Innatilveien 14 2480 Koppang Norge

Adresse

Innatilveien 14
2480 Koppang

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 187 i Stor-Elvdal kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena, kjør ut på Rv3 nordover mot Koppang, kjør 38,8 km. Sving deretter til venstre inn på Innatilveien, kjør ca. 50 m før du igjen svinger til venstre. Etter ca. 130 m kommer man til boligen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærbutikken Arnesens Landhandleri ligger ca. 100 m fra eiendommen hvor man kan handle det man skulle trenge av mat. For ytterligere tilbud ligger Koppang sentrum ca. 19 km fra eiendommen med post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Tettstedet Koppang har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 50 kilometer fra Rena. Rørosbanen førte til stor aktivitet på tettstedet da reisende fra år 1877-1885, måtte gjøre et overnattingsbesøk her. Navnet Koppang er etter Kaupang som er et norsk plassnavn som i sin tid betydde handleplass. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag, arrangementet er derfor verdt et besøk.

Sohlbergplassen er et utsiktspunkt ved nasjonal turistveg Rondane. Anlegget ligger ved Atnsjøen, langs Fv27.

Er du fiskeinteressert kan du kjøpe fiskekort på de lokale utsalgstedene som bensinstasjoner, campingplasser mm. Med dette fiskekortet kan du fiske fra Atna i nord til kommunegrensen Åmot i sør. Med nesten 90 kilometer med fiskeelv til disposisjon og flere arter som ørret, abbor, sik og harr blir fiskegleden stor. Man har lov til å fiske på en rekke tjern samt Glomma, om man har fiskekort.

Det er flott turterreng i nærheten til eiendommen, til fots kan kulturstien fra Koppangsentrum til gamle sundstedet sør for Bakkengardene være en fin tur. En tur til Hammarkollen byr på praktfull utsikt over Glomma og Koppangsøyene. For sykkelentusiaster kan Moratråkkløypa på 46 km som går på grus og stier være en fin vår, sommer og høst aktivitet for hele familien. Denne turen er skiltet fra Storstua i Koppang sentrum. Vinterstid er det også oppkjørte skiløyper i nærområdet. Løypene går rundt Trønnesgammelsætra, og videre sørover til Tittelsjøen, og forbi Rundtjønna, Gardåtjønna, Naustertjønna og Øvsttjønna i sør-vest.

For de som liker lengre skiturer, kjøres sporene opp over snaufjellet, fordi Trytjønna og frem til Løvåsen. Derfra kan man gå videre til Storfjellseter eller Skjerdingen. Ytterlige turmål i nærheten er Fampenhøgdene og Raudfjellet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1954, modernisert i 1970

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av steinrik jord og fjell. Antatt fundamentert med støpte grunnmurer til fast grunn. Pilarpunkt under glassgang. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående og liggende kledningsbord. Vinduer med doble vinduer, innerdører med finerte dørblad. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps teglpipe med luftekanal.

Uthus 1 er fundamentert på Lecapunkter. Tregulv ved boder, jordgulv ved vedbod. Yttervegger med åpent bindingsverk og utvendig stående kledning. Saltak tekket med stålplater. Renner og nedløp på en side. Det er innlagt strøm i uthuset.

Uthus 2 er fundamentert på steinpunkter. Tregulv og jordgulv. Yttervegger med åpent bindingsverk og utvendig stående kledning. Pulttak tekket med bølgeblikk. Uten renner og nedløp. Dette uthuset har ikke innlagt strøm.

Garasjen er fundamentert på steinpunkter. Tregulv og jordgulv. Yttervegger med åpent bindingsverk og utvendig stående kledning. 2 slagporter. Pulttak tekket med bølgeblikk. Uten renner og nedløp. Garasjen har innlagt strøm.
Alle uthus/garasje har noe skjevheter og noe preg av slitasje/elde.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

Kjeller: Bra: 36 kvm, Brutto: 40 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: Diverse kjellerboder

1.Etasje: P-rom: 86 kvm, Bra: 86 kvm, Brutto: 93 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, toalett, 2 soverom, gang, glassgang og vindfang.

Uthus 1: Bra: 14 kvm, Brutto: 15 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: 2 boder og vedbod. Svalgang uten målbart areal.

Uthus 2: Bra: 12 kvm, Brutto: 13 kvm, S-rom: 12 kvm
Inneholder: Vedbod og bod. Areal utedo er ikke medtatt.

Garasje: Bra: 27 kvm, Brutto: 29 kvm, S-rom: 27 kvm
Inneholder: 2 garasjeløp

Arealene er hentet fra verditakst utført av Byggtakst Elverum datert 26.10.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Innatilveien 14 i Koppang!
Boligen med landlig beliggenhet består av stue, kjøkken, to soverom, baderom og toalettrom.

Stue & kjøkken
Romslig stue med laminat på gulvet og lysmalte vegger. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement. Peisinnsats med murt omramming montert i et hjørne i stuedelen.
Kjøkken med grått belegg på guvlet og lysmalte vegger. Kjøkkeninnredning fra Svestad fra ca. 1980. Innredning med lakkerte heltre fronter, laminerte skrog og benkeplater. Metall oppvaskkum, uten opplegg for oppvaskmaskin. Montert utslagsvask. Vinyl på veggene over benker og ventilator over komfyr.

Soverom
Det er to soverom i boligen, begge er romslige. Et soverom med lysblå malte vegger og lakkert tregulv. Det andre soverommet med lysmalte vegger og lakkert tregulv.

Bad & vaskerom
Baderom med lysblåe baderomsplater på veggene og mørkt vinyl på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk ved yttervegg. Oppvarming med stråleovn.

Toalett 1. etasje med belegg på gulvet og grønnamalte vegger. Rommet er innredet med gulvmontert wc. Naturlig ventilasjon. Kloakklufting avsluttet inne på toalettrommet, dette bør utbedres. Oppvarming av rommet med stråleovn.

El-anlegg & vvs
Opplyst oppgradert el-anlegg med nytt inntak og sikringer med jordfeilautomater fra 2018. Inntak med veggfeste og inntakssikringer plassert på loft. Inntakssikringer med 63A kapasitet. 3-fase 230V anlegg. Inntak med overspenningsvern. Åpent ledningsnett av blandet alder, hovedsaklig fra 1954. Oppgradering av ledningsnettet må påregnes.

Vann fra kilde ved annen eiendom, vann med falltrykk. Eier opplyser om ukjent trykk og vannkvalitet til eiendommen etter lokale utgravinger. Forholdert bør utforskes ytterligere. PEL-inntaksledning med liten rørdimensjon. Stoppekran plassert i kjeller. Bereder plassert i kjeller. Bereder på ca. 116 liter fra 1988. Vannrør med cu-rør.
Privat avløp med gråvannskum/spredegrøfter samt tett tank for kloakk. Røropplegg med soilrør. Støpejernssluk ved kjellerrom og ved baderom.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring.

Parkering

Parkering for flere kjøretøy på tunområde.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 778 kvm, Eierform: Eiet tomt
Areal er opplyst av kommunen, og avvik kan forekomme ved senere oppmåling.

Tomt og hage

Småkupert skrående tomt med noe plen, i hovedsak naturtomt. Betongplatting foran inngangsparti. Hageanlegg med noe beplatning, øvrige tomt med stedbunden vegetasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen i følge kommunen å ligge i et LNF-område. Kommuneplanens arealdel Stor-Elvdal kommune 2003 - 2015 gjelder. Revidering av kommuneplanen pågår.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1997/4512-7/16 - Bestemmelse om vannrett datert 11.12.1997
2015/281395-1/200 - Jordskifte datert 30.03.2015

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

590 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 062 000,-
Markedsverdi : 600 000,-
Teknisk verdi : 1 062 000,-
Formuesverdi : 159 903,-
Sekundær formuesverdi : 575 651,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 110 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder eiendomsskatt, renovasjon, feiing/tilsyn og slam for 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 500,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 590 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 110,-
 • Ligningsverdi: 159 903,-
 • Primærrom: 86 m2
 • Bruksareal: 122 m2
 • Bruttoareal: 133 m2
 • Tomteareal: 3778 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt

Innatilveien 14 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 197130730

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.