Skip to content
Langholsvegen 957 2412 Sørskogbygda Norge

Adresse

Langholsvegen 957
2412 Sørskogbygda

Matrikkel

Gnr. 158 bnr. 219 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør ca. 3,2 km. Sving til høyre inn på Langholsvegen, kjør 7,3 km. Du vil da få eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærområdet beriker seg med store skogarealer. Her er turmulighetene ubegrenset enten du vil ferdes til fots, på sykkel eller med ski på beina i vinterhalvåret. Lissjøen ligger i Sørskogbygda, her er det mulig å bade samt å fiske. Bergesjøen ligger også i Hernes og har en fin og populær badeplass. Det er ca. 7 km til nærbutikk og barneskole i Sørskogbygda.

Det er ca. 13 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i ca. 13 km unna. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.
Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogmuseet for friluftsintresserte.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 8 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1948, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Enebolig med antatt støpte banketter under kjellervegger og ringmurer. Murte ringmurer og krypkjeller under tilbygg. Utvendig luke for adkomst og veggventil. Yttervegger i støpt betong, isolert på innside av pusset og malte treullsementplater. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Trevinduer med to lags isolerglass fra 2015 og trelags fra 1979. Mønet tak med sperrer, bordtak og isolert med sagflis. Taket er tekket med sementtakstein. Takrenner og nedløp til terreng. Stigetrinn på tak. Ett-løps teglsteinspipe.

Uthus fundamentert dels på pilarer og dels på støpt ringmur. Midtre del av uthus er eldre, men ombygget/isolert i 2013-15. Nordre og søndre del er tilbygget i 2016. Vegger av bindingsverk med utvendig panel. Pulttak av sperrer, tekket med korrugerte metallplater. Takrenner og nedløp til terreng på baksiden. Tre sidehengslede porter, en med gangdør. Uthuset inneholder isolert verksted og kontor. Elektriske varmekabler i gulvet på verksted og kontor. Tilbygde deler er uisolert og har grusgulv. Det er lagt inn strøm i uthuset.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 129 kvm

Kjeller: Bra: 35 kvm, Brutto: 40 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: trapperom, annet rom med sluk, bod

1.Etasje: P-rom: 82 kvm, Bra: 82 kvm, Brutto: 89 kvm
Inneholder: vindfang, kontor, kjøkken, stue, bad og to soverom

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Harald Juliussen AS datert 26.04.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi en eldre, oppusset enebolig med uthus i flotte omgivelser i Sørskogbygda!
Eneboligen med stue, kjøkken, to soverom, kontor og renovert baderom har stort potensial!

Stue & kjøkken
Lys, romslig stuie med malte plater på veggene og lamiant på gulvet. Her har man plass til sofakrok, godstoler og det man skulle ønske av møblement i stua. Adkomst fra stuen og ut til terrassen. Stort vindu i stuedelen gir godt med dagslys inn. Dels åpen løsning fra stuen og inn til kjøkkenet.

Kjøkken med mgulmalte vegger og laminat på gulvet. Kjøkkeninnredning med profilerte, malte fronter og laminerte benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenker med blå fliser. Åpen løsning for hvitevarer som stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaksin. Ventilator over kokeplass. Det er også plass til et kjøkkenbord for å nyte frokoster på kjøkkenet.

Soverom & kontor
Det er to soverom i boligen, begge rommene med panel på veggene og laminat på gulvet. Rommene er romslige med plass til det man skulle ønske av møblement.

Det er også et kontor i boligen med en grønnmalt kontrastvegg, resterende panel og laminat på gulvet. Rommet har et garderobeskap montert. Rommet kan brukes til soverom om ønskelig.


Baderom med ubehandlet panel og hvite fliser på veggene, svarte fliser i dusjsonen, samt svarte fliser på gulvet. Rommet er innredet med gulvmontert wc, vegghengt servant, dusjhjørne med dører og opplegg for vaskemaskin.

Vaskerom i kjeller innredet med 200 liters varmtvannsbereder fra 2006, sluk og trykktank fra 1991.

El-anlegg & vvs
Tre-faset el-inntak med 10 kurser med automatsikringer. 40 amp. inntakssikring. Nytt elektrisk opplegg og sikringsskap i 2013-15.

Vanninntak i pvc fra privat borebrønn. Kobber vannrør og pvc avløpsrør.
Privat avløps med septiktank og filtreringsgrøfter.

Oppvarming

Oppvarming med ved -og strømfyring. Elektriske varmekabler i gulv i entre og på bad. Elektriske panelovner og peis.

Parkering

Parkering i uthus og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 954 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet med plen og dels naturtomt. Eiendommen er dels inngjerdet og med port. Tomten er flat og med skog på flere kanter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei. Ikke tilkoblet offentlig vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et LNF-område med spredt boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel 2011-2022 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1972/672-1/15 - Erklæring/avtale datert 15.02.1972

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstilattelse på eiendommen.

Prisantydning

1 090 000,-

Takst / tilstandsrapport

Markedsverdi : 1 100 000,-
Formuesverdi : 436 791,-
Sekundær formuesverdi : 1 572 449,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 208 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, eiendomsskatt og slamtømming.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 158
 • Bruksnr: 219
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 090 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 208,-
 • Ligningsverdi: 436 791,-
 • Primærrom: 82 m2
 • Bruksareal: 117 m2
 • Bruttoareal: 129 m2
 • Tomteareal: 1954 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Langholsvegen 957 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 216912357

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.