Kongleveien 6 2480 Koppang Norge

Adresse

Kongleveien 6
2480 Koppang

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 779 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Når du kommer på Rv3 fra Rena sving til høyre inn mot Koppang, kjør 2,5 km. Kjøre rett frem inn på Storgata, kjør ca. 970 m før du kjører rett frem inn på Kjemsjøveien. Kjør ca. 300 m før du svinger til venstre inn på Kongleveien. Etter ca. 110 m får du tomannsboligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Koppang sentrum ligger ca. 500 m fra eiendommen med post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Tettstedet har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 50 kilometer fra Rena. Rørosbanen førte til stor aktivitet på tettstedet da reisende fra år 1877-1885, måtte gjøre et overnattingsbesøk her. Navnet Koppang er etter Kaupang som er et norsk plassnavn som i sin tid betydde handleplass. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av Juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag, arrangementet er derfor verdt et besøk.

Det er flott turterreng rundt om i nærområdet, til fots kan kulturstien fra Koppangsentrum til gamle sundstedet sør for Bakkengardene være en fin tur. En tur til Hammarkollen byr på praktfull utsikt over Glomma og Koppangsøyene. For sykkelentusiaster kan Moratråkkløypa på 46 km som går på grus og stier være en fin vår, sommer og høst aktivitet for hele familien. Denne turen er skiltet fra Storstua i Koppang sentrum. Vinterstid er det også oppkjørte skiløyper i nærområdet. Kjemsjøen byr på både bade- og fiskemuligheter i sommerhalvåret. Er du fiskeinteressert kan du kjøpe fiskekort på de lokale utsalgstedene som bensinstasjoner, campingplasser mm. Med dette fiskekortet kan du fiske fra Atna i nord til kommunegrensen Åmot i sør. Med nesten 90 kilometer med fiskeelv til disposisjon og flere arter som ørret, abbor, sik og harr blir fiskegleden stor. Man har lov til å fiske på en rekke tjern samt Glomma har man fiskekort.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1955, modernisert i 1966

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen er siltholdig morene. Grunnmur av betong, innvendig isolert med treullsementplater over terreng og pusset. Kjellergulv av pusset betong. Et tilbygg fra 1966 har ringmur av betong. Opprinnelig bygg har trebjelkelag med stubbloft av bord isolert med flis. Tilbygg antas å være mineralullisolert. Yttervegger i bindingsverk med utvendig malt lektepanel. Utvendig kledning har behov for vedlikehold, den er stedvis oppsprukket i nedkant. Mønet sperretak, bordtak tekket med betongtakstein. Teglpipe med luftekanal tilknyttet vedovn i spisestue.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 181 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

Kjeller: P-rom: 18 kvm, Bra: 38 kvm, Brutto: 52 kvm, S-rom: 20 kvm
Inneholder: trapperom og vaskerom. 2 boder og garasje som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 88 kvm, Bra: 102 kvm, Brutto: 113 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: vindfang, wc, entré, kjøkken, stue, soverom. 2 boder som sekundærrom.

2.Etasje: P-rom: 41 kvm, Bra: 41 kvm, Brutto: 46 kvm
Inneholder: trapperom, bad og 3 soverom.

Arealene er hentet fra verditakst utført av Elverum takstforretning Juliussen As datert 16.07.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Kongleveien 6, sentralt beliggende ved Koppang sentrum.
Tomannsboligen med fire soverom, romslig stue, kjøkken med spiseplass og baderom ligger i et veletablert boligområde.

Stue & kjøkken
Lysmalt, romslig stue med lyst vinylbelegg på gulvet. Tre vinduer på rekke gir godt med dagslys inn i stuen. Det er montert en vedovn i stuen, samt panelovner på et par av veggene, dette gir rommet varme.

Spisestuedel og kjøkken med ubehandlet panel på veggene og vinylbelegg på gulvet. Det er en vedovn i spisestuedelen.
Kjøkken med profilerte furufronter i over og underskap, samt laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum med to kummer. Ventilator over kokeplass, åpen løsning for hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, ett i 1. etasje og tre i 2. etasje. Soverommet i 1. etasje med panel på veggene og vinylbelegg på gulvet. Rommet har godt med vinduer og plassbygde garderobeskap. Panelovn på vegg. Soverom i 2. etasje med gul og grønnblå malte vegger og vinylbelegg på gulvet. Dobbelt plassbygd garderobeskap montert. Soverom nr to med turkismalte vegger og vinylbelegg på gulvet. Et plassbygd garderobeskap. Det tredje soverommet i 2. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Plassbygde garderobeskap. Rommet er romslig.

Bad & vaskerom
Toalettrom i 1. etasje med malte vegger og vinylbelegg på gulvet. Rommet er innredet med servant montert på vegg og gulvmontert wc.
Baderom i 2. etasje med vinyltapet og takessplater på veggene og vinylbelegg på gulvet. Badet er innredet med dusjkabinett, servant montert på vegg og gulvmontert wc.

El-anlegg & vvs
3-fase elektrisk hovedinntak med 40A hovedsikringer. Fordelingsskap med 8 automatsikrede kurser i trapperommet i 2. etasje og ett med 4 kurser i sportsboden i 1. etasje. Åpent elektrisk spredenett.

Det er i hovedsak benyttet kobber vannledningsrør. Avløpsrør i støpejern og PVC.

Oppvarming

Oppvarming i boligen med strøm- og vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 040 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sørvestvendt tomt i hellende terreng. Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker og trær. Tomten er inngjerdet med flettverksgjerde og stakitt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Kommunedelplan Koppang 2003 - 2015 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Prisantydning

590 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 300 000,-
Markedsverdi : 600 000,-
Teknisk verdi : 1 300 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 20 329 pr. år
De kommunale avgiftene vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 590 000,-
 • Kommunale avgifter: 20 329,-
 • Primærrom: 147 m2
 • Bruksareal: 181 m2
 • Bruttoareal: 211 m2
 • Tomteareal: 1040 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Kongleveien 6 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 198213448

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.