Mobekkvegen 12 2233 Vestmarka Norge

Adresse

Mobekkvegen 12
2233 Vestmarka

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 117 i Eidskog kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen er beliggende på Vestmarka i Eidskog kommune som har god servicestandard. Det er gode kollektivtransport forbindelser til både Oslo og Gardermoen. Eidskog er grensekommune til Sverige.

Nærområdet

Eiendommen er beliggende på Vestmarka i landlige, usjenerte og fine omgivelser med gode solforhold med gangavstand til Brustadvika og Harstadsjøen. Her er det gode tur-, bade-, fiske- og jaktmuligheter i nærområdet. Eneboligen grenser til naturterreng, og anses som et rolig og barnevennlig område med kort veg til Vestmarka Montesorri skole og barnehage.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1971, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Eneboligen:
Antatt fundamentert med støpte søyler til fast byggegrunn, betongpilarer tilknyttet veranda. Grunnmur av murt leca med utvendig pusset/malt overflate. Yttervegger over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk med utvendig vindsperre og trekledning. Etasjeskillere av trebjelkelag. Saltakskonstruksjon tekket med ståltakpanner. Renner og nedløp av plastbelegg/lakkert stål, nedløp til terreng. Romhøyde 1. Etasje: 2,41-2,43m. Kjeller: 1,98-2,04m.


Dobbel garasje med uthus:
Frittstående garasje/uthus på 50m2 fra ca. 1979. Fundamentering av støpt plate på mark. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående, liggende panel i gavl. Vinduer Med enkle glass. Malte dører og vippeport i tre. Saltak takkonstruksjon i tre med plassbygde takstoler, forenklet undertak og taktekking av korrigerte lakkerte metallplater. Renner og nedløp i plastbelagt/lakkert stål. Innlagt strøm m/ lys stikk. Deler av garasjen/uthuset er isolert og innredet.

Garase/verksted:
Frittstående garase/verksted på 54m2 fra ca. 1990. Fundamentert på leca ringmur. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående, liggende panel i gavl. Vinduer i ulike varianter. Enkle panelerte dører og tofløyede sidehengslet port. Saltak takkonstruksjon i tre med plassbygde takstoler, forenklet undertak og taktekking av korrigerte lakkerte metallplater. Renner og nedløp i plastbelagt/lakkert stål. Innlagt strøm m/ lys stikk og 3-fas uttak.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 198 kvm

1.Etasje: Gang, entré, trappegang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom.
Kjelleretasje: Trappegang, gang, bad/vaskerom, soverom, kjellerrom, bod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Luft-til-luft varmepumpe.
Privat avløpsanlegg.
Renseanlegg tilknyttet vann fra brønn.
Parabol

Standard

Innholdsrik og romslig enebolig fint beliggende på en romslig, pent beplantet tomt med en flott utsikt til Brustadvika, Harstadsjøen og nærområdet. Eiendommen har også en dobbel garasje med uthus og en stor uisolert garasje som har flere bruksmuligheter.

Boligen er blitt oppgradert, renovert og pusset opp siden byggeår og endringer etter byggeår i følge eier:
2020: Malt tak i gang og kjøkken 1 etasje.
2018: Malt vegger i gang 1. Etasje. Nytt privat avløpsanlegg. Montert renseanlegg tilknyttet privat vann fra brønn.
2017: Renovering av toalettrom/vaskerom 1. Etasje.
2016/2017: Malt tak og vegger, samt fjernet vegg til vegg teppe på soverom og oppholdsrom kjeller.

Stuen:
Stuen er lys, romslig og trivelig med utgang til en flott overbygget veranda med en flott utsikt til Harstadsjøen og nærområdet forøvrig. Det er store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Stuen er romslig og har god plass til stuemøblement og en spisestuedel.

Kjøkkenet:
Lys og moderne kjøkkeninnredning fra 2006/2007 med profilerte fronter, over- og underskap. Laminert benkeplate med nedfelt kum av kompositt, to kummer og avrenningsfelt med 1-greps blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin. Flislagt benkerygg, mykfug etablert. Frittstående kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator med mekanisk vifte, avtrekk ført opp og endrer på loft. Kjøkkenet har inngang fra gangen ved siden av stuen, og har spiseplass og vindu med et fint utsyn til nærområdet.

Badene:
Toalettrom/vaskerom i 1. etasje ble renovert i 2017 med blant annet baderomsinnredning med slette fronter, heldekkende servantplate med 1-greps blandebatteri og speil med inntegrert lys. Gulvmontert toalett. Opplegg og plass for vaskemaskin. Overflater bestående av malte himlingsplater, våtromsplater på vegg og vinyl på gulv.

Badet i kjelleretasjen ble pusset opp i 1990 med overflater og installasjoner. Det er beiset panel i tak, våtromsplater på vegg og fliser på gulv og vegg i dusjsone.

Soverommene:
Hovedsoverommet er lyst, trivelig og har praktiske garderobeskap bygd over sengen. Det er vindu med et fint utsyn mot Harstadsjøen og nærområdet.

Soverom 2 er beliggende rett over gangen til hovedsoverommet og har vindu med utsyn mot gårdsplass. Soverommet har plassbygd garderobe og det plass til seng og skrivebord.

Kjelleretasjen:
Kjellerommet ved trappegangen blir i dag brukt som et trivelig lekerom og har inngang til matbod, bod, bad i kjeller og soverom med tre vinduer og en Jøtulovn.

Gulv: Vinyl i toalettrom. Fliser på bad. Betonggulv i boder. Ubehandlet tregulv i oppholdsrom og soverom kjeller. Øvrige rom med vinyl, vegg til vegg teppe, laminatgulv og parkett.
Vegg: Våtromsplater i toalettrom. Våtromsplater og flis i bad. Pusset og malt mur i boder. Øvrige rom med malt panel, malt strie, malt tapet og malte trefiberplater.
Tak: Stubbloftshimling med bordkledning og ubehandlet panel i boder. Øvrige rom med malt panel og malte himlingsplater.

Det gjøres oppmerksom på noen punkter med tilstandsgrad 2 (TG2) og 3 (TG3) i Tilstandsrapport Eierskifte som er utført i hht. NS 3600 (Tek 10) standard. Det oppfordres til å lese rapporten både med hensyn til tilstand og anbefalte tiltak fra takstmannen for de gjeldende punktene. Tilstandsrapport Eierskifte er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Det er viktig å påpeke at bygningen anses å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.

Oppvarming

1 etasje: Lukket vedovn i stue. Panelovner i to soverom og bad. Luft til luft varmepumpe i entre/gang.
Kjelleretasje: Panelovn og lukket vedovn i ett soverom. Elektriske varmekabler på bad.

Parkering

Parkering på tomt, dobbel garasje med uthus (50 kvm.) og en romslig garasje/verksted (54 kvm.).

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 626 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har kort gangavstand til Brustadvika og en fin utsikt til Harstadsjøen. Tomten er bestående av enebolig over et plan med kjeller, frittstående garasje/uthus og garasje/verksted. Hageanlegg er opparbeidet med plen, busker, trær og diverse beplantning. Gruset innkjørsel og oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei til oppkjøring til eiendommen. Nytt privat avløpsanlegg (2018) og det er montert renseanlegg tilknyttet privat vann fra brønn. Privat avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Eiendommen er i kommunedelplan Vestmarka (2004) i et byggeområde for eksisterende boliger. Eiendommen ligger delvis (fra veg til husfasade) i gul sone i støyutsatt område for vegtrafikkstøy. Gul sone er en vurderingssone hvor kommunen bør vise varsomhet med å tillate etablering av nye boliger, og der det ved bygging kan stilles krav til avbøtende tiltak som gir tilfredsstillende støyforhold (skjerming, isolering etc.). Det finnes pr. i dag ingen planforslag eller reguleringer som berører eller har betydning for eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger opplysninger om ferdigattest datert 01.11.1971.

Prisantydning

1 750 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Espen Sletten
Takstdato : 19.11.2020
Formuesverdi : 231 497,-
Sekundær formuesverdi : 833 389,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

KLP
Polisenummer: 49974221

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport eierskifte.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Alternativt så kan du fylle ut budskjemaet bak i salgsoppgaven og sende dette via pc eller telefonen til eiendomsmegler. Det gjøres oppmerksom på at bud må ha akseptfrist tidligst kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lykke til!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 10
 • Bruksnr: 117
 • Kommunenr: 3416
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Ligningsverdi: 231 497,-
 • Primærrom: 139 m2
 • Bruksareal: 176 m2
 • Bruttoareal: 198 m2
 • Tomteareal: 2626 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Mobekkvegen 12 2233 Vestmarka Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 202706290

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.