Trostvegen 12 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Trostvegen 12
2280 Gjesåsen

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 430 i Åsnes kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa sving ut på Fv206/Kaptein Dreyersveg, kjør 4,5 km. Sving deretter til venstre inn på Trostvegen, etter ca. 190 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved felles visning.

Nærområdet

Kjellmyra som ligger ca. 500 m unna eiendommen har barnehager, skoler og nærbutikken Joker. Kjellmyra har idrettslag i ulike idretter, ski, fotball, bordtennis og orientering. Gjesåsen klatrepark ligger ca. 10 minutter unna med bil.
Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Flisa ligger kun 10 minutter unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde. Fra Sønsterud via Velta går snøscooter led til Sverige.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1977, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas med stedbundne jordmasser med høy sand og siltsortering . Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer oppført i Lecablokk. Innvendige og utvendige grunnmurer med malt pussbehandling. Antatt byggegrop uten etablert drenssystem. Ingen synlige utvendige fuktsikringer ved grunnmurer. Drenering fra byggeår. Det ble registrert noe løsnet puss, fuktmerker, malingsavflassing og saltutslag på innsiden av kjellervegger og på kjellergulv i flere rom. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Opplyst sist utvendig overflatebehandlet i 2018. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra opprinnelig byggeår, to vinduer mot nord påvist fra 2011. Saltakkonstruksjon tekket med shingel fra byggeåret. Renner og nedløp av metall. Nedløp ført til terreng. Innvendig ett-løps elementpipe.

Inntilbygget garasje med diverse boder, opplyst fra 1977. Gulv med støpt såle på mark, oppført Leca ringmur under yttervegger. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vippeport i malt treverk. Enkle malte tredører, vindu med enkle glass. Sperretakskonstruksjon tekket med shingel. Renner og nedløp i metall. Det er ikke innlagt strøm i garasjen.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

Kjeller: P-rom: 17 kvm, Bra: 92 kvm, Brutto: 104 kvm, S-rom: 75 kvm
Inneholder: Vaskerom og trappegang. Fyrrom og diverse boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 98 kvm, Bra: 98 kvm, Brutto: 107 kvm
Inneholder: Stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad, gang og entre.

Garasje: Bra: 39 kvm, Brutto: 42 kvm, S-rom: 39 kvm
Inneholder: Garasje og diverse boder

Arealene er hentet fra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum datert 28.10.2020.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Trostvegen 12 på Gjesåsen!
Enebolig med åpen stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom og flislagt baderom ligger i et veletablert boligområde.

Stue & kjøkken
Lys, romslig og åpen stue/spisestue med parkett på gulvet og lysmalte vegger. I stuen har man plass til det man skulle ønske av spisestuemøbler og sofakrok. På kjølige høstdager kan man fyre opp i vedovnen og kose seg med en god bok. Sommertid kan man traske ut på terrassen fra stuedelen, nyte en kopp kaffe eller bare løpe ut i hagen med barna.

Kjøkkenet med grått flismønstrete belegg på gulvet og lysmalte vegger. Kjøkkeninnredning med malte fronter og skrog, samt laminerte benkeplater. Stål benkebeslag med utslagsvask og oppvaskkum. Veggflater over kjøkkenbenker med hvite laminerte plater, overgang med metallist. Kjøkken med åpen løsning for hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass, avkast antatt ført over tak direkte til friluft.

Soverom
Det er tre soverom i boligen, alle i 1. etasje. Ett soverom med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Ett soverom med lysmalte vegger, en kontrastvegg og laminat på gulvet. Det tredje soverommet med hvitmalte vegger og grått belegg på gulvet. Dette rommet har et plassbygget skap. Alle rommene er romslig.

Baderom
Flislagt baderom med hvite fliser på gulvet og hvite og svarte på veggene. Badet er pusset opp i ca. 2014. Badet er innredet med dobbel servant i mørkt innredning, dusjkabinett og vegghengt wc. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via spalte under dørblad.

Vaskerom i kjeller med belegg og malt betong på gulvet og malt murverk på veggene. Vaskerommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og utslagskum i PVC-plast. Tilluft via åpen dør, ingen etablert avtrekk. Vaskerommet har ingen etablert varmekilde.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk, inntakssikringer antatt inne på kaldtloft. Sikringsskap i trappegang kjeller hovedsakelig med porselensikringer. 2 kurser med jordfeilautomater. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Måler og kursoversikt montert i skap. Hovedsakelig åpne el-installasjoner fra byggeår, ujordet anlegg. Dør ved sikringsskap med skjevheter og døren lot seg ikke lukke, funksjonen som lukker branncelle er ikke ivaretatt.

Vannforsyning fra kommunalt nett. Inntaksledning med PEL-rør. Stoppekran og vannmåler montert på vaskerom i kjeller. Innvendige røropplegg hovedsakelig med cu-rør, PEX-installasjoner tilknyttet baderom i 1. etasje. Cu-rør fra opprinnelig byggeår. Åpne fordelstokker i gang kjeller, rom uten sluk. Bereder på 200 liter av nyere dato plassert i kjellerbod/fyrrom. Montert utekran mot vest med innvendig stenge og tappefunksjon i kjellerbod.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør av PP-plast hovedsakelig fra byggeår. Lufting av kloakk ført over tak.

Fyringsanlegg med oljefyr/-brenner og nedgravd oljetank samt sentralvarmeanlegg. Anlegget er frakoblet og ikke lenger i bruk.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stuen. Baderom med elektrisk gulvvarme.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 269 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sydvestvendt svakt skrående tomt med etablerte flate partier. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Delvis inntrukket inngangsparti mot nord.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat adkomstvei, og kommunalt vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen antas å ligge i et område regulert til boligformål. Felles bestemmelser for reguleringsplaner i Kjellmyra område gjelder. Utover dette gjelder kommuneplanens arealdel 2019-2030.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 20.07.1979 på boligen.

Prisantydning

1 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 002 000,-
Markedsverdi : 1 950 000,-
Teknisk verdi : 2 002 000,-
Formuesverdi : 275 923,-
Sekundær formuesverdi : 993 321,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 000 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, vann, kloakk, eiendomsskatt og skorsteinsavgift for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 000,-
 • Ligningsverdi: 275 923,-
 • Primærrom: 115 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Bruttoareal: 211 m2
 • Tomteareal: 1269 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Trostvegen 12 2280 Gjesåsen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 197230190

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.