Kristian Haugs veg 6 2270 Flisa Norge

Adresse

Kristian Haugs veg 6
2270 Flisa

Matrikkel

Gnr. 109 bnr. 246 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen i Flisa sentrum kjør sørover inn i Kaffegata, kjør ca. 650 m. Sving til venstre inn på Kristian Haugs veg, etter ca. 130 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Flisa ligger kun et par minutter unna eiendommen. Man har gangavstand til alt man skulle trenge. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.

Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.
Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde.

Det er ca. 45 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på terningen og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kafé. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas med jordmasser og høy sand-/siltsortering. Antatt fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Gulvkonstruksjon i kjeller med støpt plate på grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vinduer med varevinduer og koblede glass fra byggeåret. Taktekking med taksteinlignende metallplater. Tekking opplyst fra 2011. Montert takstige til pipeløp. Innvendig ett-løps elementpipe.

Frittstående dobbelgarasje antatt fra 1969. Gulv og sokkel med betong. Vegger med åpent bindingsverk, utvendig kledning med stående kledningsbord. 2 vippeporter i malt treverk. Saltak tekket med metallplater. Undertaksduk og primærtekking antatt fra 2011. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 249 kvm, Bruttoareal: 269 kvm

Kjeller: P-rom: 102 kvm, Bra: 121 kvm, Brutto: 131 kvm, S-rom: 19 kvm
Inneholder: kjellerstue, vaskerom/fyrrom, badstue, soverom og trapperom. Bod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 124 kvm, Bra: 128 kvm, Brutto: 138 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: stue, spisestue, kjøkken, baderom, gang, entre og 3 soverom. Bod som sekundærrom.

Garasje: Bra: 34 kvm, Brutto: 36 kvm, S-rom: 34 kvm
Inneholder: Garasje

Arealene er hentet ut fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 21.10.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert enebolig, beliggende på et veletablert boligområde på Flisa.
Eneboligen med romslig stue, kjøkken, fire soverom, kjellerstue og modernisert baderom.

Stue & kjøkken
Stue med grønnmalte vegger og parkett på gulvet. Stuen er romslig med åpen løsning til spisestuen. Åpen peisovn montert midt i stuedelen, her kan man fyre opp på kjølige høst- og vinterdager.
Kjellerstue/oppholdsrom med hvitmalte betongvegger og grått vegg til vegg teppe på gulvet. Her kan ungdommen/barna se film, spille spill osv i fred og ro. Treningsrom/oppholdsrom i kjeller med hvitmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet er pr dags dato brukt som treningsrom for ballett.

Kjøkken fra 2015 med malte fronter, laminerte skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med malte plater, metallplate på vegg ved induksjonstopp. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp med avkast ført via yttervegg. Ikke montert lekkasjevakt og komfyrvakt.

Soverom
Boligen har tre soverom. Hovedsoverommet med hvitmalte vegger og rutete belegg på gulvet. Montert doble garderobeskap på rommet. Et soverom med blåmalte vegger og rutete belegg på gulvet. Tredje soverommet med brunmalte vegger og rutete belegg på gulvet. Montert dobbelt garderobeskap.

Bad & vaskerom
Baderom opplyst renovert i 2015. Baderommet med belegg på gulvet og laminerte plater på veggene. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjhjørne med glassdører. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via spalte under dørblad.

Kombinert vaskerom/fyrrom i kjeller med malt betong på gulvet og vegger med malt pussbehandling, lettvegg mot badstue med malt panel. Veggflater i dusjnisje med malt pussbehandling, tapet mot lettvegg. Oppvarming via fyrkjele. Tilluftsventilering via grunnmur, avtrekk via brennkammer til sentralfyr. Rommet er innredet med dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Åpent avløpsrør fra vaskemaskin til gulvsluk.

Badstue med adkomst via vaskerom. Plassbygget badstue av eldre dato. Elektrisk badstueovn. Innredningen i badstuen av trevirke.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Inntak med overspenningsvern. Sikringsskap plassert i kjellerstue. Jordfeilautomater fra 2015. Åpent og skjult spredenett, installasjoner med blandet alder, hovedsakelig fra byggeåret. Elektriske varmekabler på baderom. Enkelte himlinger med downlights.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntaksledning med jern fra byggeåret. Stoppekran og vannmåler plassert i kjellerbod. Vannfordeling til 1. etasje med rør-i-rørsystem. Øvrig med cu-rør fra byggeåret. Åpne fordelere i kjellerbod. Fordelere og varerøravslutninger uten tilknytning til avløp/lekkasjevakt. Armaturer i 1. etasje fra 2015, installasjoner i kjeller av eldre dato. Utekran med stengefunksjon i kjeller. Bereder tilknytte sentralfyr.
Synlige avløpsrør med PVC og PP-plast. Bunnledninger antatt med jernsoil.

Sentralfyringsanlegg tilknyttet radiatorer, fyrkjele med mulighet for drift med olje, ved og strømfyring. Fyrkjele, rørinstallasjoner og radiatorer fra byggeåret. Oljebrenner fra 2005. Nedgravd oljetank, opplyst kapasitet på ca. 3000 liter. Oljefyringsanlegg med oljetank må oppgraderes til fyring med bioolje evt fjernes eller saneres hvis det ikke lenger skal være i bruk. Regler om forbud mot fyring med parafin og fossil fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning.

Oppvarming

Oppvarming med olje, strøm og vedfyring. Sentralfyringsanlegg med vannbåren varme til radiatorer. Baderom med elektrisk gulvvarme.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 323 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Etablert hageanlegg med plen og beplantning. Inntrukket inngangsparti med sammenhengende terrasse mot vest.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, og kommunalt vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et regulert område med boligbebyggelse. Områderegulering for Flisa øst, del 4 arealplan-ID 2015001 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1965/2267-2/14 - Bestemmelse om vann/kloakkledning datert 15.09.1965

Ferdigattest

Eldre bygninger uten midlertidig brukstillatelse og ferdigattest, våningshus er byggemeldt.

Prisantydning

3 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 3 660 000,-
Markedsverdi : 3 550 000,-
Teknisk verdi : 3 660 000,-
Formuesverdi : 373 447,-
Sekundær formuesverdi : 1 344 409,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 303 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder vann, kloakk, eiendomsskatt og renovasjon for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 303,-
 • Ligningsverdi: 373 447,-
 • Primærrom: 226 m2
 • Bruksareal: 249 m2
 • Bruttoareal: 269 m2
 • Tomteareal: 1323 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Kristian Haugs veg 6 2270 Flisa Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 197465860

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.