Rudsvegen 834 2436 Våler i Solør Norge

Adresse

Rudsvegen 834
2436 Våler i Solør

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 31 i Våler (Innlandet) kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Flisa, kjør 25,4 km før du svinger av til høyre inn på Damvegen. Kjør ca. 2 km før du svinge til høyre inn på Vestsidevegen. Kjør ca. 1,3 km og sving til vesntre inn på Rudsvegen. Etter ca. 1,3 km får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Fra eiendommen er det ca. 5 mimutter med bil til nærbutikken Joker på Braskreidfoss, ellers er det ca. 10 minutter til Våler sentrum som har alt av fasiliteter.
Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3900 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Hvert år arrangeres Vålerdagene, da er det liv i sentrum, tilbud i butikkene og tivoli. Nærmeste dagligvare ligger ca. 500 m fra eiendommen. Eiendommen ligger ca. 8 km fra Våler sentrum. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret. Gjerdrumsbakken (hoppbakke) ligger sørvest for Braskereidfoss på vestsiden av Glomma. Bakken har to hoppsatser.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1987

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av jordmasser med høy sand-/siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av Leca. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, liggende kledningsbord i gavler. Vinduer med isolerglass. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, tekking med shingel fra opprinnelig byggeår. Montert stigetrinn til pipeløp, uten feieplattform. Takflater uten snøfangere. Innvendig ett-løps elementpipe.

Uthus fundamentert på betongheller, gruset gulv samt stedlige masser. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Slagport øst, øvrige lysåpninger uten dører. Pulttak med metallplater. Uten renner og nedløp. Noe vedlikehold, påkostninger og lokale utbedringer må påregnes.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 164 kvm

1.Etasje: P-rom: 90 kvm, Bra: 92 kvm, Brutto: 100 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder:Stue, spisestue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang og vindfang. Bod som sekundærrom

2.Etasje: P-rom: 59 kvm, Bra: 59 kvm, Brutto: 64 kvm
Inneholder: 2 soverom, toalettrom og trappegang

Uthus
1.Etasje: Uten måleverdig areal, målt gulvareal ca. 28 m²

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 21.10.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Rudsvegen 834, i Våler kommune! Boligen med usjenert og landlig beliggenhet kan friste med romslig stue, kjøkken, 4 soverom, og alt fordelt på 2 etasjer.

Stue & kjøkken
Lysmalt og romslig stue med laminat på gulvet. Her er det plass til sofakrok, spisestue og det man ellers skulle ønske av møblement i stuen. Vedovn montert i stuen, her kan man fyre opp på kjølige kvelder. Adkomst ut til terrassen for katt og menneske.

Lysmalt kjøkken med bmørkt belegg på gulvet. Kjøkkeninnredning opplyst fra ca. 2012. Innredning med profilerte fronter, laminerte skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Veggflatene over kjøkkenbenker med plater og lyse fliser, noen med mønster. Ventilator over kokeplass med avkast til over tak. Opplegg for oppvaskmaskin. Lekkasjevakt er montert.

Soverom
Det er fire soverom i boligen, to i 1. etasje og to i 2. etasje. Et soverom i 1. etasje med blå og hvitmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler. Begge soverommene oppe i 2. etasje er romslige, med god plass til det man skulle ønske av møblement på soverommet. Et soverom med blå/turkismalte vegger og laminat på gulvet. Det andre soverommet med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Soverommet har adkomst ut til balkong.

Bad & vaskerom
Baderom i 1. etasje med lyse laminerte plater på veggene og mørkt belegg på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning, gulvmontert wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk med ventil i himling, tilluft via åpen dør. Oppvarming med panelovn.

Toalettrommet i 2. etasje med spraglete belegg på gulvet og laminerte plater på veggene. Toalettrommet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Oppvarming av rommet er med panelovn, ventilasjon er ikke etablert på rommet.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg antatt med 63A hovedsikringer. Sikringer hovedsaklig med automatsikringer, 2- kurser med jordfeilautomater.

Opplyst privat vann fra brønn plassert på egen eiendom. pumpe plassert i krypkjeller. Umerket stoppekran under kjøkkenbenk. Røropplegg fra opprinngelig byggeår, vannførende innstallsjoner med Cu-rør. Bereder på ca. 150 liter plassert i krypkjeller.
Synlige avløpsrør med PVC-plast. Vannførende installasjoner fra byggeår.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe plassert i stuen.

Parkering

Parkering i uthus og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 308 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Slakt skrående østvendt tomt opparbeidet med plen rundt boligen, øvrige med stedelig vegetasjon. Terrasse mot syd på ca. 20 kvm. Strekkmetalltrapp til inngangsparti.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst direkte fra kommunal veg. Boligen er tilkoblet privat vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et LNF-område.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

1 180 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 364 966,-
Sekundær formuesverdi : 1 313 876,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 140 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, septikrenovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 180 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 140,-
 • Ligningsverdi: 364 966,-
 • Primærrom: 149 m2
 • Bruksareal: 151 m2
 • Bruttoareal: 164 m2
 • Tomteareal: 1308 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Rudsvegen 834 2436 Våler i Solør Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 197445953

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.