Rudolf Raschs Veg 9 2414 Elverum Norge

Adresse

Rudolf Raschs Veg 9
2414 Elverum

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 1195 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Kremmertorget kjør ut på Solvegen, kjør ca. 680 m. Sving deretter til høyre inn på Rudolf Raschs veg, etter ca. 170 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Det er ca. 900 m til nærbutikken Kiwi Fjeldset. Det er også kort avstand til barnehager, skoler, turterreng, skiløyper og det man skulle trenge.

Elverum sentrum ligger ca. 1,5 km unna eiendommen med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1,5 km unna.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Campus Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ridning, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, gokart-senter, motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena, som ligger kun 30 km fra Elverum, er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving-range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Byggegrop antas bestående av stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer, utvendig forblendet med fibersementplate. Gulv med støpt plate på mark, antatt med fuktsperre og isolasjon mot grunne. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Takvann med utkast til terreng. Yttervegger i 1. etasje med lecablokker, utvendig med munkepuss og malebehandling. Yttervegger i 2. etasje i bindingsverk med liggende kledningsbord. Opplyst utvendig malearbeid utført i 2019. Vinduer med isolerglass med faste sprosser. Saltakkonstruksjon med prefabrikkerte taksperrer. Taket er tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps elementpipe.

Garasje og teknisk bod med utvendig adkomst. Gulv med betong. Yttervegger med lecablokker, utvendig pusset og malt. Vinduer med isolerglass. Laminerte boddører. Leddport i malt heltre, tilknyttet automatikk. Brannsikring i delevegg 1. etasje og himling mot 2. etasje utført med ubehandlet gipsplater.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 248 kvm

1.Etasje: P-rom: 117 kvm, Bra: 150 kvm, Brutto: 163 kvm, S-rom: 33 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, entre, gang og 2 soverom. Garasje og teknisk bod som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 82 kvm, Bra: 82 kvm, Brutto: 85 kvm
Inneholder: stue, baderom, gang og 2 soverom. Bod, gulvareal ca. 2m²

Arealene er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum datert 15.01.2021

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne, romslig og familievennlig enebolig i et veletablert boligområde.
Boligen har romslig, lys stue med åpen løsning mot kjøkken, fire soverom, to baderom og eget vaskerom.

Stue & kjøkken
Lysmalt, romslig stue med en kontrastvegg og åpen løsning mot kjøkkenet. Her har man plass til det man skulle ønske av møblement, både sofagruppe og spisestue. Peisovn montert i stuedelen, denne gir god følelse på kjølige vinterdager. Stor skyvedør ut mot terrasse/hage fra stuen.

Loftstue med lysmalte panelplater på veggene og laminat på gulvet. Loftstuen er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler.

Kjøkkeninnredning med malte fronter, laminerte skrog og benkeplate. Kjøkkenet fra byggeår, men malebehandling av nyere dato. Deler av overskap i malt heltre. MDF-plater over kjøkkenbenker, overgang med mykfuge. Veggfelt over koketopp med metallplate. Oppvaskkum i metall. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøleskap i skapnisje. Ventilator i metallhette, avkast til friluft. Opplyst at kjøkkenet er av typen Aubo.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, to i 1. etasje og to soverom i 2. etasje.
Hovedsoverommet i 1. etasje med lysmalte panelplater på veggene og laminat på gulvet. Rommet er romslig med god plass til det man skulle ønske av møbler på et soverom. Det andre soverommet i 1. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har masse garderobeskap etablert.
Hovedsoverommet i 2. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med god plass til seng, skrivepult og en sofakrok. Det andre soverommet har lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet har skråhimling og passer fint som barnerom, eller gjesterom.

Baderom & vaskerom
Baderom i 1. etasje med mørke fliser på veggene og grå fliser på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning med skuffer, vegghengt wc, boblebadekar og dusjnisje med glassbyggerstein. Vannbåren gulvvarme. Ventilasjon via himlingsventil tilknyttet sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dørblad.

Baderom i 2. etasje med hvite fliser på gulvet, vegger med sokkelflis og gråspraglete laminerte plater. Badet er innredet med servant i innredning, vegghengt wc og dusjnisje med skyvedør. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Ventilasjon via veggventil tilkoblet sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dørblad.

Vaskerom med flislagt gulv, sokkelflis og vinyltapet på veggene. Benkeplate i heltre. Vegghengt vaskekum i metall. Opplegg for vaskemaskin, åpent avløp fra vaskemaskin til gulvsluk. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Ventilasjon via himlingsventil tilknyttet sentralavtrekk, tilluft under dørblad.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 56A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater. Sikringsskap plassert på vaskerom. Hovedsakelig skjult anlegg. Installasjoner hovedsakelig fra byggeår.

Tilkoblet kommunalt vannverk. Stoppekran på teknisk bod, anlegg uten vannmåler. Inntaksledning med PE-plast. Vannfordeling med rør-i-rørsystem, åpne fordelerstokker plassert åpent i teknisk bod, gulv med sluk. Montert frostsikker utekran. Dobbeltmantlet bereder driftet med varmepumpe og el-koble.
Tilkoblet kommunalt avløpssystem, synlige avløpsrør med PP-plast. Kloakk antatt luftet over tak.
Væske/væske varmepumpe, aggregat opplyst fra 2012, kollektor tilknyttet borehull. Vannbåren varmefordeling i gulvstøp ved 1. etasje og baderom i 2. etasje.

Oppvarming

Boligens oppvarming med væske/væske varmepumpe tilknyttet borehull. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje og baderom 2. etasje. Øvrige rom med panelovner. Peisovn i stue 1. etasje.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 791 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, etablert med hage med plen og diverse beplatning. Tomtegrensen opparbeidet med hekk. Overbygget inngangsparti. Åpen terrasseplatting med adkomst fra stue og terreng.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen via privat veg. Boligen er tilkoblet kommunalt vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan for Grønnmyra plan nr. 4/2005 gjelder. Utover denne gjelder Byplan 2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 18.06.2007

Prisantydning

5 300 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 321 613,-
Sekundær formuesverdi : 4 757 805,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 22 963 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1195
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 5 300 000,-
 • Kommunale avgifter: 22 963,-
 • Ligningsverdi: 1 321 613,-
 • Primærrom: 199 m2
 • Bruksareal: 232 m2
 • Bruttoareal: 248 m2
 • Tomteareal: 791 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Rudolf Raschs Veg 9 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Kontaktperson

Bjørnar Aasen Skogheim

Annen info

Finnkode: 207109941

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.