Skip to content
Morteruds gate 22 A 2317 Hamar Norge

Adresse

Morteruds gate 22 A
2317 Hamar
Oppgang 22 A, 7. etasje

Matrikkel

Gnr. 1 bnr. 60, andelsnr. 1740 i Torvg 103 Borettslag med orgnr. 950134143 i Hamar kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten har en meget sentral og fin beliggenhet rett ved Stortorget i Hamar sentrum, i Morteruds gate 22, vis-a-vis Sagatun kino og biblioteket/kulturhuset.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved felles visninger.

Nærområdet

Her er det gangavstand til det meste av byens fasiliteter, så som Stortorget, gåtata, caféer, restauranter og uteliv, Strandgateparken med lekeplass, Skibladnerbrygga og Koigen ved Mjøsstranda, hvor det er badeplass med det berømte stupetårnet, skatepark og sandvolleybane. Det er kort vei til Ridehusstranda, Domkirkeodden og Ankerskogen Svømme- og Idrettspark med flotte rekreasjonsmuligheter. Kjøpesenter, flere butikker, apotek og offentlig kommunikasjon er like ved.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1961, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Leilighet i 7.etasje i 8-etasjers boligblokk med kjeller. Leilighet tilknyttet Torvg 103 Borettslag under OBOS. Beliggenhet tilknyttet Vestbyen ved sentrumsområde. Slakt hellende østvendt tomt. Tomt opparbeidet med hage, brosteinsvei, sitteplasser, lyspunkter og noe beplantning. Felles utekran. Felles inngang i kjellerplan/1.etasje og fra bakgården med postkasseanordning i trapperom. Treningsrom i nabobygg. Felles søppelbod som eget hus. Mulighet for leie av garasjeplass. Kjeller med egen bod og bodplass i tidligere kjølerom. Felles vaskerom og sykkelbod.

Byggegrunnen antas bestående av stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av betong. Delvis malte betonggulv i kjeller. Yttervegger antatt i betong, utvendig kledd med tegl og plastlignende plater. Ukjent vedr utvendig utlektning og isolasjon, men antatt isolert med 100 mm mineralull. Brannskillevegger mot naboleiligheter og felles trappegang utført i betong. Innvendige delevegger fremstår som uisolert bindingsverk. Vinduer med isolerglass, påvist fra 1992. Enkle glass ved innbygget terrasse. Malte finerte innerdører fra byggeåret, malebehandling av nyere dato. Eldre finert ytterdør med kikkehull, branndør B30. Terrassedør som malt tredør med glassfelt, antatt fra 1992. Undersiden av takkonstruksjonen er ikke vurdert grunnet manglende tilkomst. Ukjent vedr evt loftsrom. Oppforing antatt på betongdekke. Antatt tekking med papp eller folie. Alder ukjent. Antatt innvendige nedløp fra tak tilknyttet taksluk. Innbygget terrasse. Gulvkonstruksjon i betong, overflate med treheller. Vegger med malt betong, tapet og pålimte vedkubber. Vegger med vindu fra kjøkken og dør fra stue. 2 vegger med ett-lags vinduer. Vinduer med skyve-/slagfunksjon. Malt betonghimling. Solskjerming med motorisert markise mot øst. Etasjeskillere med betong. Støpt kjeller med private boder og fellesarealer. Innvendige overflater: Gulv med laminat. Vegger med tapet, malt tapet og MDF. En kjøkkenvegg med flismønster. Himlinger med malt betong Overflatebehandlinger opplyst fra 2015 - 2021. Opplyst laminat fra ca 2015 etter en vannskade. MDF-plater opplyst fra 2015.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

7. Etasje: Stue, kjøkken, bad-/vaskerom, soveromsgang, 2 soverom og gang/entre. Innbygget terrasse.
U.etg./kjeller etg. 2 boder. Areal ca 5 m2. Felles vaskerom og felles trimrom i naboblokken.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet og frittstående side-by-side kjøl/frys.
- Kabel-TV og internett.
- Solskjerming av vinduer med innvendige persienner med snortrekk.
- Balkong mot øst med motorisert markise.
- Enkeltstående brannvarsler. Utplassert brannslukningsapparat.

Standard

Innholdsrik og romslig 3-roms leilighet i 7.etg. med heis og innglasset balkong med flott utsikt mot Mjøsa. Leiligheten er fint og sentralt beliggende i Hamar sentrum, vis-a-vis Sagatun kino, kulturhuset og biblioteket. Her er det gangavstand til det meste av byens fasiliteter, så som Stortorget, Strandgateparken med lekeplass, Skibladnerbrygga og Koigen ved Mjøsstranda, caféer og restauranter, kjøpesenter og flere butikker. Det gode muligheter for parkering i kommunens parkeringsanlegg eller etter venteliste i brl. sin parkeringskjeller.

Leiligheten er pusset opp i nyere tid og inneholder: Gang/entré, stue, kjøkken, bad-/vaskerom, gang, 2 soverom og innbygget/delvis innglasset terrasse mot øst på ca 8 m2. I tillegg til privat kjellerbod og felles trimrom og vakserom i underetasjen. Innvendige overflater ble pusset opp i fra 2015-2021. Oppvarming med felles vannbåren sentralvarme og radiatorer. Kjøkkeninnredning antatt fra byggeår, fronter/dører og benkeplater fornyet i 2019. Badet ble pusset opp og oppgradert ca. 2017.

Dette er et godt sted å bo, i hjertet av Hamar i byens pulserende byliv med mange muligheter for fritidsaktiviteter. Velkommen på visning!

Stuen:
Stuen er lys og trivelig med store vindusflater med utsyn mot øst, og har utgang til en innglasset østvendt balkong med flott utsikt mot Mjøsa i sørlig retning. Himlingen har montert
kirketak
med innfelte downlights som kan dimmes, og det er uttak til kabel-TV / internett. Stuen har en rektangulær utforming og har plass til en egen spisestuedel i en åpen løsning. Det er 1-stavs lys laminat på gulv, malte MDF-plater på vegg, en vegg med tapet og malt himling.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er pusset opp og oppgradert 2019 med utskiftninger av benkeplater, fronter, oppvaskkum og blandebatteri. Innredninger med høyglans fronter og laminerte skrog. Benkeplater av laminat, oppvaskkum i kompositt. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser, overgang med mykfuge. Ventilator i overskap med kullfilter. Integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Hvitevarer fra ca. 2018. Det er montert en liten bereder i underskap. Lekkasjestopper og komfyrvakt er ikke montert. Bereder i kjøkkenbenk er av eldre dato, størrelse ca 40 liter.

Badet:
Badet pusset opp og oppgradert ca 2017, dels utført av håndverkere og ved dugnad. Gulv med fliser, mosaikkfliser i dusjsone. Vegger med fliser. Installasjoner med glassdører i dusjhjørne, frittstående fastfuget servant på laminert benkeplate og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon tilknyttet innvendig felles sentral luftekanal. Tilluft via spalte under dørblad. Ingen varmekilde. Sluk med synlig mansjett. Gulv med varierende fallforhold. Manglende fugemasse ved enkelte rørgjennomføringer. Lav dørterskel, fuging mellom gulvfliser og terskel. Mykfuger i overganger. Bereder fra 2017 tilknyttet bad, montert i gangen med montert lekasjestopper. Berederen er innkasset.

Soverommene:
Soverom 1 er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og har vindu med utsyn mot øst. Soverommet er beliggende i enden av gangen, nærmest badet. Det er 1-stavs lys laminat på gulv, tapet på kontrastvegg, forøvrig malte vegger og himling.

Soverom 2 er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og har vindu med utsyn mot øst. Det er 1-stavs lys laminat på gulv, malte vegger og himling.

Boder og felles vaskerom i underetasjen. Felles treningsrom i naboblokken.

Gulv: Laminat, flis på gulv på bad.
Vegger: Tapet, malt tapet og MDF. 1 kjøkkenvegg med flismønster.
Himlinger: Malt betong.

Det gjøres oppmerksom på at det er 3 punkter i tilstandsrapporten som har fått TG2 (tilstandsgrad 2), dette er i hovedsak vurdert ut i fra elde og slitasje. For ytterligere informasjon om om leilighetens tilstand, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Oppvarming med felles vannbåren sentralvarme og radiatorer.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i felles parkeringsanlegg med søknad etter ansinitet. Det er også mulighet for å leie fast plass i kommunalt nærliggende parkeringsanlegg.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Tomt opparbeidet med hage, brosteinsvei, sitteplasser, lyspunkter og noe beplantning. Felles utekran.

Tilliggende fasiliteter

- Private kjellerboder.
- Felles sykkelbod og vaskerom i kjeller.
- Felles treningsrom i naboblokk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Omfattes av reguleringsplan for Vestbyen II med vestre torg fra 2011. Plan ID 068800. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedtatt i salgsoppgavens dokumentdel.

Diverse opplysninger

Borettslag: Torvg 103 Borettslag, Orgnr.: 950134143
Andelsnr.: 1740
Andel fellesgjeld: 257853, Andel fellesformue: 35121, Total gjeld: 24439733, Oppdatert pr: 01.01.2021
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, les nøye igjennom vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det kan påregnes trappevask, dugnadsplikt, og det kan være spesifikke regler om husdyrhold, fremleie/bruksoverlatelse og bruk av fellesarealer. informasjon fra forretningsfører er vedlagt i slagsoppgavens dokumentdel.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 650 000,- / Felleskostnader: 4 436,- pr. mnd
FK inkluderer kabel-TV/internett, avdr. renter og lån andel og lån balkong, felles drift, vedlikehold, forsikr. forretningsfører. A konto oppvarming kommer i tillegg kr. 412,- pr. mnd. med årlig avregning. Totale felleskostnader kr. 4848,- pr. mnd.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 03.05.2021
Formuesverdi : 624 728,-
Sekundær formuesverdi : 2 249 020,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6648349

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det foreligger ikke ferdigattest på blokken så stauts hos kommunen er Tatt i bruk 15.06.1961 29.01.1992.
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 1
 • Bruksnr: 60
 • Kommunenr: 3403
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 650 000,-
 • Totalpris: 2 907 853,-
 • Fellesgjeld: 257 853,-
 • Fellesutgifter: 4 436,-
 • Ligningsverdi: 624 728,-
 • Primærrom: 73 m2
 • Bruksareal: 81 m2
 • Bruttoareal: 89 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Fellesvaskeri
 • Bredbåndstilknytning

Morteruds gate 22 A 2317 Hamar Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 217719968

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.