Skip to content
Grøndalsbakken 140B 2414 Elverum Norge

Adresse

Grøndalsbakken 140B
2414 Elverum
3. etasje

Matrikkel

Gnr. 30 bnr. 737, andelsnr. 56 i Grøndalsbakken borettslag med orgnr. 954228371 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum Kirke: følg storgata sørover ca. 730 meter, sving så til venstre inn på Grøndalsbakken og følg denne ca. 1,3 kilometer, sving så til venstre inn på Mastmovegen og ta første til venstre inn på parkeringsplassen etter ca 10 m og du er fremme, inngangen er den midterste i blokka (Oppgang B).

Nærområdet

Det er ca. 1,6 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøke to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.
Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.
Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger også i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Fundamenter og øvreige konstruksjoner under terreng av støpt betong. Bærekonstruksjoner og etasjeskillere av støpt betong. Yttervegger av støpt betong og trekonstruksjoner. Utvendige fasader av teglsteiner, fasadeplater og stående trepanel. Flat takkonstruksjon. Trevinduer og balkongdør med 3-lags isolerglass. Dør til leilighet i tre med kikkehull. Adkomst til leiligheten via trapp.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

3.Etasje: P-rom: 53 kvm, Bra: 79 kvm, Brutto: 85 kvm, S-rom: 26 kvm
Inneholder: Bad, entre, stue/kjøkken, soverom. Innglasset balkong og garderobe som sekundærrom.

Arealene er hentet ut i fra tilstandsrapport utført av Thomas Sirirud, datert 26.03.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Vi har her gleden av å presentere denne flotte 2-roms leiligheten med inglasset balkong beliggende i Grøndalsbakken Borettslag.
Leiligheten er modernisert, lys og har utsikt mot lekeplassen.

Stue & kjøkken
Lys og trivelig stue med vinduer som fint slipper dagslyset inn i rommet. Her har man plass til en romslig spisestue, samt sofa og stuebord. Dekorvegg med steinmønster i stua er en lekker interiørdetalj. Fra stuen er det utgang til stor innglasset balkong som fungerer som et ekstra rom i leiligheten og forlenger utesesongen. Her er det god plass til utemøbler med fin utsikt til uteområdet.

Fra stuen er det åpen løsning inn til kjøkkenet med innredning fra Sigdal som står i stil med resten av leiligheten. Kjøkkeninnredningen har profilierte fronter, samt glasskap med lys. Det er laminerte skrog, fronter og benkeplater med god arbeidsflate. Mellom benkeplate og overskap er det Kitchenboard i steinmønster. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp med tilhørende ventilator over, samt kjøleskap i rustfritt stål. Kjøkkenvifte med omluft.

Soverom & bod
Det er et soverom i leiligheten. Soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har god plass til en dobbeltseng og en kommode eller annet etter ønske.

Bod innredet som garderobe/kontor. Lysmalte vegger og laminat på gulvet.
Det er også en bod nede i kjelleren. Her er det god plass til å sette opp frittstående hyller eller bare stable alt. Boden låses med egen lås. Det er også et eget låsbart kjølerom i kjelleren, dette kan benyttes så lenge kjøleren fungerer.

Baderom
Baderom med hvite baderomsplater på veggene og grå fliser på gulvet. Badet er innredet med dobbelservant, høyskap, gulvmontert wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Ventil i vegg.

El-anlegg & vvs
Sikringsskap i felles gang utenfor leilighet. Sikringsskap med skru- og automatsikringer- I hovedsak skjult ledningsnett.
Vannrør i kobber og avløpsrør i plast.

Oppvarming

Oppvarming består av sentralfyr og strøm.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplasser. Borettslaget eier og leier ut 60 garasjer. Mulighet for leie av garasjeplass etter ansinitetsprinsippet. Borettslaget leier også ut motorvarmere.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 28 723 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Tomten ligger i flatt terreng og er opparbeidet med plen og prydbusker. Det er lekeplass, fotballbane og basketkurv. Svartholtet kan friste med flere km med turstier, og skiløyper på vinterstid.

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Leiligheten ligger i et område med blokk og boligbebyggelse. Reguleringsplan for Mastmoen øst/Søndre del, plan-id 3420 199306 og reguleringsplan for søndre Mastmoen plan-id 3420 43 og 3420 43-1 gjelder. Utover dette gjelder reguleringsbestemmelser fra Byplan 2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Grøndalsbakken borettslag, Orgnr.: 954228371
Andelsnr.: 56
Andel fellesgjeld: 205000, Andel fellesformue: 29010
Forkjøpsrett: Ja, utlyses fra OBOS
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Det må søkes styre om godkjenning til å ha hund/katt i borettslaget.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 400 000,- / Felleskostnader: 5 145,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker kommunale avgifter, TV/internett, forsikringer, drift og vedlikehold og diverse honorarer

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Thomas Sirirud
Formuesverdi : 423 466,-
Sekundær formuesverdi : 1 524 478,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er planer om montering av heis i alle oppganger. Dette vil påfalle en økning av felleskostnader på 306,- i måneden. Byggingen er ikke igangsatt da det ventes svar fra Husbanken.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 737
 • Kommunenr: 3420
 • resident_unit_number: H0302
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 400 000,-
 • Totalpris: 1 605 000,-
 • Fellesgjeld: 205 000,-
 • Fellesutgifter: 5 145,-
 • Ligningsverdi: 423 466,-
 • Primærrom: 53 m2
 • Bruksareal: 79 m2
 • Bruttoareal: 85 m2
 • Tomteareal: 28723 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste

Grøndalsbakken 140B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Bjørnar Aasen Skogheim

Annen info

Finnkode: 215072884

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.