Skip to content
Njårds veg 6 2208 Kongsvinger Norge

Adresse

Njårds veg 6
2208 Kongsvinger

Matrikkel

Gnr. 50 bnr. 130, andelsnr. 37 i Nedre Langeland 3 Borettslag med orgnr. 852424222 i Kongsvinger kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Kongsvinger sentrum kjør ut på Brugata mot Skranes, følg denne ca. 1,1 km. Du skal rett frem i begge rundkjøringene du kommer til. Sving deretter til høyre inn på Vallhallvegen. Kjør ca. 320 m før du svinger til høyre inn på Njårds veg. Etter ca. 140 m sving til høyre igjen og fortsett på Njårds veg til du kommer til parkeringsplassen. Parker bilen og ta beina fatt de siste 100 m bort til boligen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Kongsvinger sentrum ligger ca. 1,7 km unna eiendommen med alt man skulle trenge av fasiliteter. Kongsvinger sykehuset ligger ca. 1,4 km unna eiendommen.
Kongssenteret med over 40 butikker og spisesteder ligger i sentrum av Kongsvinger. Strandpromenaden som går langs Glomma. Den er 5,3 km og har flere hyggelig spisesteder langs veien.
Teater/kino og bibliotek ca 1,2 km.

Kongsvinger og omegn har et bredt, godt og tilpasset tilbud innen idrett og kultur for alle og enhver.
Kongsvinger har NTG tilbud på ungdomsskole- og videregående nivå. Her er det et unikt skole- og idrettsmiljø med ca. 120 elever.

Fine og flotte skiløyper finnes flere steder i området, bare det er snø nok. Her er det lagt til rette for lange og korte turer. Du kan finne løyper på følgende steder: Speismark, skistadion på Sæter, Ringshella og over til Odalen, Liermoen, Granli, Roverud, Hokåsen, Lundersæter, Lia - Kongsvinger, Vardåsen og Tråstad lysløyper.

Dersom du liker deg i skog og mark er kanskje et utvalg toppturer i området noe for deg. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i distriktet, spesielt innover mot idylliske og vakre Finnskogen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Bygning fundamentert på stedlige masser. Grunnmur, såle, etasjeskillere og skillevegger i plasstøpt betong. Bindingsverksvegger i tre i mellomliggende fasadefelter med malt stående panel i innglasset veranda. Resten av bygget har teglstein i fasaden. Vinduer med utvendig aliminiumskapper og 3-lags isolerglass. Inngangsdør med kikkehull og sikkerhetslenke. Saltak i trekonstruksjon med undertak i rupanel og tekket med takshingle. Heldekkende beslag rundt luftepipe, snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall.

Garasje fundamentert på betongplate med ensteins grunnmur. Uisolerte bindingsverkskonstruksjon i tre med stående utvendig panel. Tette skillevegger. Saltak i trekonstruksjon tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddporter og opplegg for elbilladere for abonnement.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 88 kvm

1.Etasje: P-rom: 73 kvm, Bra: 88 kvm, S-rom: 15 kvm
Inneholder: entré, bad/vaskerom, to soverom, stue og kjøkken. Innglasset terrasse som sekundærrom.

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av Arne Skyrud Takstforretning AS datert 07.05.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en tre-roms leilighet beliggende i 2. etasje på Langeland.
Leiligheten med lyse rom, flislagt baderom og innglasset balkong ligger sentrumsnært.

Stue & kjøkken
Stue med lys tapet på veggene og mønstrete/rutete belegg på gulvet. Stuen er romslig med god plass til sofakrok og spisestue.
Adkomst ut til innglasset balkong, hvor man kan kose seg selv om været ikke er topp.

Kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog, og malte slette dører og fronter. Seks overskap med vitrinedører, samt et høyskap. Laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum. Malt glassfiberstrie mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med kullfilter over komfyr. 120 l varmtvannsbereder.

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet med lysmalt tapet på veggene og vinylbelegg på gulvet. Rommet er romslig med plass til dobbeltseng og har plassbygde garderobeskap.
Det andre soverommet med lysmalt tapet på veggene og vinylbelegg på gulvet. Rommet har et dobbelt plassbygd garderobeskap.

Baderom
Baderom med grå fliser på gulvet og hvite fliser på veggene. Badet er innredet med servant i hvit innredning, vegghengt wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Mekansik avtrekk på vegg.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap med porselenssikringer med 35 A hovedsikring. Ny strømmåler.
120 l varmtvannsbereder plassert på kjøkkenet.

Oppvarming

Oppvarming med strømfyring.

Parkering

Parkering i garasje og på felles oppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 80 086 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Tomten er beliggende i lett skrående terreng. Utearealer opparbeidet med plen og diverse prydbusker, lekeplass og opparbeidet med asfalterte internveier, gangstier og biloppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett. Privat stikkvei inn til eiendommen, samt privat stikkeledninger på vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og blokkformål. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for 7103 Langeland V, Kongsvinger kommune gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Nedre Langeland 3 Borettslag, Orgnr.: 852424222
Andelsnr.: 37
Andel fellesgjeld: 369944, Andel fellesformue: 31893
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Husdyr må ikke holdes uten innhentet tillatelse. Det er for tiden ikke lov å holde hund/katt i borettslaget.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 590 000,- / Felleskostnader: 4 237,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker tv/internett, vedlikehold, kommunale avgifter, forsikring og diverse honorarer. Det er ikke mulig med individuell nedbetaling av fellesgjeld!

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 350 000,-
Markedsverdi : 1 800 000,-
Teknisk verdi : 2 350 000,-
Formuesverdi : 425 036,-
Sekundær formuesverdi : 1 530 128,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Det foreligger servitutter på eiendommen:
1972/371-2/13 - Bestemmelse om vann/kloakkledning datert 21.01.1972
1974/3554-1/13 - Bestemmelse om veg datert 01.07.1974
1996/1371-1/13 - Erklæring/avtale datert 26.03.1996
2001/5503-1/13 - Erklæring/avtale datert 11.10.2001
2016/350811-1/200 - Eklæring/avtale datert 20.04.2016

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 50
 • Bruksnr: 130
 • Kommunenr: 3401
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 590 000,-
 • Totalpris: 1 959 944,-
 • Fellesgjeld: 369 944,-
 • Fellesutgifter: 4 237,-
 • Ligningsverdi: 425 036,-
 • Primærrom: 73 m2
 • Bruksareal: 88 m2
 • Tomteareal: 80086 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Njårds veg 6 2208 Kongsvinger Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 218398149

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.