Skip to content
Lars Gjøvikens Veg 74 2312 Ottestad Norge

Adresse

Lars Gjøvikens Veg 74
2312 Ottestad

Matrikkel

Gnr. 8 bnr. 38 snr. 20, leilighetsnr. 74 i Stange kommune

Beliggenhet, adkomst

Lys og moderne leilighet beliggende i et attraktivt barne- og familievennlig boområde i Sandvika i Ottestad. Det er kort gangavstand til en fin badeplass ved Mjøsstranda, og flere fine turområder like ved. Det er kort vei til barnehager, skoler og kjøpesenter, ca. 4 km til Hamar sentrum med alle byens fasiliteter og ca. 11 km til kommunesenteret Stange.

Leiligheten er beliggende i Sameiet Sandvikstun 2 i Sandvika i Stange kommune, ca. 4 km fra Hamar sentrum. Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse, og leilighetsbygg. For øvrig noe skog- og tilliggende jordbruksarealer til boligfeltet. Området anses som attraktivt og barnevennlig med blant annet gangavstand til Nordstad barnehage, Arstad barneskole, Steinerskolen og friarealer med lekeplass i området.

Kjør inn Sandvikavegen fra rundkjøringen ved Vika senteret i Bekkelaget. Kjør ca. 1 km og sving til venstre inn i Rudolf Steiners veg (rett før brua over jernbanen). Kjør ca. 0,6 km, ta til høyre til Nedre Tømte og kjør ca. 150 meter, sving inn på Rapslagervegen og ta til høyre inn på Lars Gjøvikens veg, ta så til venstre og kjør i mellom carportene og følg veien ca. 150 meter. leiligheten ligger på høyre side i 2. etasje. Se også kartskisse i Finn annonsen. Det vil bli satt opp Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisninger.

Velkommen på visning! Dette er en lys, arealeffektiv og moderne eierseksjons leilighet, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no, så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i et boligfelt med villa- og småhusbebyggelse og leilighetsbygg, i kort gangavstand fra Mjøsstranda, flere leke- og badeplasser med fine turområder. Vika-senteret i Bekkelaget er like ved med butikker og private tjenestetilbud. Ottestad legesenter og Åkershagan Tannklinikk, ligger like ved Vika senteret. Videre kan det nevnes:
- Ottestadstien
- Atlungstad golfbane med spisested, ca. 2 km gang- og sykkelavstand.
- Mjøscharter hurtigbåt og Skiblander går fra kai på Atlungstad.
- Fjetre gård med overnatting og serveringsted med landlig atmosfære.
- Flerbruks- og idrettsanlegg like ved.

Velforening, Sanvika Vel Ottestad: Vedlikeholder badeplasser, skøyteis og flere lekeplasser (http://www.sandvikavel.no/velanlegg.html)

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet (eierseksjon og sameie) i 2. etasje i vertikal- og horisontaldelt firemannsbolig. Leilighet tilknyttet Sameiet Sandvikstun 2 opplyst med tilsammen 54 boenheter.
Byggegrunnen antas bestående av løsmasser med blandet jordsortering og innslag med flisfjell. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer. Gulv 1.etasje med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning, antatt isolert med 200 mm mineralull. Innervegger i leiligheten antatt utført som isolerte lettvegger. Skillevegger mot naboleilighet antatt utført som bindingsverksvegger med brann- og lydkrav iht lover og forskrifter fra byggeåret. Vinduer med 3-lags isolerglass produsert 2012. Vannbord med metallbeslag. Innerdører med malt MDF. Malt ytterdør. Skyve-terrassedør med isolerglass. Ytterdør og dør til utvendig bod begge ble byttet ca i februar 2019, forøvrig dører fra byggeåret. Flat takkonstruksjon. Antatt utførelse med plassbygde sperrer. Takkonstruksjon luftet via spalter i raft. Himlinger sannsynlig isolert med mineralull. Membrantekking antatt med asfaltpapp. Bærende taktro antatt med OSB-plater. Gesimskasser med metallbeslag. Tekking opplyst fra byggeåret. Antatt innvendig nedløp. Nødoverløp etablert via gesimskasse mot nord. Delvis inntrukket terrasse, adkomst via stue. Gulv med impregnerte 28 mm terrassebord. Rekkverk og handløper med impregnert trelast. Utvendig trappeløp for adkomst til leiligheter i 2. etasje. Konstruksjoner utført med impregnert trelast. Deler av vanger og trinn med strekkmetall. Toppmontert metallpipe på peisovn i stue. Helbeslått pipe over tak. Sotuttak via ildsted. Brannsikring under ildsted med glassplate. Innkasset pipeløp tilknyttet leilighet i 1. etasje. Inspeksjonsluke på stue. Pipeinnkassing uten ventilasjon.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

2.Etasje: Gang/entré, bad, bod/teknisk rom, 3 soverom, stue, kjøkken, utebod ved inngang.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

- Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat plassert i innvendig bod.
- Sentralstøvsuger med uttak i gang.
- Utstyr for boligalarm montert - bare å lage seg et abonnement hos Verisure.
- Mulighet for å lade elbil på sameiets felles ladestasjoner.

Standard

Lys, moderne og romslig 4-roms selveierleilighet i 2.etasje med utvendig trappeadkomst. Flott terrasse mot vest med et fint utsyn til nærområdet og retning Mjøsa og Hamar med adkomst fra stuen. Stue, spisestuedel og kjøkken med åpen løsning. Himlingshøyde i entre og gang målt 2,3 meter. Nedforet himlingskasse lokalt på soverom, høyde ca 2,26 meter. Øvrige boligrom med himlingshøyder på ca 2,5 meter. Utebod ved trapperepos 2.etasje. Privat carport i felles carportanlegg.

Denne boligen er et godt sted å bo for liten og stor, i trivelige omgivelser, enten dere er i par eller en familie.

Stuen:
Stuen er lys og luftig og har en egen spisestuedel i åpen løsning mot kjøkkenet. De mange vindusflatene gir godt med naturlig lys og ved utgang til balkongen er det en rentbrennende peisovn som gir deilig varme på sene kvelder eller kjøligere dager. I stuen er det det god plass til et variert stuemøblement. Spisestuedelen er i mellom stuen og kjøkkenet. De lyse veggflatene gir en fin og god romfølelse. Det er parkett på gulv og malte plater med spotskinner i himling.

Kjøkkenet:
Flott kvalitets kjøkken fra HTH med laminerte skrog og fronter, laminerte benkeplater og nedfelt oppvaskkum i rustftritt stål med ettgreps kjøkkenarmatur. Veggflater over kjøkkenbenker med malte plater, overgang med mykfuge. Belysning og kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har ventilator tilknyttet balansert ventilasjonssystem. Integrerte hvitevarer fra Bosch med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er montert komfyrvakt over koketopp og lekkasjevakt med sensor på deler av hylleplate og under deler av kjøkkeninnredning. Over oppvaskbenk er det vindu med et trivelig utsyn mot fellesareal med sittegrupper, lekeapparater, plen og brosteinsbelagt gangfelt.

Badet:
Badet har lys baderomsinnredning fra HTH. Gulv og vegger med fliser. Installasjoner med servant på innredning, veggmontert WC og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk via himlingsventil tilknyttet balansert ventilasjonssystem. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Gulv med lokalt fall til sluk i dusjsone. Slukforlenger i PP-plast. Sisterneinnkassing med overløp til baderomsgulv. Fuktsensor montert ved døråpning.

Soverommene:
Hovedsoverommet er lyst og luftig med vindu mot nordvest i retning Mjøsa og Hamar. Det er solavskjerming med Plisségardiner. Hovedsoverommet har en dekorasjon med spiler / vertikale ribbebord som enkelt kan demonteres, og det god garderobeplass med 3 garderobeskap.

Soverom 2 er beliggende vegg-i-vegg med hovedsoverommet og har vindu mot øst med utsyn mot småhus- og villa bebyggelse. Soverommet har plass til seng og garderobeskap.

Soverom 3 har vindu mot øst med et fint utsyn med utsyn mot småhus- og villa bebyggelse. Her er det god plass til seng, skrivebord og garderobeskap.

Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte plater og fliser på bad. Overganger mellom vegger og himlinger uten listverk.
Himling: Malte plater.

Utebod ved trapperepos 2. etasje. Privat carport i felles carportanlegg.

Leiligheten har ingen vesentlige merknader i tilstandsrapporten og har rominndeling med stue, kjøkken, baderom, entre/gang og 3 soverom, samt innvendig og utvendig bod. Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Ildsted i stue med toppmontert metallpipe. Entre og baderom med elektrisk gulvvarme. Balansert ventilasjonssystem med gjenvinner. Innvendige flater og installasjoner hovedsakelig fra byggeåret. Utvendige fasader med normal slitasjegrad. Innvendige overflater og installasjoner med generelt liten bruksslitasje. Bereder tilkoblet veggstikk, forøvrig ingen påviste feil eller mangler av vesentlig betydning. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med balansert ventilasjon med varmegjenning, varme i gulv i entré og bad. forøvrig elektrisk oppvarming med strøm og vedfyring med peisovn i stue.

Parkering

Det er parkering i egen merket carport og det er muligheter for å lade elbil på sameiet sine ladestasjoner. Øvrig parkering på felles gjesteparkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 796 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt med pent opparbeidet plen, sittegrupper og lekeapparater. Fellesområdet har både brosteinsbelagte og asfalterte gangveier.

Tilliggende fasiliteter

Rett over Stangebrua finner du Vikingskipet idrettsstadion, Espern treningssenter og Hamar Stasjon med hyppige avganger med tog og buss, Åkersvika naturreservat og Hamar sentrum med alt byen har å by på.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligområde og omfattes av reguleringsbestemmelser for Nordre Tømte fra 2009. Planid 214. Området er i planen angitt som boligformål. For øvrig gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL STANGE 2005-2016" med dato for ikrafttredelse 18.01.2006. Revisjon av kommuneplanens arealdel 2019-2031 er under arbeid og forventes vedtatt ila 2020.

I kommuneplanen står det følgende om forhold til eldre planer:
"Kommuneplanens arealdel gjelder generelt foran eldre planer når ikke annet er bestemt. Eldre regulerings- og bebyggelsesplaner som er i overensstemmelse med kommuneplanens arealdel skal fortsatt gjelde, og legges til grunn for den detaljerte arealbruk. Kommunedelplaner, reguleringsplaner og bebyggelsesplaner som godkjennes etter at arealdelen i kommuneplanen er vedtatt, vil gjelde foran kommuneplanen".

Eiendommen er i gjeldende planer avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til reguleringsstatus. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ innvirkning for eneboligen og eiendommen. For ytterligere informasjon se kommunale opplysninger, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.10.2017

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Sandvikatun
Leilighetsnr.: 74
Andel fellesformue: 15330, Oppdatert pr: 31.12.2020
Forkjøpsrett: Nei
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 490 000,- / Fellesutgifter: 1 962,- pr. mnd
Kr. 591 pr måned for Kabel-Tv/internett.
Kr. 850,- pr måned felles vedlikehold bygninger, fellesområdet, bygningsforsikring og renovasjon.
Kr. 521,- pr måned for øvrig drift og vedlikehold.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 25.03.2021
Formuesverdi : 841 940,-
Sekundær formuesverdi : 3 030 982,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: 789629

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 665,73 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og eiendomsskatt.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i Sameiet Sandvikstun 2.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • apartment_number: 74
 • Gårdsnr: 8
 • Bruksnr: 38
 • section_number: 20
 • Kommunenr: 3413
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Fellesutgifter: 1 962,-
 • Kommunale avgifter: 11 666,-
 • Ligningsverdi: 841 940,-
 • Primærrom: 97 m2
 • Bruksareal: 100 m2
 • Bruttoareal: 108 m2
 • Tomteareal: 6796 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet

Lars Gjøvikens Veg 74 2312 Ottestad Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 216745032

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.