Skip to content
Engerdalsveien 1679 2440 Engerdal Norge

Adresse

Engerdalsveien 1679
2440 Engerdal

Matrikkel

Gnr. 15 bnr. 3 i Engerdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 64 km. Fortsett rett frem på Trysilvegen og følg den ca. 59 km. Sving deretter til høyre inn på privat veg. Etter ca. 84 m får du eiendommen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger ca. 1 km unna Engerdal sentrum hvor man finner daglivarebutikken, og andre tjenster man skulle trenge.
Engerdal barnehage ligger ca. 1,5 km unna, og barne- og ungdomsskolen ligger ca. 9,3 km unna eiendommen. Engerdalen har også en flerbrukshall med egen klatrevegg, oppmerking for håndballbane, basketbane og tennis så her kan man få utfoldet seg fysisk. Svømmehallen er også oppe i sesong så her kan man bade og kose seg innendørs.
Engerdal kommune er viden kjent for ekte villmark og fantastiske naturopplevelser! Jakt, fiske, stivandring, fjellturer, skiturer og snøscooterkjøring er noen av de mange aktivitetene områdene i kommunen har å by på. I Engerdal kommune kan du fiske i hele 900 bekker, elver, tjern og sjøer på ett fiskekort! For fiske i Femundsmarka gjelder eget fiskekort. Femundsmarka er et helårseldorado for fiske!

Yndede turmål i området er bl.a. Tjønnoddvola, Båthusberget og Litlsjøberget. Andre flotte toppturer for den som liker lengre og heftigere turer er bl.a. Revlingkletten, Litl-Svuku, Elgåhogna og Store Svuku.
Det er flotte tur-, frilufts- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, uavhengig av om du liker å nyte naturen på snø eller på barmark. I tillegg er en ettertraktet måte å reise rundt i området på, å stige ombord i gamle og ærverdige MS Fæmund II.

MS Fæmund II er et 82 fot langt jernskip som har trafikkert på Femunden hvert år siden 1905. Båten går mellom Synnervika i nord og Elgå i sør. På denne ruten kjører båten innom Røa, Femundshytta, Haugen, Jonasvollen og Revlingen. Mange kombinerer denne reisen med turer i Femundsmarka. MS Fæmund II har plass til 100 passasjerer, og det er muligheter for smaksrik lokalmat ombord.
Nylig åpnet Lars Monsen Femund Lodge som hovedsaklig i sommerhalvåret kan tilby kafé, Lars Monsen Store (sportsbutikk), diverse fasiliteter for overnattingsgjester samt muligheter for å booke villmarkskurs, guidede turer eller opphold.

For den som liker alpinkjøring, ligger Sølen Alpinsenter ca. 22 km unna. Her finner man fire ulike nedfarter tilpasset hele familien, samt flere skiløyper. Kjører man ca. 75 km til Idre (via Valdalsfjellet) som ligger på svensk side, finner man bl.a. Idrefjäll. Her finnes det et større alpinanlegg, og i selve Idre sentrum er det butikker, serveringssteder, systembolag m.m.

Fra Elgå går den nyåpnede snøscootertraséen. Engerdal har fra før snøscootertraséer over store deler av kommunen, men siste tilskudd av løyper går fra Femundsenden, over Isteren, opp til Sømådalen og helt over til Elgå. Øvrige løypetraséer går fra Sølenstua i vest, rundt Gløtåsen og forbi Femundsvika i nord, til Sverige i øst og ned til Hylleråsen i sør forutsatt sikker is og åpen løype, i tillegg til den nyåpnede delen helt opp til Elgå.
Her har du virkelig muligheten til å nyte et spektakulert skue fra snøscootersetet!

For mer info om severdigheter, friluftslivsopplevelser, jakt- og fiskekort etc, ta kontakt med Destinasjon Femund Engerdal eller f.eks. Engerdal Fjellstyre, eller se f.eks. kommunens hjemmesider eller www.femundengerdal.no.

Type, eierform og byggeår

Landbrukseiendom Selveier, oppført i 1982

Bygninger og byggemåte

Antatt støpte banketter under kjellervegger og ringmurer. Ukjent vedr dreneringsforhold. Vannpumpe ved trappefot for å pumpe ut vann som til tider kommer inn i kjelleren. Murte lettklinkervegger i kjeller. Forøvrig isolerte bindingsverksvegger med utvendig beiset tømmermannspanel. Trevinduer fra byggeår med 2-lags isolerglass. Noen vinduer med lufteskodder, type Moelven. Inngangsdør i teak, sannsynligvis fra byggeår. Mønt tak med tretakstoler, bordtak og tekking av asfalttakshingel. Takrenner og nedløp av plast. Ett-løps elementpipe.

Eldre stabbur fundamentert på tørrstablet gråsteinsmur. Laftede tømmervegger i 1 ½ etasje- Mønet tak tekket med plater. Støpt gulv innvendig i 1. etasje, etasjeskiller over 1. etasje med tregulv. Inngangsdør i tre og vinduer med enkle glass.

Låve sannsynligvis fundamentert åpå tørrstablet gråsteinsmur, og/eller pilarer/steinpunkter. Laftede tømmervegger. Mønet tak med tekking av plater. Diverse lagerrom, garasjeplass og lignende i låven. Plassbygde labankporter og dører. Vinduer med enkle glass.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Enebolig
Kjeller: Bruksareal i kjeller på ca. 23 m². Adkomst via kjellerlem.
Inneholder: trapperom/gang. To boder og kryprom som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 86 kvm, Bra: 92 kvm, Brutto: 101 kvm, S-rom: 6 kvm
Inneholder: Vindfang, entre/gang/stue, kjøkken, liten gang, bad og 3 soverom. Bod som sekundærrom

Eldre stabbur
1.Etasje: Bra: 36 kvm, Brutto: 40 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: diverse lagerrom.

Låve
1.Etasje: Bra: 138 kvm, Brutto: 145 kvm, S-rom: 138 kvm
Innholder: Diverse lagerrom

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Harald Juliussen datert 21.04.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en næringseiendom beliggende i Engerdal.
Eiendommen med stue, kjøkken, tre soverom og baderom ligger litt utenfor sentrum av Engerdal. Her er det mye potensiale i en flott eiendom.

Stue & kjøkken
Stue med grønne plater på veggene, en kontrastvegg med hvitmalt panel og parkett på gulvet. Store vinduer kaster vårsolen inn. Stuen er romslig med plass til det man skulle ønske av møblement. Vedovn montert i stuen, denne gir godt med varme på kjølige dager.

Kjøkken med lyse plater på veggene og grønt belegg på gulvet. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter på over -og underskap. Åpen løsning for hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr. Kjøkken med plass til kjøkkenbord hvor man kan nyte frokosten.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, alle tre i 1. etasje. Hovedsoverommet med plater på veggene og belegg på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap. Det andre soverommet har hvite plater på veggene og belegg på gulvet. Her er det montert et enkelt garderobeskap, og en dobbeltseng. Det tredje soverommet har lyse plater på veggene og belegg på gulvet. Rommet er innredet med enkel køyeseng og garderobeskap.

Baderom
Baderommet med plater på veggene og grønt belegg på gulvet. Rommet er innredet med badekar med dusjarmatur på veggen, vegghengt servant, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin.

El-anlegg & vvs
3-fase el.inntak i kjellerbod i eget skap. Sikringsskap i gang/trapperom i kjeller med hovedbryter og 5 kurser med automatsikringer. Jordkabel fra bolig til låve/fjøs/tidligere driftsbygning.

Vannrør i kobber og avløpsrør i plast/pvc, sannsynligvis fra byggeår. Vannpumpe med trykktank i kjeller. Varmtvannsbereder fra 2002/2003 er montert i kjøkkenbenk ifølge eier.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med ved og strømfyring. El-ovner av ukjent alder.

Parkering

Parkering på gårdsplassen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 549 725 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomtetunet er opparbeidet med noe plen og beplantninger, øvrige med naturtomt.
Iflg. Nibio gårdskart:
Fulldyrka jord: 37,8 daa
Innmarksbeite: 0,9 daa
Produktiv skog: 470 daa
Annet markslag: 36,7 daa

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og privat vei. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i en LNF-område.

Konsesjon

Det må søkes om konsesjon for denne eiendommen

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstilatelse på eiendommen. Byggene er i fra en periode hvor mange byggetiltak ikke fikk utstedt ferdigattest.

Prisantydning

2 090 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 314 909,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 017 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon og slam.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 15
 • Bruksnr: 3
 • Kommunenr: 3425
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 090 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 017,-
 • Ligningsverdi: 314 909,-
 • Primærrom: 86 m2
 • Bruksareal: 92 m2
 • Bruttoareal: 101 m2
 • Tomteareal: 549725 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Gårdsbruk/Småbruk
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Engerdalsveien 1679 2440 Engerdal Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Åste Christine Gjermunds
Mobil: +47 941 78 482

Annen info

Finnkode: 217667815

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.