Flaggspettvegen 6 A 2406 Elverum Norge

Adresse

Flaggspettvegen 6 A
2406 Elverum

Matrikkel

Gnr. 14 bnr. 319 snr. 5, leilighetsnr. 5 orgnr. 996658643 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten har en fin beliggenhet i et nyere og populært boligområde på Vestad i Elverum kommune. Til Elverum sentrum med alle servicetilbud og fasiliteter er det ca. 4 km. Nærmeste butikk er i gangavstand på ca. 2,5 km fra leiligheten og har dagligvarehandel. Vestad barneskole med 1-7 klasse ligger sentralt til og har delvis gang og sykkelsti. Det er forøvrig gode bussforbindelser til skolen fra nærområdet.

Fra Terningen Arena kjør inn på Rv3 mot Trondheim, kjør ca. 150 m. Kjør rett frem i rundkjøringen, andre avkjøring og fortsett på Rv3. Kjør ca. 850 m, sving til venstre inn på Mårvegen og følg veien ca. 900 m og kjør rett frem inn på Uglevegen. Kjør ca. 700 m og ta så til venstre inn på Djupmyrvegen og kjør ca 350 m. Kjør rundt boligbygget og ta til første til høyre inn på gjesteparkeringen ved enden av bygget.

Se også vedlagt kart i Finn annonsen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Like ved leiligheten går det flotte skispor i vinterhalvåret med lysløpye. Her kan du ta turen innover mot Djupmyrkoia eller helt opp til Budor og Hedmarksvidda. Området egner seg også meget godt til sykling i sommerhalvåret med sine mange stier i flott og oversiktlig furuskog. Elverum har et rikt utdanningstilbud med videregående- og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum Svømming, Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger. Det er kort vei til Terningen Arena med treningsstudio, idrettshall og Høgskolen Innlandet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2011

Bygninger og byggemåte

Leiligheten:

Opprinnelig byggegrunn av sanddominerte masser. Boligen er antatt fundamentert på støpte ringmurssåler og er oppført på isolert ringmurssystem med støpt plate på mark. Drenssystem med overvannshåndtering. Taknedløp ledes til drenskum med antatt lokal håndtering på tomten. Saltak av antatt prefabrikerte takstoler. Taktekking på boligen med betongtakstein. Vindskier, gesims og raft av treverk. Dekkbord/isbord uten beslag. Pipebeslag, pipe- og luftehatt av metall. Stigetrinn for tilkomst for feier. Takfotbeslag, renner og nedløp av metall. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Utført med vindsperre og luftet kledning. Utvendig kledning av trepanel. Innervegger av antatt isolerte trekonstruksjoner. Leilighetsskillevegger forutsettes utført med brann- og lydskillende egenskaper iht. byggeforskrift. Vinduer og balkongdør med 2-lags energiglass. Glassenes produksjonsår er 2011. Innvendig karm og utforing av treverk/mdf. Over- og underliggende vannbrett med og uten beslag. Vindusomramming med trebord. Massiv ytterdør med glassfelt. Formpressede innerdører. Terrasseplatting med tilkomst fra stue. Utført med trebjelkelag med opplegg på terreng. Spaltegulv av trykkimpregnerte terrassebord. Levegg/skillevegg av trekonstruksjoner mot nabo og fellesareale. Bygningen har for øvrig platting i forbindelse med inngangsparti. Utført med trebjelkelag med opplegg på terreng. Spaltegulv av impregnerte/beisede terrassebord. To-løps innvendig elementpipe fra 2. etasje, ett pipeløp tilknyttet denne leiligheten. Pusset og malte pipevanger. Heldekkende pipebeslag over tak. Sotluke i stue. Helbeslått over tak.

Utvendig sportsbod ca. 5kvm. Fundamentert på støpt plate på grunn. Oppført med uisolerte tak- og veggkonstruksjoner. Yttertak og kledning som på boligen.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

1.Etasje: Gang/entré, stue, kjøkken, bad, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom. Sportsbod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Innvendige Plisségardiner for solavskjerming
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Garderobeskap.

Standard

Leiligheten inngår i boligsameiet Flaggspettvegen 2-16 som består av i alt 16 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg på felles eiet tomt.

I denne lyse og moderne 3R selveierleiligheten beliggende i 1. etasje med trappeløs adkomst, finner du to romslige soverom med plass til dobbel- eller enkeltseng, garderobeløsning og andre ønskede møblement. Innvendig praktisk bod/teknisk rom til oppbevaring. Et moderne og pent baderom med god standard som inneholder toalett, dusj, innredning med servantskap, speil og overskap. Det er opplegg for vaskemaskin og trøketrommel. Leiligheten har også en egen parkeringsplass på felles parkerings anlegg med sportsbod i bakkant, som har god plass til oppbevaring. Leiligheten har en god og moderne standard og er godt vedlikehold.

Denne leiligheten er et godt sted å bo for store og små, med god standard i trivelige omgivelser og passer perfekt for moderne mennesker, enten alene, i par eller om dere er en liten familie. Her kan du flytte rett inn!

Velkommen på visning!

Stuen:
Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning, dette gjør rommet lyst og luftig og gir en god atmosfære. Stuen har plass til en koselig sofakrok med opplegg for tv og det er pipeløp, klargjort til å montere en peisovn. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys og har solavskjerming med innvendige Plisségardiner. Det er laminat på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse som har levegger mot nabo og fellesarealet. Her er det god plass til en hyggelig hagegruppe og en liten hageflekk å boltre seg på, eller du kan gå rett ut til den felles lekeplassen i sameiet. Hagen er delvis skjermet for innsyn med en hekk mot lekeplassen.

Kjøkkenet:
Pent kjøkken i en åpen løsning mot stuen med Norema kjøkkeninnredning, med under- og overskap med laminerte skrog og malte mdf fronter. Det er selvklebende fliser bak oppvaskkum, komfyrsone og laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål. Ett-greps kjøkkenkran. Lys og kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Hvitevarer med frittstående komfyr, integrert oppvaskmaskin. For øvrig avsatt plass for kjøl/frys. Ventilator over patetopp med antatt avkast over tak. For øvrig avtrekk på kjøkken via ventil tilkoblet balansert ventilasjon. Laminat på gulv. Smartpanel på vegger og hvite plater i himling. Kjøkkenet har også en trivelig spiseplass med god plass til spisemøblement. Komfyr følger med i handelen. Kjøl/frys følger ikke med i handelen.

Badet:
Lyst og moderne bad med keramiske fliser på gulv, vegger og plater i himling med innfelte downlights. Varmekabler i gulv med termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Laminert benkeplate med overliggende servant og ett-greps Mora armatur. Speil og lysaramtur med kontaktpunkt over servant. Dusjhjørne med skyvedører av glass og terskel mot gulv. Veggmontrert armatur og dusjgarnityr. Sluk i dusjsone. Vegghengt klosett med demping i klosettlokk. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel med overbygget benk. Ventilasjon i rommet med mekanisk avtrekk i himling tilkoblet balansert ventilasjonssystem. Tilluft via luftespalte under dørblad. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med i handelen.

Soverommene:
Soverom 1 er beliggende nærmest entreen og har vindu med utsyn mot felles grøntareal og lekeplass. Soverommet er i lyse farger med en kontrastmalt vegg har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det er Parkett på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling.

Soverom 2 er beliggende rett over gangen ved badet og har vindu med utsyn mot felles område til sameiet. Soverommet er i lyse farger og har plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Det er Parkett på gulv, smartpanel på vegg og hvite plater i himling.

El-anlegg/VVS:
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i bod. 230/400V anlegg med 40A hovedsikringer. Skjult ledningsnett. Eget ventilasjonsanlegg med ca. 85% varmegjenvinning er montert i leiligheten. Stoppekran, fordelerskap og varmtvannsbereder på ca. 200 liters kapasitet plassert på bod/teknisk rom.

Gulv: Innvendige gulvflater med fliser, laminat, parkett og belegg i bod.
Vegger: Innvendige veggflater med flis på bad, øvrig malt smartpanel.
Himling: Hvite plater i himling.

Oppvarming

Ventilasjonsanlegg med 85% varmegjennvinning er montert i leiligheten. Varme i gulv på bad og i gang/entré.

Parkering

Det er parkeringsplass nr. 8 på felles parkeringsområde med sportsbod med strøm i bakkant.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 185 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Det er en hagedel rett utenfor stuedøren og terrassen. Det er også et felles grøntareal med lekeapparater, gjesteparkering og felles parkeringsplasser. Felles eiet tomt i sameiet. Seksjoner i 1. etasje disponerer og vedlikeholder uteareal og hage som ligger i naturlig tilknytning til boligen. Tomt og hagedel er opparbeidet med plen og beplantning. For øvrig asfalterte områder mellom bebyggelsen.

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen/området omfattes av bebyggelsesplanen "Slåttmyrbakken B6" med planID 3420200210-2. Ikrafttredelsesdato 07.05.2008 Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og dagens bruk er i henhold til plan-/reguleringsstatus. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eierseksjonen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.09.2013.

Diverse opplysninger

Flaggspettvegen 2-16, Orgnr.: 996658643
Leilighetsnr.: 5
Medlemskontingent: 200
Forkjøpsrett: Nei

Ytterligere informasjon om vedtekter, husordensregler og årsregnskap, er vedlagt i informasjon fra sameiet, som er salgsoppgavens dokumentdel.
Forretningsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du legger inn bud, se informasjon fra sameiet vedrørende vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dette er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det kan være dugnadsplikt, konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer mv.

Prisantydning

2 350 000,- / Fellesutgifter: 1 800,- pr. mnd
Feleskostnader inkludere felles bygningsforsikring, vedlikehold, forretningsfører, medlemskap i velforening, alt-i-box fiber og brøyting.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 656 011,-
Sekundær formuesverdi : 2 361 641,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6606611

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 014 pr. år
Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt for 2021. Vann avg. vil variere etter forbruk.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i velforening (kr. 500,- pa inkl. i felleskostnadene), og OBOS (kr. 200,- pa).

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Vaskemaskin, tørketrommel og kjøl/frys følger ikke med i handelen. Gardinoppheng og løs benk over vaskemaskin/tørketrommel, kan følge med i handelen etter avtale med selger. Plisségardiner / persienner følger med i handelen. Knagger i gang/entré følger ikke med i handelen.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • apartment_number: 5
 • Gårdsnr: 14
 • Bruksnr: 319
 • section_number: 5
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 350 000,-
 • Fellesutgifter: 1 800,-
 • Kommunale avgifter: 16 014,-
 • Ligningsverdi: 656 011,-
 • Primærrom: 72 m2
 • Bruksareal: 76 m2
 • Bruttoareal: 83 m2
 • Tomteareal: 4185 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard
 • Lademulighet

Flaggspettvegen 6 A 2406 Elverum Norge

Visning

24.04.2021, 1200 - 1300.

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 213318007

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.