsåler. Ringmur med utvendig pusset lecablokk. Støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvnedig liggende kledning. Mekanisk isolert leddport i metall. 2 vinduer med isolerglass, dør med glassfelt. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall.

Frittstående uthus fundamentert på stenpunkt og støpte pilarer. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Gulv dels med tregulv, dels grus. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Vinduer med enkle glass, enkel tredør. Uthus med vedlikeholdsbehov.

Frittstående anneks fundamentert på lecastein på jomfruelig jord. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendig malte plater på vegger og himling. Innvendig gulv med tregulv og belegg. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Vindu med 2-lags isolerglass og isolert ytterdør. Annekset har innlagt strøm. Oppvarming med panelovn.

Frittstående uthus ved fritidsboligen, med ukjent fundamentering. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendig med åpent bindingsverk på vegger og himling. Innvendig gulv med tregulv. Pulttakkonstruksjon med sperrer, tekking med metallplater. Takrenne i plast. Provosorisk strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 49 kvm, Bra: 63 kvm, Brutto: 70 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: kjellerstue, vaskerom og trapperom. Bod som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra: 68 kvm, Brutto: 74 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang/trapp og vindfang

Garasje
1.Etasje: Bra: 40 kvm, Brutto: 43 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: dobbelgarasje

Uthus
1.Etasje: Bra: 23 kvm, Brutto: 25 kvm, S-rom: 23 kvm
Inneholder: diverse boder

Fritidsbolig
1.Etasje: Bra: 20 kvm, Brutto: 22 kvm, S-rom: 20 kvm
Inneholder: opprinnelig stue og kjøkken

Anneks
1.Etasje: Bra: 5 kvm, Brutto: 6 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: soverom

Uthus
1.Etasje: Bra: 10 kvm, Brutto: 12 kvm, S-rom: 10 kvm
Inneholder: boder og utedo

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 06.05.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert enebolig i landlige omgivelser på Rena!
Eiendommen med enebolig, fritidsbolig, garasje, to uthus og anneks ligger litt nordøst for Rena sentrum.
Eneboligen har to stuer, kjøkken, to soverom, nyoppusset baderom og vaskerom, fordelt på 1. etasje og kjeller.

Stue & kjøkken
Lysmalt stue med laminat på gulvet. Stuen har montert vedovn fra 2020, denne gir godt med varme på kjølige dager. På varme sommerdager kan man trekke ut til terrassen, via stuen.
Kjellerstue med lysmalte vegger, en gråmalt kontrastvegg og laminat på gulvet. Stuen er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler. Montert vedovn og varmepumpe som holder temperaturen oppe på kjølige dager.

Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall, og fliser på veggflater over benker. Opplegg for oppvaskmaskin, og åpen løsning for øvrige hvitevarer som komfyr og kjøl/fryseskap. Ventilator over komfyr med utkast i vegg.

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge i 1. etasje. Hovedsoverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har plass til dobbeltseng, to doble garderobeskap og nattbord. Det andre soverommet har lysblå malte vegger og laminat på gulvet. Rommet har i dag et garderobeskap og dobbeltseng etablert.

Baderom & vaskerom
Baderom i boligen opplyst rehablitert i 2020. Gulv med brunt belegg på gulvet, og våtromsplater i gråtone på veggene. Badet er innredet med servant i skuffeinnredning, gulvmontert wc og dusjhjørne med glassdører. Mekanisk vifte på yttervegg, tilluft via luftspalter i dørblad. Oppvarming av baderommet med elektrisk gulvvarme.

Vaskerom i kjeller med pussede og malte vegger, og flislagt gulv og sokkelflis. Vaskerommet er innredet med vanninntak, opplegg for vaskemaskin, vaskekum og bereder. Ventilering av rommet med to veggventiler. Oppvarming av vaskerommet med stråleovn på vegg. Manglende panelbord i himling etter vannlekkasje, opplyst utbedret etter skade.

El-anlegg & vvs
Strøminntak med jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Sikringsskap med jordfeilautomater, skap plassert i kjeller. Hovedsaklig åpent anlegg av blandet alder. Nytt sikringsskap opplyst fra 2020.

Strøminntak i fritidsbolig med luftstrekk. Grøft er gravd fra nærmeste stolpe for innleggelse av jordkabel.

Opplyst tilknyttet privat vann fra vannkilde med totalt 3 brukere, en med fritidsbolig, pumpe og trykktank i kjeller på enebolig. Trykktank opplyst fra 2020.
Opplyst privat avløpsanlegg enebolig med slamavskiller og antatt overløp til spredegrøfter.
Inntak enebolig med PEL-plastledning. Avløpsrør med PVC. Bereder på ca. 200 liter, bereder fra 2012. Innvendig røropplegg med cu-rør og PEX (bad). Utekran med innvendig stengefunksjon. Lufting av kloakk over tak.

Opplyst vann til fritidsbolig fra samme vannkilde med falltrykk. Inntak fritidsbolig med PEL-plastledning. Røropplegg revet i forbindelse med skaden i boligen.
Opplyst fritidsbolig med privat gråvannsavløp til egen synkekum.

Oppvarming

Oppvarming av eneboligen med strøm og vedfyring. Montert luft/luft varmepumpe i stue.
Oppvarming av fritidsboligen med strøm.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 270 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt etablert plen med noe beplantning, forøvrig naturtomt med stedbunden vegetasjon. Terrasse mot syd samt terrengplatting. Platting med tønnebadstue av 1½ plankevegger og shingeltekket bueformet tak, innstallert vedfyrt badstueovn og tilrettelagt for strømtilkobling. I tillegg platting med badestamp i treverk og glassfiber. Åpent skur/gapahuk med bålpanne.

Vei, vann og avløp

Adkomst via felles privat veg, med 3 brukere. Tilkoblet privat vann fra vannkilde med totalt 4 brukere, pumpe og trykktank i kjeller enebolig. Privat avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område med spredt boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel 2016-2030 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Gnr. 44, Bnr. 45:
1950/1261-1/15 - Bestemmelse om gjerde datert 22.05.1950
1950/1261-2/15 - Bestemmelse om kloakkledning datert 22.05.1950
2015/1096067-1/200 - Jordskifte datert 24.11.2015
2016/1015841-1/200 - Jordskifte datert 03.11.2016

Gnr. 44, Bnr. 56:
2015/1096067-1/200 - Jordskifte datert 24.11.2015
2016/1015841-1/200 - Jordskifte datert 03.11.2016

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 30.07.1990 på boligen.

Prisantydning

2 380 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 252 000,-
Markedsverdi : 2 200 000,-
Teknisk verdi : 2 252 000,-
Formuesverdi : 361 101,-
Sekundær formuesverdi : 1 299 962,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Forsikring

Sparebank 1

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 646 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, slam og feiing.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feiervesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 44
 • Bruksnr: 45
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 380 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 646,-
 • Ligningsverdi: 361 101,-
 • Primærrom: 117 m2
 • Bruksareal: 131 m2
 • Bruttoareal: 144 m2
 • Tomteareal: 6270 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Haugedalsveien 1049 & 1053 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 218400588

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.