Grindalsvegen 33A 2406 Elverum Norge

Adresse

Grindalsvegen 33A
2406 Elverum

Matrikkel

Gnr. 13 bnr. 905 snr. 1 orgnr. 975957810 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Hamarvegen, kjør over glombrua og ta til høyre i lyskrysset. Sving deretter til venstre inn på Jernbanegata, kjør ca. 100 m før du svinger til høyre inn på Grindalsvegen. Etter ca. 300 m sving til høyre inn på borettslagets felles parkeringsplass. Kjør mellom garasjene og parker på den bakerste parkeringen. Derfra er det bare å ta beina fatt bort til boligen som da ligger på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærbutikken som er Coop Ekstra ligger ca. 500 m fra eiendommen, samt skysstasjonen med tog og bussforbindelse ligger ca. 600 m fra eiendommen. Elverum sentrum ligger ca. 1 km unna eiendommen med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Campus Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ridning, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, gokart-senter, motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena, som ligger kun 30 km fra Elverum, er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving-range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1994

Bygninger og byggemåte

Byggegrop antas bestående av stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Ringmurer av betong. Utvendige murflater uten overflatebehandling. Ytterveggkonstruksjoner i betong utvendig kledd med fasadeplater og liggende kledningsbord. Skillevegger mot naboleiligheter antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Liggende kledningsbord med noe malingoppsprekking, malingsavflassing, svertesopp og lokal slitasje. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Taket er tekket med betongtakstein. Undertak antatt med trefiberplater. Renner og nedløp av metall. Innvendig 2-løps elementpipe hvorav ett pipeløp er tilknyttet leiligheten.

Sportsbod med utvendig adkomst ved inngangsparti. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende klending, innvendige vegger med åpent bindingsverk. Enkel malt tredør, og tregulv. Boden har innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

1.Etasje: P-rom: 77 kvm, Bra: 89 kvm, Brutto: 96 kvm, S-rom: 12 kvm
Inneholder: stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, entre og 3 soverom. Bod og innglasset terrasse som sekundærrom. Utvendig bod med gulvareal på ca. 5 m²

Arealene er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum datert 09.02.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss ta turen over til Vestad og presentere en fireroms leilighet med sentral beliggenhet. Kort vei til nærbutikken, sentrum og Glomma.
Leiligheten med åpen stue/kjøkkenløsning, 3 soverom og baderom ligger i 1. etasje i Saga Botun.

Stue & kjøkken
Lysmalt kjøkken med parkett på gulvet. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Frontene med kjøkkenfornyer fra ca. 2010. Veggflater over kjøkkenbenker med farget fliser, noen med mønster og overgang med mykfuge. Nedfelt vaskekum i metall. Opplegg for oppvaskmaskin, og plass til frittstående hvitevarer. Ventilator over komfyr tilknyttet mekanisk sentralavtrekk. Lekkasjevakt og komfyrvakt er ikke montert på kjøkkenet.

Soverom
Det er tre soverom i boligen. Alle tre soverommene har lysmalte plater på veggene. To av soverommene har laminat på gulvet, mens det tredje har belegg.
Hovedsoverommet har montert garderobeskap. Et lite soverom med hylle montert på veggen.

Baderom
Baderom med lyst vinylbelegg på veggene og vinylbelegg med farge på gulvet. Badet er innredet med servant montert på vegg, gulvmontert wc, dusj med forheng og opplegg for vaskemaskin. Et enkelt skap montert på vegg. Badet blir varmet opp med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk, med tilluft via spalte under dørblad. Veggoverflater med flere hulldannelser etter tidligere innstallasjoner.

El-anlegg & vvs
En-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Anlegg med felles jordfeilvarsler. Sikringsskap plassert i entre hovedsaklig med automatsikringer, en kurs med jordfeilautomater. Sikringer i hovedsaklig fra byggeåret. Sikringgskap uten dekkskinner. AMS måler og kursoversikt montert i skap. Skjult og åpent ledningsnett, og ujordet stikkontakter i leiligheten.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Vannførende innstallasjoner med cu-rør. Åpne fordelerstokker plassert i kjøkkenbenk uten etablert avløp for evt lekkasjevann. Intert stoppekran plassert i kjøkkenbenk med tilfredstillende adkomst. Vannberederen er plassert i kjøkkeninnredning, ingen adkomst til dette. Brannslange etablert i underskap på kjøkkenet.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør med PP- og PVC fra byggeår. Kloakk antatt luftet over tak.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med ved- og strømfyring.

Parkering

Parkering på asfalterte fellesparkeringer og i garasje. Elbillader vil bli montert i garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 827 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Innglasset terrasse og terrasseplatting med adkomst fra kjøkken og terreng. Friareal i nærheten.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal. Tilkomblet kommunalt vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Leiligheten ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan for Dampsagtomta gjelder. Utover dette gjelder Byplan for Elverum kommune 2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2016/737517-2/200 - Borett datert 16.08.2016

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 07.11.1994 på leiligheten.

Prisantydning

2 080 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. mnd
Felleskostnadene dekker tv/bredbånd, snømåking av fellesområder og utvendig vedlikehold av eiendommene.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 550 987,-
Sekundær formuesverdi : 1 983 553,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 098 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiensomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Opplyst om at det vil bli montert fibernett i leilighetene og at de vil bli utvendig malt.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 905
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 080 000,-
 • Fellesutgifter: 2 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 098,-
 • Ligningsverdi: 550 987,-
 • Primærrom: 77 m2
 • Bruksareal: 89 m2
 • Bruttoareal: 96 m2
 • Tomteareal: 1827 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Grindalsvegen 33A 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 207869861

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.