Solliaveien 859 2477 Sollia Norge

Adresse

Solliaveien 859
2477 Sollia

Matrikkel

Gnr. 46 bnr. 13 Fnr. 1 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Kjør Rv3 til Atna. Ta av mot vest og følg FV219 gjennom Atndalen mot Sollia. Etter ca. 29 km og ca. 150 m etter Solliaysteriet, på høyre side, går det en opp veien skiltet Sollia Fjellstyre.
Etter ca. 50 m ta til høyre og du vil komme frem til boligen.

Fra Ringebu og Folldal kjører man Fv27 til krysset ved Enden. Følger derfra FV219 til Sollia. Solliaveien 859 ligger på venstre side, stor gul bygning. På samme vei som skiltet til Sollia Fjellstyre.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et område med spredt boligbebyggelse, i naturskjønne omgivelser.
Sollia er et eldorado for deg som liker deg ute i naturen sommer som vinter. Flotte jakt, fiske og turmuligheter i alle kanter. Nærmest er Finnsjøfjellet med oppkjørte løyper om vinteren og fine turmuligheter på barmark. Venabygdsfjellet ligger ca. 23 km unna. Her er det et omfattende løypenett hvor en kan gå korte og lange turer i flott fjellandskap.

Nærmeste dagligvareforretning er Joker Atnbrua (ca.18 km). Coop Atna er ca. 30 km fra eiendommen. Til Ringebu er det 46 km og til Koppang som er kommunesenteret 50 km.
Ringebu har mange gode forretninger og noen få spisesteder. Annies Pølsemakeri er verdt å merke seg, her finnes det også eget bakeri.
Solliaysteriet med produksjon av lokal geitost ligger i nabolaget til eiendommen.
Atnasjø kafe, med utsikt mot Rondane, serverer lokale matretter.

I nærområdet til eiendommen omkranses du av et flott fjellandskap, nydelig utsikt og ikke minst gode solforhold. Like ved eiendommen er det fri natur og kort avstand til skiløyper om vinteren og tur- og sykkelstier på sommerstid. For jakt- og fiskeinteresserte er du nå i et eldorado. Atna Fiskeforening tilbyr felles fiskekort for omkring 50 vatn og tjern og ca. 150 km elv og bekker med ørret, røye og harr.
Sollia Fjellstyre administrerer jakt på statsallmenningen. Jaktkort kan også kjøpes på INATUR. Det er også muligheter for jakt i andre områder i nærheten.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1920

Bygninger og byggemåte

Grunnmur av sparesteinsmur, noe avskalling og sprekker i muren. Yttervegger av tømmer som det er lagt stående trekledning på utvendig. En del råteskader nederst på kledning og på vannbrett nederst på veggen. Eldre 2 rams vinduer i treramme. Eldre ytterport i tre. Saltak konstruksjon tekket med bølgeblikk. Eldre takrenner i stål. Eldre teglsteins piper.

Uthuset står på en grunnmur av sparestein mur med noe kjellerrom. Yttervegger i bindingsverk med stående trekledning. Saltak konstruksjon med plassbygde takstoler. Tekket med bølgeblikk.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 209 kvm, Bruksareal: 300 kvm, Bruttoareal: 349 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 54 kvm, Brutto: 75, S-rom: 54 kvm
Inneholder: boder, gang og vaskerom

1.Etasje: P-rom: 103 kvm, Bra: 123 kvm, Brutto: 137 kvm, S-rom: 20 kvm
Inneholder: gang og gang/trapp. felles bodrom og trappehull som sekundærrom.
Leilighet 1: bad, kjøkken, stue og soverom
Leilighet 2: bad, gang, soverom, stue med kjøkken

2.Etasje: P-rom: 106 kvm, Bra: 123 kvm, Brutto: 137 kvm, S-rom: 17 kvm
Inneholder: felles gang. Felles bod i gang som sekundærrom
Leilighet 3: bad, kjøkken og stue
Leilighet 4: bad, kjøkken, stue og soverom
Leilighet 5: gang, bad, stue, kjøkken, soverom

Uthus
1.Etasje: Bra: 63 kvm, Brutto: 70 kvm, S-rom: 63 kvm
Inneholder: 6 boder

Arealene er hentet ut fra eierskifterapport utført av Tom Bjarne Ulvmoen datert 11.03.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi en eiendom med fem leiligheter fordelt på to etasjer, beliggende i Sollia.
Alle fem leilighetene er nesten helt like. Leilighetene har trehvit og malt panel på veggene og belegg på gulvene, en leilighet med tregulv i stuen og på et soverom.

Noen leiligheter med åpen/dels åpen stue/kjøkkenløsning. Stuene er romslige med plass til det man skulle ønske av møblement. Enkle kjøkkeninnredninger med over- og underskap og åpen løsning for hvitevarer. Ett kjøkken med ventilator over kokeplass.

4 av 5 leiligheter har ett soverom, den siste leiligheten har ikke eget soverom. Soverommene er romslige med plass til dobbeltseng og enkelt møblement.

Baderommene med belegg på gulvene, unntatt ett som har lagt tregulv oppå belegget, og våtromstapet på veggene. Noen steder er det plater på veggene i dusjsoner. Badene er innredet med servant på vegg, gulvmontert wc og dusjarmatur på vegg. Ett baderom med dusjkabinett og et baderom med badekar.
Vaskerom i kjelleren med murgulv og vegger. Inntaket og fordelinga til alle leilighetene er på vaskerommet.

Oppvarming

Oppvarming av leilighetene med strøm og vedfyring i noen leiligheter.

Parkering

Parkering på oppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 941 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2056, Festeavgift: 867, Festeavgiften blir regulert hvert år etter prisindeks.

Tomt og hage

Flat tomt med noe helling mot sør. Hage opparbeidet med plen og naturtomt. Fantastisk flott utsikt og solrik. Gruset vei opp til boligen. En veranda ved inngangen på ca. 29 kvm.

Vei, vann og avløp

Adkomst på privat veg fra fylkesveg. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et LNF-område med spredt boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel 2003-2015 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1976/6155-3/16 - Festekontrakt datert 02.12.1976

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på at det er ombygget til 5 leiligheter datert 11. mars 1977 på eiendommen.

Prisantydning

680 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 732 900,-
Markedsverdi : 680 000,-
Teknisk verdi : 732 900,-
Formuesverdi : 91 839,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 881 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, slam og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 46
 • Bruksnr: 13
 • leasehold_unit_number: 1
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 680 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 881,-
 • Ligningsverdi: 91 839,-
 • Primærrom: 209 m2
 • Bruksareal: 300 m2
 • Bruttoareal: 349 m2
 • Tomteareal: 3941 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Solliaveien 859 2477 Sollia Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 212095497

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.