Prestegårdsveien 4 2450 Rena Norge

Adresse

Prestegårdsveien 4
2450 Rena

Matrikkel

Gnr. 9 bnr. 255 Fnr. 158 i Åmot kommune

Beliggenhet, adkomst

Når man kommer fra Elverum, svinger man av Rv3 mot Rena sentrum, men kjører til venstre ut på Fv215. Kjør deretter til høyre inn på Åsbygdsveien og følg den 706 m. Sving deretter til høyre inn på Skoleveien, og kjør 445 m. Sving til høyre venstre inn på Prestegårdsveien. Etter ca. 100 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning

Nærområdet

Her har man en bolig med kort avstand til alt, Åmot ungdomsskole ligger rett over vegen, Rena barneskole og barnehage ligger også i gangavstand til boligen. Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km med bil fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. Rena har også diverse idrettslag, så her er det en idrett for enhver smak. Idrettshaller, treningsanlegg, treningssentre har alle aktiviteter for alle aldre.
Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Sykkelbirken og Ultrabirken blir også arrangert hvert år med start på Rena. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965, modernisert i 2020

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av tykk morenmasser, stein, jord og steinmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpte betongpilarer tilknyttet veranda. Grunnmur utvendig med pusset og malt, innvendig pusset og malt. Grunnmur utvendig malt i 2020. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, liggende kledning i gavl. Kledning sist overflatebehandlet/malt i 2018. Toppsvingt vindu, fastkarmvindu og koblet vindu med isolerglass og 1+1 glass. Ytterdører med glassfelt. Saltak tekket med ståltakpanner, tekking fra 1998. Pulttak med korrugerte plastplater vinterhage fra 2016. Renner og nedløp av plastbelagt/lakkert stål. To-løps halvstein teglpipe, skorstein fra byggeår.

Garasje i sokkeletasje. Støpt betonggulv på grunn. Grunnmur av murte lettklinkerblokker og treverk. Oppforede gulv og på fôrede vegger i deler av kjeller. Ventilering via enkelte ventiler i yttervegger.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 212 kvm

Sokkeletasje: P-rom: 46 kvm, Bra: 90 kvm, Brutto: 102 kvm, S-rom: 44 kvm
Inneholder: vindfang, gang, to soverom og bad/vaskerom. Garasje og tre boder som sekunderrom.

1.Etasje: P-rom: 78 kvm, Bra: 103 kvm, Brutto: 110 kvm, S-rom: 25 kvm
Inneholder: vindfang, gang, bad, to soverom, kjøkken og stue. Vinterhage som sekundærrom

Arealene er hentet ut fra eierskifterapport utført av Espen Sletten datert 25.10.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger med. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Prestegårdsvegen 4 på Rena!
Boligen med lys, åpen stue/spisestue, lyst kjøkken, fire soverom og to baderom, ligger sentralt og fint til på et veletablert boligområde.

Stue & kjøkken
Lysmalt stue med lakkert tregulv. Stuen er romslig, store vinduer gir godt med lys inn. Åpen peisovn med hvitmalt mur i stue. Åpen løsning mot spisestue, og trappen ned. Adkomst fra stuen og ut til vinterhage.

Kjøkken med gråmalte vegger og flismønstrete laminat på gulvet. Hvit innredning med profilerte fronter på over- og underskap, og laminert benkeplate med rustfrie kummer. Åpen løsning for hvitevarer som komfyr, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Ventilator med mekanisk vifte, avtrekk ført i vegg mot fri. Kjøkkenet med plass til kjøkkenbord så familien kan spise sammen.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, to i sokkeletasjen og to i 1. etasje.
Ene soverommet i sokkeletasje med hvitmalte vegger, en gråmalt kontrastvegg og laminat på gulvet. Det andre soverommet i sokkel med hvitmalte vegger, en grå kontrastvegg og lakkert tregulv.
Et soverom i 1. med malte vegger og laminat på gulvet. Rommet har plassbygd garderobeskap. Det andre soverommet med blåmalte vegger, en kontrastvegg og laminat på gulvet. Dobbelt plassbygd garderobeskap fra byggeår. Alle rommene er romslige med plass til det man trenger på soverommet.

Bad & vaskerom
Bad/vaskerom i sokkel, med lysmalte murvegger og malt betonggulv. Badet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert wc, hvit/blå innredning med servant, vannbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Naturlig ventilering i vegg ført ut mot fri. Tilluft via spalte under dør og åpning/hull i vegg.

Baderom i hovedetasje med våtromsplater på veggene, fliser på vegg og flislagt gulv. Badet er innredet med servant i lys innredning, dusjhjørne med fast vegg og dusjforheng, og gulvmontert wc. Naturlig ventilering, avtrekk ført over tak mot fri. Tilluft via åpen dør. Oppvarming med stråleovn og elektrisk gulvvarme uten termostat.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 230V anlegg. Inntaksboks plassert i bod i kjeller. Inntakssikringer plassert i garasjedel, inntaksboks med skrusikringer. Sikringsskap plassert i gang i 1. etasje. Sikringsskap med elektrisk strømmåler, hovedbryter, skrusikringer og automatsikringer med jordfeilbryter. 7 utgående kurser i henhold til oversikt. Åpent elektrisk anlegg fra byggeår.

Vanninntak med PE-rør. Hovedstoppekran og vannmåler etablert i bad/vaskerom. Vannbereder med kapasitet på ca. 200 liter fra 2015 plassert på baderom/vaskerom. Vannrør av kobberør, plastbelagte kobberrør og rør-i-rørsystem.
Avløpsrør av åpne og skjulte rørføringer av plast, kobber og støpejern. Lufting ført opp over tak, lufting ikke isolert på loft.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Varmepumpe etabert i trapperom. Lukket vedovn og åpen peis i stue.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 135 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 1121, Årlig festeavgift forfaller normalt 1. april hvert år. Bortfester må samtykke til overføring av festerett.

Tomt og hage

Skrånet sørvendt tomt på 1135 m². Hage opparbeidet med plen , busker, trær, prydbusker og noe beplantning. Område foran inngangsparti sokkeletasje er belagt med betongheller. Veranda og vinterhage hvor man kan nyte solfylte- og regnfylte dager.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan for Nordre Kirkeberget gjelder, utover dette gjelder kommuneplanens arealdel 2016-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1963/4081-2/15 - Festekontrakt datert 20.12.1963

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 29. april 1966 på eiendommen.

Prisantydning

1 390 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 409 406,-
Sekundær formuesverdi : 1 364 685,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 20 821 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, kloakk, renovasjon, eiendomsskatt og feiieavgift.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 390 000,-
 • Kommunale avgifter: 20 821,-
 • Ligningsverdi: 409 406,-
 • Primærrom: 124 m2
 • Bruksareal: 193 m2
 • Bruttoareal: 212 m2
 • Tomteareal: 1135 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Prestegårdsveien 4 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 198017711

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.