Hyttveien 51 2443 Drevsjø Norge

Adresse

Hyttveien 51
2443 Drevsjø

Matrikkel

Gnr. 165 bnr. 116 i Engerdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Drevsjø sentrum og krysset fv26/fv218, ta til høyre inn på fv218/Kopparleden, og følg vegen i ca 350 m.
Ta til høyre inn på Hyttveien, og følg vegen i ca 480 m. Eiendommen ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset's "til salgs"-plakat, og visningsskilt ved annonserte visninger.

Nærområdet

Velkommen til vakre Engerdal, Drevsjø og Hyttveien 51!

Denne eiendommen ligger åpent, solrikt og fint til ca 678 moh. Sentral beliggenhet i grenda Drevsjø, nord i Engerdal kommune. Drevsjø er et flott utgangspunkt for den som liker friluftsaktiviteter, uavhengig av årstid, eller om du liker å gå med ski på beina, vandre på barmark, sitte på snøscooteren eller gå toppturer.
Et yndet turmål i nærområdet er Vålåberget.
Flotte tur- og fritidsområder i umiddelbar nærhet sommer som vinter.

Engerdal kommune er viden kjent for ekte villmark og fantastiske naturopplevelser, og i denne kommunen kan du fiske i 900 bekker, elver, tjern og sjøer på et fiskekort! Jakt, fiske, stivandring, fjellturer, skiturer og snøscooterkjøring er noen av de mange aktivitetene områdene kommunen har å by på.

For den som liker alpinkjøring, ligger Sølen Alpinsenter ca 25 km fra eiendommen. Her finner man fire ulike nedfarter tilpasset hele familien, samt flere skiløyper.

På Drevsjø passerer også snøscootertraseén som går over store deler av kommunen. Traseén går fra Sølenstua i vest, rundt Gløtåsen og forbi Femundsvika i nord, til Sverige i øst og ned til Hylleråsen i sør forutsatt sikker is og åpen løype. I tillegg åpnet nylig nye traséer, og disse går fra Femundsenden, over Isteren, opp til Sømådalen og helt over til Elgå. Her har du muligheten til å nyte et spektakulert skue fra snøscootersetet!

For mer info om severdigheter, friluftslivsopplevelser, jakt- og fiskekort etc, ta kontakt med Destinasjon Femund Engerdal eller f.eks. Engerdal Fjellstyre, eller se f.eks. kommunens hjemmesider eller www.femundengerdal.no.

Nærmeste dagligvare er Gløtvold Handel, som ligger ca 980 m eiendommen. Her du finner bl.a. dagligvare, post i butikk, kafé og utsalg av sports-/friluftsutstyr.
Til Engerdal sentrum som er kommunesentrum er det ca 18 km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig selveier. Opprinnelig oppført i 1959, vesentlig ombygd i 1987.

Bygninger og byggemåte

Boligen er ihht tilstandsrapport opprinnelig oppført i to etasjer med kjeller i 1959, og ombygd til en etasje med den opprinnelig kjelleren i ca 1987. Krypkjeller under del mot nord. Boligen er oppført i bindingsverk kledd med utvendig malt tømmermannspanel, fundamentert på antatt støpte banketter under kjellervegger og ringmur. Støpte vegger i kjeller, vanligvis med innvendig pusset tresonitt-isolering over terreng. Ytterdør i teak med glassfelt, terrassedør i stue fra 2012 med 2-lags isolerglass og innerdører er malte finérdører.
Trevinduer med 2-lags isolerglass fra 1986 og 1987, stort stuevindu med 3-lags isolerglass fra 1987. Trevinduer med varevindu i kjeller - sannsynligvis fra 1959. Mønetak med tretakstoler og forenklet undertak, sannsynligvis tekket med metalltaksteinsplater. Renner og nedløp i plast - antatt til terreng. Veranda mot sør på ca 11 kvm, med adkomst fra stue.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen, og angir eventuelle byggtekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at:
TG2:Det er registrert fuktgjennomslag på kjellergulv, sannsynligvis pga kapillært oppsug fra grunnen. Fuktutslag i nedre deler av kjellervegger. Noe lavt rekkverk på veranda i forhold til gjeldende bestemmelser. Det er registrert noe horisontalt avvik på gulv - hovedsaklig i entré/gang i opprinnelig del. Renovering av bad må påregnes. Fuktutslag i kjøkkengulv - noe "mykt" underlag, i kjeller under det samme området er det råteskader med noe sopp - sannsynligvis tømmersopp. Kan tyde på en tidligere vannskade som ikke er helt utbedret.
TG3: Ukjente dreneringsforhold, dersom drenering eksisterer er denne sannsynligvis tett. Fukt-/råteskader på kjellervindu.

Takstmannen har i sin rapport, skrevet at: "Siden alder er et symptom for vurdering av tilstand og tilstandsgrader gis boligen tilstandsgrad 2 for originale og (skjulte) bygningsdeler der ikke tilstandsgrad er angitt på annen måte. Dette betyr ikke at det er oppdaget spesielle feil eller svikt i bygningsdelene, men at tilstanden er vurdert i forhold til alder og teoretisk (og generell) levetid."

Dobbelgarasje/uthus med hundegård antatt oppført i ca 1978, bestående av to garasjerom, bod og inntilbygd hundegård. Bygningen er oppført i bindingsverk kledd med utvendig malt panel, fundamentert på ringmur av lettklinkerblokker. Tak av sperrer, uten undertak - tekket med korrugerte stålplater. Renner og nedløp av plast. 2 stk. vippeporter, 5 stk vinduer og en gangdør.
Bygningen har generelle vedlikeholdsbehov. Noe manglende overliggere på ytterkledning. Nedfallen vindski og tak over hundegård.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Tilstandsrapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse dokumentene før bud inngis.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 184 kvm
Bruksareal, kjeller: 59 kvm.
Bruksareal, 1. etasje: 102 kvm.

Inneholder:
P-rom: Entré/gang, kjøkken, stue, to soverom, kontor/soverom, bad og vaskerom.
S-rom: Kjellernedgang, trapperom/gang kjeller, matbod, vaskekjeller/bryggerhus og bod.

Uthus/anneks:
Bruksareal/S-rom: 47 kvm.
Inneholder: To garasjerom og bod.
I tillegg en inntilbygd hundegård på ca 22 kvm.

Arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 09.02.2021 utført av Takstrådet v/Harald Juliussen.
Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, uavhengig av hva som er byggemeldt og godkjent av kommunen.
Kontor/soverom er i følge godkjente byggetegninger fra kommunen byggemeldt som bod.

Møblering / utstyr

Det fremgår av vedlagte "Liste over løsøre og tilbehør" gjeldende fra 1. januar 2020 hva som medfølger dersom annet ikke er nevnt.

Det gis ingen form for garanti på funksjon eller levetid på det som medfølger.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en trivelig bolig med stor tomt og fin beliggenhet sentralt på Drevsjø, nært alt hva Engerdals vakre natur har å by på uavhengig av om det er fiske, jakt, vandring, skiturer, toppturer eller scooterkjøring som frister.

Boligen består av en romslig entré, kjøkken, stue, to soverom, kontor/soverom, bad og vaskerom.

Entré
Romslig entré med god plass til omkledning og oppbevaring av tøy.

Stue
Pen og møbleringsvennlig stue med nyere overflatebehandling. Store vinduer mot vest gir godt med lysinnslipp. Nyere varmepumpe og utgang til romslig veranda.

Kjøkken
Kjøkken med godt med skap- og benkeplass, og god plass til spisegruppe. Plass til oppvaskmaskin. Ventilator. Adkomst fra gang og stue.

Bad & vaskerom
Bad og vaskerom vegg-i-vegg mellom kjøkken og entré. Badet er innredet med underskap med servant, veggmontert dusjgarnityr og frittstående toalett. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og vaskekum. Oppvarming med stråleovn.

Soverom
Boligen har to gode soverom innredet med klesskap, samt et kontor/soverom (opprinnelig byggemeldt som bod).

Eksempler på materialvalg:
Gulvoverflater av teppefliser, belegg og laminat.
Veggoverflater av malt panel, malte plater, malt miljøstrie, tapet, baderomsplater og glassfiberstrie.
Himling med overflater av malt panel, panel, lakkert panel og malte plater.

El-anlegg & Vvs
Sikringsskapet er plassert i gang i første etasje. En-faset el. inntak. 8 kurser med porselenssikringer, en automatsikring og hovedbryter.

Vann- og avløp via offentlig tilknytning. Vannmåler og stoppekran er plassert i kjeller. Eldre røropplegg i kjeller, støpejernssluk i kjeller. Forøvrig vann- og avløpsrør i henholdsvis kobber og PVC/plast.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe på stue. Kombinert ved/parafinovn i stue. Stråleovn på bad og på vaskerom. Forøvrig noe panelovner.

Parkering

God plass til parkering på tunet eller i dobbelgarasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 276,9 kvm i følge kommunen. Eierform: Eiet tomt.

Arealet er beregnet, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat veg.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Skrivegårdsjordet, med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet 12.04.1988.

Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål, må det ved ervervelse undertegnes og sendes inn en egenerklæring om konsesjonsfrihet til kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Eiendommen selges fri for heftelser, med unntak av:
Dagboknummer 949, tinglyst 30.03.2000: Jordskifte.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Kontakt megler for mer informasjon eller kopi av dokumenter.

Ferdigattest

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, men det finnes godkjente byggetegninger av boligen datert 02.03.1957 og 02.04.1987, og av garasje/uthus datert 07.06.1977.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak som er søkt om før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Prisantydning

920 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 208 335,-
Sekundær formuesverdi : 750 004,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2020 var kr 12 167,-. Beløpet inkluderer vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Faste løpende kostnader:
Elektrisitet, ved, forsikringer, TV/internett, forbruk vann etc.
Disse utgiftene vil variere ut i fra hvilke abonnement og avtaler man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstrådet v/Harald Juliussen datert 09.02.2021.

Andre opplysninger

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring fra Help
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen.
Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 165
 • Bruksnr: 116
 • Kommunenr: 3425
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 920 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 167,-
 • Ligningsverdi: 208 335,-
 • Primærrom: 100 m2
 • Bruksareal: 161 m2
 • Bruttoareal: 184 m2
 • Tomteareal: 3276 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Offentlig vann/kloakk

Hyttveien 51 2443 Drevsjø Norge

Visning

24.02.2021, 1630 - 1730. Velkommen til visning!

Kontaktperson

Åste Christine Gjermunds
Mobil: +47 941 78 482

Annen info

Finnkode: 208296259

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.