Skip to content
Brovollvegen 77 2345 Ådalsbruk Norge

Adresse

Brovollvegen 77
2345 Ådalsbruk

Matrikkel

Gnr. 232 bnr. 9 Fnr. 1 i Løten kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Løten sentrum kjør ut på Rokosjøvegen, kjør ca. 530 m før du svinger til høyre inn på Kjøstadvegen. Følg den ca. 2,1 km før du svinger til venstre inn på Kvennvegen, følg den ca. 1,3 km før du holder til venstre i y-krysset og kjører inn på Brovollvegen. Kjør ca. 720 m før du svinger til høyre inn på privat veg. Etter ca. 420 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et område med spredt boligbebyggelse.
Herfra er det ca. 1 km til Brovoll barnehage, og 2,6 km til Ådalsbruk barnehage og barneskole. Joker Klevbakken som blir din nye nærbutikk ligger ca. 2,7 km fra eiendommen.
Ådalsbruk kan friste med flotte turstier, fotballbane/klubb og museer.
Løten sentrum ligger ca. 5,5 km unna eiendommen med flere fasiliteter. Løten er en kommune i Hedmark fylke med ca. 8000 innbyggere. I Løten sentrum har du de fleste fasiliteter du trenger i hverdagen som dagligvareforretning, bensinstasjon, småbutikker, frisør etc. Det er også gode tilbud innen aktiviteter for alle og enhver. Et veletablert treningssenter, fotballbaner i sentrumsnærhet og løtenhallen for blant annet håndball interesserte. Området har gode kollektive tilbud som bussforbindelse, Oslo-Hamar-Elverum samt tog. Hamar har et ytterliggere større service tilbud med større kjente kjeder og butikker er det en liten kjøretur på ca. 20 minutter med bil.

Populære Rokosjøen har fine badeplasser i sommerhalvåret og sjøen er rik på fisk som abbor og gjedde. Her kan man nyte fine soldager og slappe av med et fiskekast eller to. Skidestinasjonen Budor ligger ikke langt unna og beriker seg av nydelige trikkeskinner for langrennsentusiaster, i milevis kan du kose deg i flotte utmarksområder. Skitrekket er spesialtilpasset for barn og ungdom, og spesielt snowboard og kjelke. Her er det også en fin akebakke med heisbånd opp igjen. Et veldig familievennlig område å ha kvalitetstid med familien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1912, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas å bestå av fast stabil masse. Grunnmur og ringmur av betong og sparestein. Drenering antas kun å være steinfylte grøfter. Overflatevann dreneres på terreng. Veggkonstruksjon av isolert bindingsverk med innvendige plater, liggende utvendig panel. Nye vinduer med 3 lags glass. Ny inngangsdør og terrassedør, alt fra 2015. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Takrenner og nedløp av metall. Opplyst fra eier om at modernisering av boligen, strøm og vvs ble utført i 2015, samt utvendig kledning og isolasjon.

Uthus med ringmur av stein. Uthuset er fundamentert på terreng med steiner. Jordgulv og tregulv. Vegger av plank. Saltak i tre med bølgeblikkplater på tak. Uisolert bindingsverk i en halvdel. Utvendig trepanel.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra: 68 kvm, Brutto: 77 kvm
Inneholder: bad, kjøkken, stue og gang

Loft: P-rom: 28 kvm, Bra: 28 kvm, Brutto: 31 kvm
Inneholder: 2 soverom, vaskerom og trapperom. Vaskerom med for lav takhøyde

Uthus
1.Etasje: Bra: 25 kvm, Brutto: 26 kvm, S-rom: 25 kvm
Inneholder: 2 boder

Grillkoie
1.Etasje: P-rom: 11 kvm, Bra: 11 kvm, Brutto: 11 kvm
Inneholder: Ett oppholdsrom for ca. 25 personer

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Øst datert 21.01.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en oppusset og moderne enebolig i flotte omgivelser på Ådalsbruk!
Boligen har stue, kjøkken, to soverom, bad og vaskerom fordelt på to plan, øverste planet med skråhimling.
Her blir man møtt av en koselig, lysmalt gang med laminat på gulvet. Videre kommer man til kjøkkenet, spisestuen og stuen, eller man kan gå inn på badet. Tar man trappen opp kommer man til to soverom og vaskerommet.

Stue & kjøkken
Lysgrå malte vegger, en kontrastvegg med tømmerpanel og lamainat på gulvet. Stuen er romslig med plass til sofakrok, tvbord og det man skulle ønske av møblement. Stuen har godt med vinduer som slipper vårsolen vakkert inn i stuen. Vedovn som er god å ha på kjølige dager er montert i stuen, med glassplate foran. Adkomst ut til terrasse og videre til terreng fra stuedelen. Dels åpen løsning til spisestuen hvor man kan samle venner og familie til hyggelige måltider.

Kjøkken med laminat på gulvet og lysmalt panel på veggene. Grå kjøkkeninnredning i laminert tre med profilerte fronter og benkeplater i tre. Intergrerte hvitevarer som steketopp, stekeovn, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass.

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge i 2. etasje.
Hovedsoverom med grå og hvitmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med god plass til det man skulle ønske av møbler. Plassbygde garderobeskap og adkomst til vaskerom.
Det andre soverommet med gråmalte vegger og lamiant på gulvet. Rommet har plassbygde garderobeskap, og plass til kommoder, seng og det man ellers skulle ønske.

Baderom & vaskerom
Baderom med flisimiterte våtromsplater på veggene og belegg på gulvet. Badet er innredet med heldekkende servant i hvitlaminert innredning, hvit høyskap, vegghengt toalett og dusjkabinett. Avtrekksvifte på badet. Opplyst av eier at badet fikk nye varmekabler i 2015.

Vaskerom med grått belegg på gulvet og lysmalte vegger. Vaskerommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

El-anlegg & vvs
Nytt sikringsskap med automatsikringer og nye ledninger i hele boligen.

Varmtvannsbereder på 200 liter plassert i kjeller. Nytt røropplegg. Vannpumpe, og ny lukket tank ute i 2018.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm -og vedfyring.

Parkering

Parkering i inntilbygget carport og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 000 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hovedsaklig flatt terreng, opparbeidet med plen. Stor terrasse bygget med impregnerete terrassebord.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei via privat stikkveg. Denne vegen har tre bestittere, vegavgift ca. 1000,- pr år. Privat vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et uregulert område. Ingen reguleringsplan for dette området. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanen.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen da dette ikke var påkrevd når boligen ble bygget.

Prisantydning

2 100 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 142 000,-
Markedsverdi : 2 100 000,-
Teknisk verdi : 2 142 000,-
Formuesverdi : 385 314,-
Sekundær formuesverdi : 1 387 131,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 437 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon og brann/feiing. Slamtømming vil tilkomme.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Eiendommen har i dag festet tomt, men vil bli solgt med eiet tomt da nåværende eier har startet prosessen med dette.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 232
 • Bruksnr: 9
 • leasehold_unit_number: 1
 • Kommunenr: 3412
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 100 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 437,-
 • Ligningsverdi: 385 314,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 96 m2
 • Bruttoareal: 108 m2
 • Tomteareal: 2000 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Brovollvegen 77 2345 Ådalsbruk Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 217424277

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.