Hårennvegen 66 2485 Rendalen Norge

Adresse

Hårennvegen 66
2485 Rendalen

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 117 i Rendalen kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra Åkrestrømmen kjør vestover på Engerdalsveien (Fv217), etter ca. 670 m svinger du til høyre inn på Gamle Kongevei. Kjør 12 km, sving deretter til venstre inn på Hårennveien. Etter ca. 640 m kommer du til eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Otnes ligger ca. 10 minutters biltur unna eiendommen. Der finner du dagligvarebutikk, bensinstasjon og sykehjem.
Åkrestrømmen eller Porten til Rendalen ligger en biltur på ca. 20 minutter unna eiendommen. Der finner man det man skulle trenge av fasiliteter. Der blir det holdt ulike festivaler hvert år. Det blir også holdt fiskefest, løp og familiedag i kommunen hvert år.

Nærområdet beriker seg av flott Rendalsnatur med et vennlig turterreng i skog og fjell. Renåfjellet er ellers et eldorado for deg som er jakt, fiske- og friluftinteressert.
I store deler av Rendalen kommune er det merkede turløyper og skispor. Mulighetene i dette flotte området er mange. Du kan sanke bær og bare finne roen i naturen, sykle på milevis med grusveier, fiske i en av mange elver, åer eller små sjøer. Med et rikt dyreliv kan du også kjøpe jaktkort for mange arter. Pakke sekken og komme deg ut på jakt.

På Renåfjellet er det et familievennlig alpinsenter med tre traseér hvorav en er belyst som gir deg muligheten til kveldskjøring. Bakken byr på vanlige nedfarter, hopp og rails. I bakken finner du også flere grillplasser og benker hvor du kan ta en pust i bakken. Kafeteria/varmestue med et godt utvalg mat og drikke samt egen pub med afterski og alle rettigheter. Mulighet for å leie skiutstyr.

I tillegg til dette kjøres det omtrent 70 kilometer med skiløyper i området. Renåfjellet rundt er en populær tur rundt fjellet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av breelvavsetninger, stein og sandinnhold. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur med Lecablokk. Utvendig pusset og malt ved synlige murflater. Antatt byggegrop med etablert dreneringssystem. Synlige utvendig fuktsikringer ved grunnmur mot øst. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, liggende i gavlspissen. Vinduer i 1. etasje med isolerglass, kjeller samt vaskerom med koblede vinduer. Saltakkonstruksjon tekket med takstein, antatt fra byggeår. Renner og nedlp av metall med blandet alder. Ett-løps elementpipe fra byggeåret. Pipe helbestått over tak.

Tømmerstue med inntilbygget bad. Ukjent fundamentering. Tregulv. Yttervegger i eldre laftetømmer, tilbygget bad i bindingsverk med utvendig stående kledning. Koblede vinduer med småsprosset glass utvendig, varevindu i tilbygg. Yttertak som saltak tekket med torv, metallplater ved tilbygg. Beisede vindskier og isbord av metall. Tømmerstue med tretakrenner, nedløp med kjetting på en side. Tilbygg med metall renner/nedløp på en takside, utkast til terreng.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 217 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 48 kvm, Bra: 90 kvm, Brutto: 103 kvm, S-rom: 42 kvm
Inneholder: Kjellerstue og soverom. Kjølerom, teknisk, gang og 2 boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 105 kvm, Bra: 105 kvm, Brutto: 114 kvm
Inneholder: 2 stuer, kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom, soveromsgang, hall og vindfang.

Tømmerstue
1.Etasje: P-rom: 39 kvm, Bra: 39 kvm, Brutto: 42 kvm
Inneholder: Oppholdsrom og bad/toalett

Arealene er hentet ut ifra tilstandsrapport utført av Byggtakst Elverum datert 22.10.2020

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til småbruk med landlig, idyllisk beliggenhet i Hårennvegen 66!
Eiendom med enebolig, verksted/gammelt snekkerverksted, uthus med fullisolert snekkerverksted og uisolert traktorgarasje, garasjer og tømmerstue har store potensialer.

Går man inn i eneboligen blir man møtt av et vindfang med panel på veggene og mørkt belegg på gulvet. Heng fra deg jakken, sett fra deg skoene og bli med videre inn.

Stue & kjøkken
Romslig stue med lysmalte vegger, en grå kontrastvegg og lys parkett på gulvet. Store vinduer gir godt med høstsol inn i stuen og utsikt ut. God plass til sofakrok, godstoler, spisestue og det man ellers skulle ønske av møblement i stuen. Peisovn montert i stuen, denne er god å fyre opp i på kalde høst- og vinterdager.
Kjellerstue med panel på veggene og hvitoljet furugulv. Stuen er romslig med god plass til det man skulle ønske av møblement, kanskje ønsker man å lage seg en deilig filmkrok?!

Kjøkken med lysmalte vegger og lys parkett på gulvet. Hvit kjøkkeninnredning fra Ikea fra 2009. Innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplate. Vegger over benker med hvite fliser, noen med mønster, mykfuge i overganger. Metall oppvaskkum. Ventilator over koketopp, avkast til friluft. Opplegg for oppvaskmaskin med aquastopp.
Opplyst et nytt høyskap og underskap, samt nye benkeplater fra 2020.

Soverom
Det er 4 soverom i boligen, ett i kjelleren og tre i 1. etasje. Soverommet i kjelleren med panel på veggene og laminat på gulvet. Soverom en med blåmalte vegger og laminat på gulvet. Soverommet har adkomst ut til balkong. Et soverom i 1. etasje med lysmalte vegger og laminat på gulvet. Rommet er romslig med plass til det man skulle ønske av møbler. Soverom tre med lysmalte vegger og parkett på gulvet. Rommet har etablert en skyvedørsgarderobe.Bad & vaskerom
Baderom med lyse fliser på veggene, noen med blomstermønster og mørke fliser på gulvet. Badet er innredet med servant i hvit innredning med over og underskap, gulvmontert wc og dusjnisje med glassdører på tett sokkel. Mykfuger i overganger og ved dørterskel. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Naturlig ventilasjon i himling, tilluft ved spalte i dørterskel.

Vaskerom med panel på veggene og belegg på gulvet. Vaskerommet er innredet med skap og metall utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Mekanisk veggventil, tilluft via åpen dør. Opplyst oppvarming med elektrisk gulvvarme. Sluk med belegg ført under klemring. Montert katteluke i vegg. Sentralstøvsugeren henger på vaskerommet.

El-anlegg & vvs
Strøminntak via luftstrekk. Sikringsskap plassert i kjellergang. Skap med jordfeilautomater, overbelastningsvern og digital måler. 3-fase 230V anlegg antatt med 50A hovedsikringer. Merkede kurser. Opplyst nye sikringer i skap fra 2014. Stigeskap til teksnisk rom. Elektriske opplegg hovedsaklig med åpent ledningsnett av blandet alder. Downligths i kjellerstue.

Vannforsyninger fra privat vannkilde. Inntak med PEL-rør og stoppekran i kjeller. Røropplegg med cu-rør av varierende alder, åpne koblinger. Bereder fra 1984, kapasitet ca. 200 liter. Bereder og stoppekran på teknisk rom uten sluk i gulv. Utslagsvask i kjellerbod. Frostsikker utekran.
Privat avløpsanlegg med kummer og infiltrasjonsgrøfter. Avløpsrør av PVC. Kloakk antatt luftet over tak. Opplyst stoppekran og kjøkkenbatteri fra 2020. Opplyst noe avløpsrørdeler skiftet fra sluk og servant på bad 2020.

Annet
Plassbygget kjølerom i kjeller med belegg på gulv og panel på veggene. Kjølerommet er innredet med metallhyller. Isolert kjøleromsdør i treverk. Kjølevifte med kondensvann til bøtte. Aggregat plassert i teknisk rom.

Oppvarming

Oppvarming av boligen med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue 1. etasje antatt fra 2007. Pelletsovn montert i kjellerstue.
Felles luft/luft varmepumpe for tømmerstue og verksted. Varmekabler i gulv i inntil bygget tømmerstue. 

Parkering

Parkering på gruset oppstillingsplasser for flere kjøretøy samt i garasjer og uthus.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 38 487 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Østvendt tomt med flate partier. Etablert hageanlegg med plen, beplantning og skigardsgjerde mot veg, forøvrig sauegjerde rundt hele eiendommen. Overbygget inngansparti/terrasse hovedsaklig innglasset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2014-2026 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1969/3329-2/16 - Skjønn datert 20.09.1969
1981/6200-1/16 - Jordskifte datert 14.12.1981
1981/6222-7/16 - Jordskifte datert 15.12.1981
2005/5154-1/16 - Erklæring/avtale 09.12.2005

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 01.04.1977

Prisantydning

3 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 440 585,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 4 976 pr. år
De kommunale avgiftene gjelder renovasjon, slamtømming og eiendomsskatt. Fritak for feiing/tilsyn i 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 4 976,-
 • Ligningsverdi: 440 585,-
 • Primærrom: 153 m2
 • Bruksareal: 195 m2
 • Bruttoareal: 217 m2
 • Tomteareal: 38487 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Hårennvegen 66 2485 Rendalen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 196358533

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.