Skip to content
Rådyrveien 2 2450 Rena Norge

Adresse

Rådyrveien 2
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 26 bnr. 142 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Rv3 mot Koppang, kjør ca. 2,2 km. Sving av riksvegen til høyre for deretter svinge til venstre mot Lappland. Kjør ca. 200 m før du svinger til høyre inn på Lapplandsveien. Følg den ca. 225 m før du svinger til venstre inn på Rådyrveien, etter ca. 88 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. Barnehage og skole ligger ca. 5-10 minutters gange via gang og sykkelsti som er tilgjengelig rett bak huset. Skal man kjøre dit er det ca. 1,4 km med bil. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke og golfbane ca. 5-10 minutter nord for eiendommen samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende Høyskolen i Innlandet campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1997

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av morenmasser og fjell. Antatt fundamentering med betongsåler til fast byggegrunn. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark. Støpte grunnmurer. Utvendige flater over terreng med pussbehandling. Støpt plate på mark ved inngangsparti og terrasse. Byggegrop antatt utført uten etablert drenering. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende klending. Vinduer med isolerglass, utvendig løse sprosser. Vannbrett med metallbeslag. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Utvendig adkomst til kaldtloft via himlingsluke ved terrasse. Saltakskonstruksjon tekket med betongtakstein, tekking fra byggeår. Renner og nedløp i metall. Takvann ført til terreng. Innvendig ett-løps elementpipe type Leca.

Garasje med byggeår i 1998. Garasje med støpt gulv på grunn. Mursokler under yttervegger. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. 2 leddporter, en port med automatikk. Malte tredører og 4 vinduer. Saltak tekket med betongtakstein, snøfanger ved en takside. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 94 kvm, Bra: 95 kvm, Brutto: 103 kvm, S-rom: 1 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, toalettrom, to soverom og entre/gang. Teknisk rom/bod som sekundærrom.

Uthus
1.Etasje: Bra: 47 kvm, Brutto: 51 kvm, S-rom: 47 kvm
Inneholder: garasje og anneks

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en godt vedlikeholdt enebolig med alt på et plan på Rena!
Boligen med stue, kjøkken, to soverom, baderom og toalettrom ligger i et område med spredt boligbebyggelse.

Stue & kjøkken
Romslig stue med lysmalt strie og trehvit brystningspanel på veggene og mønstrete fliser på gulvet. Her har man plass til sofakrok og spisestue om man ønsker det. Elementpeis montert mellom sofakroken og spisestuen som gir godt med varme på kjølige dager.

Kjøkken med lysmalt strie på veggene og fliser på gulvet. Hvite og mønstrete fliser på veggene over kjøkkenbenk. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, fronter og benkeplater. Oppvaskkum i metall og opplegg for vaskemaskin. Åpen løsning for hvitevarer. Ventilator over kokeplass, styring for sentralavtrekk.

Soverom & bod
Det er to soverom i boligen, begge tommene i 1. etasje.
Hovedsoverommet med lysmalt strie og brystningspanel på veggene og belegg på gulvet. Rommet er innredet med en dobbel skyvedørsgarderobe med speildører.
Det andre soverommet med blåmalte strie på veggene og belegg på gulvet. Rommet er innredet med garderobeskap. Adkomst fra soverommet til bod.
Bod med blåmalt strie på veggene og fliser på gulvet. På dette rommet kan man sette bort alt man ikke trenger til daglig.

Baderom & toalettrom
Baderom med lyse fliser på gulvet og lyse fliser og bord på veggene. Rommet er innredet med servant i hvit innredning, dusjnisje med forheng, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Ventilasjon med mekanisk avtrekk via ventil i himling, tilluft via spalte dørblad og veggventil. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Toalettrom med blågrå malt strie og flisbrystning på veggene og lyse fliser på gulvet. Rommet er innredet med servant på vegg og gulvmontert wc.

El-anlegg & vvs
Tilkoblet strømnett via jordkabel. Inntakssikringer i utvendig skap. Sikringsskap med automater plassert i entre. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Montert kortslutningsvern og jordfeilvarsling. en kurs med jordfeilbryter. Hovedsaklig skjult ledningsnett. Elektrisk gulvvarme opplyst ved hele 1. etasje samt ved betongplate foran inngangsparti. Opplyst uutelys ved bolig og garasje på fotocelle.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. PE-inntaksledning. Stoppekran og vannmåler plassert på teknisk rom. Røropplegg hovedsaklig med kobberrør, PEX rør-i-rørsystem til kjøkken. Varmtvannsbereder fra byggeåret på teknisk rom, kapasitet på 198 liter. Frostsikker utekran montert i langvegg mot vest.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Synlige avløpsrør med PP-plast. Lufting av kloakk antatt til over tak. Vannførende innstallasjoner fra byggeåret.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm- og vedfyring. Ildsted i stue med peisinnsats. Elektrisk gulvvarme opplyst i hele 1. etasje, samt ved betongplate foran inngangsparti.

Parkering

Parkering i dobbelggarasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 244 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet med plenområde ved boligen. Overbygget inngangsparti mot øst. Overbygget terrasse mot syd med adkomst fra stue og terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Detaljeregulering Boligområde Lappland gjelder. Utover dette gjelder kommuneplanens arealdel 2016-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen i kommunens arkiver.

Prisantydning

1 990 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 380 277,-
Sekundær formuesverdi : 1 368 995,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 619 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 142
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 990 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 619,-
 • Ligningsverdi: 380 277,-
 • Primærrom: 94 m2
 • Bruksareal: 95 m2
 • Bruttoareal: 103 m2
 • Tomteareal: 1244 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Rådyrveien 2 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 217807331

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.